Sa orasima.teteac8684 je napisao/la:mEda
Sve si objasnio, u poslovnom svijetu je normalno da promjenis dobavljaca ako ima povoljniju ponudu a kvalitet isti ili bolji.Hrasno1921' je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Pomažemo svojim novčanim prilozima osposobljavanje stadiona za igranje evropskih utakmica. Akcija je simbolički nazvana stolica za evropsku Grbavicu,ali to nikako ne znači da će se donirani novac potrošiti isključivo na stolice. Na kraju krajeva,što se tiče uvjeta za europske utakmice,stolice su najmanji problem. Jug je riješen ranije,na sjeveru treba možda petstotinjak još i to je to što se stolica tiče a da bi mogli igrati.
Cijene stolica...
Bekto jeste sponzor i donator kluba. Jeste domaća firma i dobra firma,uredna,društveno odgovorna... Ali,ako se nadje negdje (recimo Turska),stolica koja takodje ispunjava sve kriterije a košta tri puta manje...šta bi čovjek? Naravno,kupiti stolicu po toj,drastično nižoj cijeni.
Naravno da ćemo imati oko toga zvanicne informacije iz kluba.
Sve će se fino objaviti napisati prostim rječnikom koji nije teško shvatiti. Misliš da će nekome biti krivo kada da pare za 5 a mi kupio 7 stolica čak šta više biće mu drago.nikson je napisao/la:Najsretniji bih bio da se od razlike u cijeni nabere nekih 50-60 000 za druge radove, al me brine kako polupismenom liku (koji je dao pare jer je zelio da se zna da je on dao) objasniti to, bez negativnog publiciteta. Ne brinem se za ljude ovdje po forumu to ce svako od nas shvatiti al se brinem za ostatak....
I nama titulafedeltafrotta je napisao/la:Sloboda- Željezničar 0-3
Jufke- Željezničar 1-2
Željezničar- Lažni plemići 1-0
Smrdograd- Željezničar 0-2![]()
![]()
Ima sve i svašta jako povoljno međutim naručiš stolicu dođe ti peglanikson je napisao/la:Razumijem ja tebe druze i slazem se i drqze mi je da se to desi
Al opet kazemq ti imamo puno dusmana koji bi to pokusali okrenuti na svoj mlin, onda bi sepostavilo pitanje jel i ta nova cijena stvarna il se neko ogradio itd itd. Cudni smo mi ljudi
Da me ne shvatite pogresno od pocetka sam bio za to da se potraze jos neki dobavljaci, jer npr na Alibaba.com mozes nqruciti svemirsku stolicu za 5$itd itd...
I monitor sa leđa da mogu gledati usporeni snimak kao na stadionu Bešiktaša.Grbavica je napisao/la:Nećemo jeftine stolice!!! Hoćemo ovakve!!! I da imaju grijanje u sebi...
Za samo 18,99 kmAjzea je napisao/la:Sa orasima.teteac8684 je napisao/la:mEda
Gdje gledaš jarane ?ChWilla je napisao/la:evo edis kaže da tiago može igrati 30 minuta (kao i đermanović)?