Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

dell21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 19, 2016 1:48 pm

:rofl1: :rofl1:

Ajzea
Kontakt:

teteac8684 je napisao/la:mEda :ganja:
Sa orasima. :kafa:

nikson
Kontakt:

Najsretniji bih bio da se od razlike u cijeni nabere nekih 50-60 000 za druge radove, al me brine kako polupismenom liku (koji je dao pare jer je zelio da se zna da je on dao) objasniti to, bez negativnog publiciteta. Ne brinem se za ljude ovdje po forumu to ce svako od nas shvatiti al se brinem za ostatak....
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

ChWilla
Kontakt:

uto apr 19, 2016 1:49 pm

mislim hajmo to ovako postaviti, neko je dao pare za 5 stolica, i naknadno se ispostavi da se iste pare može kupiti - 15 stolica.

ko bi razumno imao problem sa tim? a naročito imajući u vidu da je cijena stolica odavno premašena donacijama i po cijeni od 30 KM...i da se to zna i da je javno objavljeno.
gradi željo boli te *****

Mirek11
Kontakt:

uto apr 19, 2016 1:49 pm

Hrasno1921' je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Pomažemo svojim novčanim prilozima osposobljavanje stadiona za igranje evropskih utakmica. Akcija je simbolički nazvana stolica za evropsku Grbavicu,ali to nikako ne znači da će se donirani novac potrošiti isključivo na stolice. Na kraju krajeva,što se tiče uvjeta za europske utakmice,stolice su najmanji problem. Jug je riješen ranije,na sjeveru treba možda petstotinjak još i to je to što se stolica tiče a da bi mogli igrati.
Cijene stolica...
Bekto jeste sponzor i donator kluba. Jeste domaća firma i dobra firma,uredna,društveno odgovorna... Ali,ako se nadje negdje (recimo Turska),stolica koja takodje ispunjava sve kriterije a košta tri puta manje...šta bi čovjek? Naravno,kupiti stolicu po toj,drastično nižoj cijeni.
Naravno da ćemo imati oko toga zvanicne informacije iz kluba.
:palacgore:
Sve si objasnio, u poslovnom svijetu je normalno da promjenis dobavljaca ako ima povoljniju ponudu a kvalitet isti ili bolji.
Mi od svega pravimo problem i raspravu. U situaciji kada je svaka marka bitna i kada nas ocekuje puno posla, mi bi trebali glumiti neke face? Vjerujem da ce uprava pojasniti ovu situaciju ako je tacna a ljudi nikako, nakon vise od mjesec dana da prihvate kako je akcija krenula simbolicnog naziva a samim tim i cijenom stolica koja je vjerovatno bila u tom trenutku aktuelna.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Charlie Sheen
Kontakt:

uto apr 19, 2016 1:50 pm

Sta je sa Tiagom?

Republika
Kontakt:

uto apr 19, 2016 1:50 pm

Ne tjeramo mi nikoga mi samo čitamo vijesti :D

Helem slika svakako ima milion svaki dan se pojave i pošalju i objave. Bar mi ne selektiramo to nego sve što dodje na mail objavimo iako jedini nismo partneri kluba od svih portala.

I još jedna stvar ponudili smo se danas da odradimo stream testno i besplatno. Pošto će biti utakmica sa Zrinjskim na TV onda smo predložili da to bude tekma protiv Prijedora kako bi bilo svima ok. Jedini uslov je da klub obezbijedi bolju kameru.

I treće otvorili smo paypal acc za donacije s obzirom da nas sponzori vješto zaobilaze i nemamo pomoć ni od koga pa su svi koji su spremni pomoći dobro došli. Hvala

dell21
Kontakt:

uto apr 19, 2016 1:51 pm

nikson je napisao/la:Najsretniji bih bio da se od razlike u cijeni nabere nekih 50-60 000 za druge radove, al me brine kako polupismenom liku (koji je dao pare jer je zelio da se zna da je on dao) objasniti to, bez negativnog publiciteta. Ne brinem se za ljude ovdje po forumu to ce svako od nas shvatiti al se brinem za ostatak....
Sve će se fino objaviti napisati prostim rječnikom koji nije teško shvatiti. Misliš da će nekome biti krivo kada da pare za 5 a mi kupio 7 stolica čak šta više biće mu drago.

1921.ba
Kontakt:

uto apr 19, 2016 1:52 pm

Sloboda- Željezničar 0-3
Jufke- Željezničar 1-2
Željezničar- Lažni plemići 1-0
Smrdograd- Željezničar 0-2 :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :titula:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

damirfile
Kontakt:

uto apr 19, 2016 1:53 pm

fedeltafrotta je napisao/la:Sloboda- Željezničar 0-3
Jufke- Željezničar 1-2
Željezničar- Lažni plemići 1-0
Smrdograd- Željezničar 0-2 :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :titula:
I nama titula :rofl1: :rofl1:

nikson
Kontakt:

uto apr 19, 2016 1:55 pm

Razumijem ja tebe druze i slazem se i drqze mi je da se to desi
Al opet kazemq ti imamo puno dusmana koji bi to pokusali okrenuti na svoj mlin, onda bi sepostavilo pitanje jel i ta nova cijena stvarna il se neko ogradio itd itd. Cudni smo mi ljudi :)
Da me ne shvatite pogresno od pocetka sam bio za to da se potraze jos neki dobavljaci, jer npr na Alibaba.com mozes nqruciti svemirsku stolicu za 5$ itd itd...
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

ChWilla
Kontakt:

uto apr 19, 2016 1:57 pm

pa da se htio ugraditi, valjda bi se ugradio u veću cijenu, a ne u manju, jelde?

Hurmasica
Kontakt:

uto apr 19, 2016 1:59 pm

Ne treba to tako sa stolicama uopšte gledati. Neko je dao 30 KM, neko je dao 50, neko 15, sve u skladu sa mogućnostima. Nigdje nije pisalo da će klub vratiti ljude koji daju manje od 30 KM niti da će vratiti ljude koji daju lupam sad 52 KM. Na kraju akcije objavit će se konačna cifra i kako budu tekli radovi znat će se gdje je koja marka otišla, kao što je to npr. bio slučaj sa parkingom. Ja tu nižu cijenu sa stolicama shvatam tako da je klub našao jeftinijeg dobavljača te da će ostatak novca biti iskorišten za ostale radove na stadionu što je svakako dobra stvar.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

damirfile
Kontakt:

uto apr 19, 2016 2:01 pm

nikson je napisao/la:Razumijem ja tebe druze i slazem se i drqze mi je da se to desi
Al opet kazemq ti imamo puno dusmana koji bi to pokusali okrenuti na svoj mlin, onda bi sepostavilo pitanje jel i ta nova cijena stvarna il se neko ogradio itd itd. Cudni smo mi ljudi :)
Da me ne shvatite pogresno od pocetka sam bio za to da se potraze jos neki dobavljaci, jer npr na Alibaba.com mozes nqruciti svemirsku stolicu za 5$ :rofl1: itd itd...
Ima sve i svašta jako povoljno međutim naručiš stolicu dođe ti pegla :rofl1: :rofl1: .
Dok se ne vidi uzorak i ne potpiše ugovor koji se mora ispoštovati nema ništa od tog naručivanja preko neta.

Grbavica
Kontakt:

uto apr 19, 2016 2:02 pm

Nećemo jeftine stolice!!! Hoćemo ovakve!!! I da imaju grijanje u sebi...
slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

uto apr 19, 2016 2:02 pm

evo edis kaže da tiago može igrati 30 minuta (kao i đermanović)?

damirfile
Kontakt:

uto apr 19, 2016 2:04 pm

Grbavica je napisao/la:Nećemo jeftine stolice!!! Hoćemo ovakve!!! I da imaju grijanje u sebi...
slika
I monitor sa leđa da mogu gledati usporeni snimak kao na stadionu Bešiktaša.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto apr 19, 2016 2:05 pm

Ajzea je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la:mEda :ganja:
Sa orasima. :kafa:
Za samo 18,99 km :rofl:

Jaozinho22

uto apr 19, 2016 2:05 pm

ChWilla je napisao/la:evo edis kaže da tiago može igrati 30 minuta (kao i đermanović)?
Gdje gledaš jarane ?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

ChWilla
Kontakt:

uto apr 19, 2016 2:06 pm

http://www.klix.ba/sport/nogomet/mulali ... /160419063" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava