Norsborg je napisao/la: ↑sub apr 07, 2018 9:10 pm
Po meni največi problem je Bogičević,ne što ispada, nego što svojim povlačenjem unazad i
davanjem sebi fore,da nebi bio pretrčan,pravi prevelik razmak izmedju zadnje linije i vezne.
Tako kada vezna pridje da iznese loptu ostaje veliki razmak prema prednjoj liniji.Nema se kome
dodati pa se lopte nabijaju.Nema akcija.
Ma na štoperu može igrati i niži igrač,ali da je brži.
Da ne bi danas Vece i Graovca pa i Siniše,mrka kapa.Da mi je neko pričao o ovako lošoj igri
ne bih mu vjerovao.Ne mogu da vjerujem da Adžem danas nije našao rješenje za njihovu
igru sa trojicom nazad.
Sve je do nas,mora se ovo popraviti,makar i po cijenu kupa.
Ima Bogicevic svojih bisera,ali nije uvijek do njega. Bogicevic igra blize lijevoj strani,a nama je lijevi bek pa i krilo najlosiji segment igre . Samim tim i Bogicevic mora cesto na pomaganje i zatvaranje ,zato sto nama lijeva strana ne postoji.
Sto se tice Adzema i problema sa igrom ,kao sto kazes sa tri nazad. Isto ovo ,ali bukvalno isto mu se desilo u prvoj utakmici,kada mu je Sablic isto ovo uradio,i kad smo isto tako sretno izvukli bod. Preslikana utakmkca,stim da smo danas jos malo ocajnije izgledali . Najgore od svega sto na onaj presing i trku odgovorili kao picke,i isprepadani kao da smo igrali sa Barcelonom. Ovaj Siroki je dosta oslabljen,a nikog oni izdominirali nisu kao nas danas. Nama ocito ili ne leze,ili Adzem nema odgovor na 3 5 2. Sami sebi radimo veliku glupost,i sami sebi nabijamo pritisak bez ikakve potrebe.
Ali sto se mene licno tice,halal Zrinjski,halal Siroki,e hajmo gospodo derbi,pokazite muda.