Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Republika
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 19, 2016 3:25 pm

Edis Mulalić: Pamet, srce i muda za prolaz

Pročitajte više na: http://sport1.ba/edis-mulalic-pamet-srce-m-za-prolaz/" onclick="window.open(this.href);return false;

dell21
Kontakt:

uto apr 19, 2016 3:25 pm

Ima li slika sa treninga u Mramoru ne mogu na fb na poslu sam .

Velahalve
Kontakt:

uto apr 19, 2016 3:34 pm

raja imam jedno pitanje i izvinjavam se unaprijed ako je neko pisao nešto slično, da li će se ovi novi objekti kad zapada rušiti kada se bude trebala graditi tribina

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto apr 19, 2016 3:36 pm

Iskreno mi je žao što je administracija dozvolila ovoliku slobodu na forumu neukom narodu. Da bi bilo koja odgovorna kompanija pristupila izvođenju nekih većih radova mora prvo uraditi idejni projekat da bi znala šta hoće da pravi, poslije tog projekta dolazi elaborat o troškovima izgradnje da bi mogla pristupit organizovanju okvirnog fonda finansija koje su potrebne za te radove. Vas ovdje buni otkud sada da se umjesto 30,88 KM ( cijena ugrađene stolice sa uračunatim PDV-om ) koja je okvirna tržišna cijena klub okreće nekom jeftinijem proizvođaču i izlazi za nekom jeftinijom cijenom a usput zadržava ili čak unapređuje kvalitet tih stolica. Klub i ova uprava je dokazala svoju odgovornost i bježanje od talova kroz raspisivanje tendera na kojim nema favorizovanja pa čak ni prema većim sponzorima, što bi nama navijačima trebao da bude još veći podstrek za dodatno angažovanje pri prikupljanju sredstava a ne povod za diskusiju i rasprave. Ovakve informacije bi morale imati maksimalno pozitivan učinak na sve Željovce.
Da se razumije, poznavajući kvalitet Bektine "plastike" kroz lopate za snijeg, nevjerujem da ih neko može prešišati sa kvalitetom a još usput da ih znatno ubije sa cijenom ali vjerujem da ovakav način upravljanja klubskim sredstvima zaslužuje stojeće ovacije kod navijača. Zvanične podatke o izboru dobavljača nemamo a već se špekuliše da neko hoće da zaradi i uzme dio kolača od manje cijene. Sram i stid da vas bude.
イビチャ・オシム

Velahalve
Kontakt:

uto apr 19, 2016 3:39 pm

Izlija je napisao/la:Iskreno mi je žao što je administracija dozvolila ovoliku slobodu na forumu neukom narodu. Da bi bilo koja odgovorna kompanija pristupila izvođenju nekih većih radova mora prvo uraditi idejni projekat da bi znala šta hoće da pravi, poslije tog projekta dolazi elaborat o troškovima izgradnje da bi mogla pristupit organizovanju okvirnog fonda finansija koje su potrebne za te radove. Vas ovdje buni otkud sada da se umjesto 30,88 KM ( cijena ugrađene stolice sa uračunatim PDV-om ) koja je okvirna tržišna cijena klub okreće nekom jeftinijem proizvođaču i izlazi za nekom jeftinijom cijenom a usput zadržava ili čak unapređuje kvalitet tih stolica. Klub i ova uprava je dokazala svoju odgovornost i bježanje od talova kroz raspisivanje tendera na kojim nema favorizovanja pa čak ni prema većim sponzorima, što bi nama navijačima trebao da bude još veći podstrek za dodatno angažovanje pri prikupljanju sredstava a ne povod za diskusiju i rasprave. Ovakve informacije bi morale imati maksimalno pozitivan učinak na sve Željovce.
Da se razumije, poznavajući kvalitet Bektine "plastike" kroz lopate za snijeg, nevjerujem da ih neko može prešišati sa kvalitetom a još usput da ih znatno ubije sa cijenom ali vjerujem da ovakav način upravljanja klubskim sredstvima zaslužuje stojeće ovacije kod navijača. Zvanične podatke o izboru dobavljača nemamo a već se špekuliše da neko hoće da zaradi i uzme dio kolača od manje cijene. Sram i stid da vas bude.
brate svaka čast, :palacgore: :klanjase2:

Hadzijalagic
Kontakt:

uto apr 19, 2016 3:46 pm

Dominic je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Jel ovo neko kaze da je bolje kupiti Bektine stolice od 30KM od necijih drugih za duplo manje para :r Ili sam ja nesto pogresno razumio?
A ti fakat vjerujes da necija stolica istog kvaliteta iz Lyona recimo moze biti duplo jeftinija od Bektine za ciji samo transport ti treba dva sata u odnosu na te recimo francuske 15 sati, plus putarine i ostalo!? Meni je licno zao, ako se ispotavi tacnim, da firma iz BiH nece zaraditi, pa jos nas sponzor!
Primjera je milion gdje je strana roba kvalitetnija i jeftinija od domace.. Primjer su ti hadove jakne i dresovi koji su skuplji od adidasovih :mrgreen: I ja bih volio da domaca firma zaradi ali bih se odlucio za neke druge pa da je i tri KM jeftinija a ne duplo..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Elegant
Kontakt:

uto apr 19, 2016 3:47 pm

Velahalve je napisao/la:raja imam jedno pitanje i izvinjavam se unaprijed ako je neko pisao nešto slično, da li će se ovi novi objekti kad zapada rušiti kada se bude trebala graditi tribina
Ne zna se jos, mozda i nece trebati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

uto apr 19, 2016 3:48 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Jel ovo neko kaze da je bolje kupiti Bektine stolice od 30KM od necijih drugih za duplo manje para :r Ili sam ja nesto pogresno razumio?
ispade tako...ali ajd ti bosnji ugodi evo ti dukat...nismo bez razloga najgluplji narod na svijetu...a da oni iz svog djepa pare za kucu trose pitao bi da li bi ovako razbacivali se parama...ako ima mogucnosti iz Ruande da narucimo jeftino stolice nek se to uradi...i trebala bi administracija malo ocistiti ove gluposti koje se pisu ...previse je ovdje slobode ...sto napisa neko iznad vec..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Hadzijalagic
Kontakt:

uto apr 19, 2016 3:49 pm

Ne mozes tribinu graditi na vec postojecem objektu ni u crtanom filmu..

delinjo
Kontakt:

uto apr 19, 2016 3:49 pm

ceze je napisao/la:
delinjo je napisao/la: mnogi od vas previse kritikujete Zahu...on nije zaboravio igrati preko noci ...pa nije cuvao bez razlgoa jebenog Ronalda i igrao za repku...covjek nije prosao pripreme sa ekipom morate to shvatiti...sljedece sezone ce on eksplodirati...i oko njega cemo graditi igru vjeruj mi brate....
A šta sam ja to napisao da ga kritikujem?
Ništa, jedino da sam očekivao više u nekim segmentima igre koji i nisu njegova najjača strana, baš zbog svega toga što si napisao, da je iskusan, reprezentativac, igrao na nivoima koji su deset puta iznad ovog i slično. Ne radi on ništa pogrešno, samo sam ja mislio da na ovako, za njega, niskom nivou, on može biti više od igrača koji je zadužen samo za defenzivu, ali eto, prevarih se izgleda.
Ima i toga što @Chwilla napisa.
tebra moj nisam te napao sta ti je bolan...diskutujemo samo uopste nisam ni mislio na tebe ako vjerujes...a i da jesam nisam nista lose rekao niti sam rekao da ti nisi upravu sve sto si napisao sada...nego evo ocekujes li i ti da ce biti bolji kad odradi pripreme sa ekipom na ljeto ???
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Vrag

uto apr 19, 2016 3:51 pm

Republika je napisao/la:Ne tjeramo mi nikoga mi samo čitamo vijesti :D

Helem slika svakako ima milion svaki dan se pojave i pošalju i objave. Bar mi ne selektiramo to nego sve što dodje na mail objavimo iako jedini nismo partneri kluba od svih portala.

I još jedna stvar ponudili smo se danas da odradimo stream testno i besplatno. Pošto će biti utakmica sa Zrinjskim na TV onda smo predložili da to bude tekma protiv Prijedora kako bi bilo svima ok. Jedini uslov je da klub obezbijedi bolju kameru.

I treće otvorili smo paypal acc za donacije s obzirom da nas sponzori vješto zaobilaze i nemamo pomoć ni od koga pa su svi koji su spremni pomoći dobro došli. Hvala
Lijepo od vas, ali prijenos treba omoguciti samo za ljude van BiH. I ovako raja trazi dlaku u jajetu da bi presjedila kuci.

fczeljo
Kontakt:

uto apr 19, 2016 3:53 pm

Pogrešno si razumio. Ima više faktora u igri, kao npr. kvalitet, cijena i donirani broj stolica - kada se ovaj zadnji uzme u obzir, Bekto izađe najpovoljniji.

Hurmasica
Kontakt:

uto apr 19, 2016 3:53 pm

Naši navijači iz Mrkonjić Grada pružili su podršku projektu rekonstrukcije Stadiona Grbavica te uplatili novčana sredstva u iznosu od 350,00 KM.

:zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto apr 19, 2016 3:58 pm

Sjajna atmosfera :zeljeznicar1:
Željezničar ante portas !

Hadzijalagic
Kontakt:

uto apr 19, 2016 3:59 pm

fczeljo je napisao/la:
Pogrešno si razumio. Ima više faktora u igri, kao npr. kvalitet, cijena i donirani broj stolica - kada se ovaj zadnji uzme u obzir, Bekto izađe najpovoljniji.
A kako znas ko je povoljniji od koga, koje su kvalitetnije i sl? Imas uvid u predracune i analize kvalitete ili? Pustite se vise nagadjanja? U klubu ce sigurno odabrati najbolje rjesenje..

tm8782
Kontakt:

uto apr 19, 2016 4:05 pm

Ma kad nema o nečemu naglabati onda nadjemo 'nesto'...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

storm_raider
Kontakt:

uto apr 19, 2016 4:06 pm

Za 24 sata igramo protiv Slobode, vi o stolicama. Uprava ce uraditi ono najbolje, na osnovu ovoga do sada najmanje sto mozemo je da im vjerujemo. Ovdje prica o stolicama staje.

Hajde malo o Slobodi i je li na FaceTV prenos?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

uto apr 19, 2016 4:08 pm

storm_raider je napisao/la:Za 24 sata igramo protiv Slobode, vi o stolicama. Uprava ce uraditi ono najbolje, na osnovu ovoga do sada najmanje sto mozemo je da im vjerujemo. Ovdje prica o stolicama staje.

jeste!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

nookey
Kontakt:

uto apr 19, 2016 4:10 pm

AsharaK je napisao/la:Sjajna atmosfera :zeljeznicar1:

nazire li se sastav?

Plava Porodica
Kontakt:

uto apr 19, 2016 4:12 pm

storm_raider je napisao/la:Za 24 sata igramo protiv Slobode, vi o stolicama. Uprava ce uraditi ono najbolje, na osnovu ovoga do sada najmanje sto mozemo je da im vjerujemo. Ovdje prica o stolicama staje.

Prijenos je u Tuzli stormee,idi uplati od 5 uplate;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava