nije valjda objavio za gazprom?avlami97 je napisao/la:garant će se neko izlajatiAjzea je napisao/la:Zamolio bio ove koji su gledali da ne pisu javno ko je generalni sponzor.
nije valjda objavio za gazprom?avlami97 je napisao/la:garant će se neko izlajatiAjzea je napisao/la:Zamolio bio ove koji su gledali da ne pisu javno ko je generalni sponzor.
Dolaze nam igraci batice !!ž'21 je napisao/la:@super1 ko nam dolazi?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Treba Mirsu za skautaDon Juan je napisao/la:auuuu jos ono kriloooo i poratali na aparatimaLeon_Professional je napisao/la:![]()
![]()
Lozionaa .. Al kakve igrace mozemo ocekivati do odlaska na Kupres, niste svjesni.
![]()
Lufthansa AirlinesGrbavica je napisao/la:nije valjda objavio za gazprom?avlami97 je napisao/la:garant će se neko izlajatiAjzea je napisao/la:Zamolio bio ove koji su gledali da ne pisu javno ko je generalni sponzor.
Hahahahahahah bolje robote angažovatidiego1921 je napisao/la:Dolaze nam igraci batice !!ž'21 je napisao/la:@super1 ko nam dolazi?
ha ha biio bi od cenana bolji konktetniji 100%Jaozinho22 je napisao/la:Treba Mirsu za skautaDon Juan je napisao/la:auuuu jos ono kriloooo i poratali na aparatimaLeon_Professional je napisao/la:![]()
![]()
Lozionaa .. Al kakve igrace mozemo ocekivati do odlaska na Kupres, niste svjesni.
![]()
jeste brate reko je to za njeg jos je nesto dodo ... nesto ako on ne obavi taj poso kako treba moze ici tako nestož'21 je napisao/la:Je li ono Miske rekao ne zanima me je li Kostic dobar sa Cenanom. Bitno je sta on moze dati klubu? Ako sam ga dobro skontao svaka mu cast za tu izjavu makar na kraju i ne bila tacna
Mirso familijo znaci dobro sam ga cuoDon Juan je napisao/la:jeste brate reko je to za njeg jos je nesto dodo ... nesto ako on ne obavi taj poso kako treba moze ici tako nestož'21 je napisao/la:Je li ono Miske rekao ne zanima me je li Kostic dobar sa Cenanom. Bitno je sta on moze dati klubu? Ako sam ga dobro skontao svaka mu cast za tu izjavu makar na kraju i ne bila tacna
daj mi lajv strimLeon_Professional je napisao/la:Odoh opet gledati, smrtnici sta cu vam ja
skini leone program sa neta da ti snjima sta radis na njemu u datom trenutku, selectiraj video i pusti da snjima videoKapiten je napisao/la:daj mi lajv strimLeon_Professional je napisao/la:Odoh opet gledati, smrtnici sta cu vam ja
Jesii brateeee , sta je ono reko za pojacanja ona top neka dvaž'21 je napisao/la:Mirso familijo znaci dobro sam ga cuoDon Juan je napisao/la:jeste brate reko je to za njeg jos je nesto dodo ... nesto ako on ne obavi taj poso kako treba moze ici tako nestož'21 je napisao/la:Je li ono Miske rekao ne zanima me je li Kostic dobar sa Cenanom. Bitno je sta on moze dati klubu? Ako sam ga dobro skontao svaka mu cast za tu izjavu makar na kraju i ne bila tacna