za_zivot_cijeli je napisao/la:Misimovic ovu igru ima u malom prstu. covjeku treba dati dozivotni mandat....
od mene je hiljadarka za jedno od tih 500 mjesta na istoku. jos 499.....

Svaka cast brate...i ja cu poceti odvajati od usta sada da probam skupiti iako nije lako,tezak zivot pravo..plakao bi ko djete kada bi dosao prvi put na tribinu na svoje mjesto i onda znas da si imas nesto svoje u tom domu a u isto vrijeme znas da si pomagao voljenom klubu..
Ugl za one koji nisu gledali klip,Miske je javno obeco da ce biti Istok gotov,samo imaju neke varijante kako ce ga graditi,dal ono sa nekim nasim parama i uz one love od opcine i jos nede posudbe ili na ovaj drugi nacin sto je Osim predlagao a to je nesto kao:ako bi istok imao 5 000 stolica 10% odnosno 500 bi bilo moguce rezervisati narednih 10,20 godina i kostalo bi 1 000 km.(takav odnos ima u vecim klubovina i znam da Man.United ima ovako nesto,onda su i navijaci Borusije unaprijed uzeli 5 god godisnje kad je klub bio u krizi pa vratili klub na prave staze..)E tu bi trebalo vidjeti ljubav navijaca kao i to da bi ova cijela uprave uzela i tako platila za stolice i trazila te neke imucnije zeljovce koji bi mogli finansirati i platiti to..