Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

diego1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 19, 2016 5:12 pm

Don Miske !Kakav gospodin,najezio sam se !! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

fk1921

ned jun 19, 2016 5:15 pm

"Nema ni hipoteticke opcije da se bilo sta cini u dijelu maliverzacije u klubu, to hipoteticki ne postoji opcija jer bi ja svog oca iz groba prijavio SIPA-i a ne sebe ili nekoga drugog niti moze bilo ko drugi prici klubu sa tim namjerama, to ne postoji dok ovi ljudi ovdje sjede" gosp. Misimovic!!!!
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Ajzea
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:16 pm

Misimovic, cini mi se, iznimno postuje Amara. :)
Koji gospodin, koji mangup.. Nema okolisanja, vec jasno, glasno i precizno reci sto je na umu. On se time, ocigledno i vodi.
"Vukotic je to odradio diplomatski, to mu je uostalom i u opisu posla, a ja cu direktno.." :mrgreen:
Tako nekako rece, mrsko mi je traziti ponovo da ga tacno citiram. :mrgreen:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:16 pm

Misimovic ovu igru ima u malom prstu. covjeku treba dati dozivotni mandat....

od mene je hiljadarka za jedno od tih 500 mjesta na istoku. jos 499.....

:zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

fk1921

ned jun 19, 2016 5:18 pm

Ajzea je napisao/la:Misimovic, cini mi se, iznimno postuje Amara. :)
Koji gospodin, koji mangup.. Nema okolisanja, vec jasno, glasno i precizno reci sto je na umu. On se time, ocigledno i vodi.
"Vukotic je to odradio diplomatski, to mu je uostalom i u opisu posla, a ja cu direktno.." :mrgreen:
Tako nekako rece, mrsko mi je traziti ponovo da ga tacno citiram. :mrgreen:
jeste, bas tako :ganja: to kad je objasnjavao razlog sto su prekinuli odnos sa Mulalicem.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Jaozinho22

ned jun 19, 2016 5:19 pm

Hahahaha, GRANDE MISKE! Kakve 24 minute priče. :klanjase2:
Dejo :klanjase2:
@super, ništa osobno brate moj :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Kapiten
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:20 pm

daj ba sta je ovo obrisan video ???? nisam stigao preslusati
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

pile87
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:20 pm

shzna je napisao/la:"Istina je, imao sam korektne i konkretne razgovore sa čelnicima Željezničara, ali na kraju dogovor nije postignut. Nismo se mogli dogovoriti oko uslova, odnosno dužine ugovora i financijskih detalja. Željezničaru želim sve najbolje u narednoj sezoni, a posebno bih se zahvalio Dejanu Nikoliću na profesionalnosti", rekao je Ivetić, koji će vjerovatno karijeru nastaviti van BiH.

Imamo ljudske gromade u upravi, i bukvalno i metaforički.
Hvala Bogu pogledao nas je pa nece kod nas danima razmisljam koji ce nam ***** ovaj levat...
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Ajzea
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:21 pm

Je li se Dejan Corleone obratio i mozemo li i to pregledati?
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned jun 19, 2016 5:21 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ž'21
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:21 pm

Što je obrisan video? :D

phily
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:22 pm

Kapiten je napisao/la:daj ba sta je ovo obrisan video ???? nisam stigao preslusati
nisi jedini :palacdole:
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

fk1921

ned jun 19, 2016 5:23 pm

Sreca pa pregledah video :kafa: nek 1921.ba opet vrati taj video ako ne neka kazu sto to nije moguce
04.03.2015

shzna
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:24 pm

pile87 je napisao/la:
shzna je napisao/la:"Istina je, imao sam korektne i konkretne razgovore sa čelnicima Željezničara, ali na kraju dogovor nije postignut. Nismo se mogli dogovoriti oko uslova, odnosno dužine ugovora i financijskih detalja. Željezničaru želim sve najbolje u narednoj sezoni, a posebno bih se zahvalio Dejanu Nikoliću na profesionalnosti", rekao je Ivetić, koji će vjerovatno karijeru nastaviti van BiH.

Imamo ljudske gromade u upravi, i bukvalno i metaforički.
Hvala Bogu pogledao nas je pa nece kod nas danima razmisljam koji ce nam ***** ovaj levat...
Ne možeš meni to govoriti, meni je to jedan od gotivnijih i boljih igrača iz naše lige, mislim da bi nam bio prvi izbor na beku, ali šta da se radi. :mrgreen:
1987

ž'21
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:25 pm

arelinho je napisao/la:Sreca jos mi je video otvoren u tabu pa mogu pogledati. :mrgreen: :mrgreen:
I meni, ali mi se žale ljudi da im ne može haha :D

pile87
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:26 pm

shzna je napisao/la:Ne možeš meni to govoriti, meni je to jedan od gotivnijih i boljih igrača iz naše lige, mislim da bi nam bio prvi izbor na beku, ali šta da se radi. :mrgreen:
Pa vjerovatno imamo drugacije poglede na fudbal igrace i sta ti ja znam... ali na kraju mi je drago da nije dosao kod nas otprilike slican igrac Mladenovicu sto je bio...bar ja to tako vidim.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Vrag

ned jun 19, 2016 5:28 pm

pile87 je napisao/la:
shzna je napisao/la:Ne možeš meni to govoriti, meni je to jedan od gotivnijih i boljih igrača iz naše lige, mislim da bi nam bio prvi izbor na beku, ali šta da se radi. :mrgreen:
Pa vjerovatno imamo drugacije poglede na fudbal igrace i sta ti ja znam... ali na kraju mi je drago da nije dosao kod nas otprilike slican igrac Mladenovicu sto je bio...bar ja to tako vidim.
Slicno mislimo
Cak me iznenadilo da su bili nekakvi pregovori.

avlami97
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:28 pm

Kapiten je napisao/la:daj ba sta je ovo obrisan video ???? nisam stigao preslusati
Bolje što nisi, ja sebi ne mogu još doći. Nemam riječi, kojima bih mogao opisati ovakvog čovjeka. Nevjerovatno. Ovakvi se rađaju jednom u 100 godina. GRANDE MISKE
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Tavas1921
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:29 pm

Nije jos video postavljen na yt kanal 1921, vec je samo link veza. Ja sam malo pozurio i podijelio valjda nece zamjeriti @1921.ba. Jer sam ostao bez teksta stvarno ne mogu opisat zadovoljstvo sto imamo ovakvu strukturu ljudi u klubu. Jos jednom svaka cast i Misimovicu na ovakvom govoru a i svim ostalim ljudima koji se bore za bolje sutra naseg Želje. Mi najmanje sto mozemo uciniti jeste da im damo podrsku kakvu zasluzuju.

malta071
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:29 pm

Kakvo brutalno samaranje.
Trebamo se izvinuti onom "insajderu". Tokom citavog govora sam kontao da ce Miske reci odlazim :lol:

Kapiten
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:30 pm

avlami97 je napisao/la:
Bolje što nisi, ja sebi ne mogu još doći. Nemam riječi, kojima bih mogao opisati ovakvog čovjeka. Nevjerovatno. Ovakvi se rađaju jednom u 100 godina. GRANDE MISKE
Cuj bolje. Haj me jos prcajte :) :mrgreen:

@shzna, ti si ono govorio i da bez Stane ne mozes zamislit prvih 11 ? Uozbilji se :ganja:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava