Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

damirfile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 19, 2016 10:48 am

Penali odma.

BHDragons
Kontakt:

Kapiten je napisao/la:
phpBB [video]

repriza sutra :kafa: , a onda ih na penale izbacujemo :djavo:

Bi li se igrali produzeci ili bi odma na penale ako bude 1:2 ?
Penale
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Jaozinho22

Ja sam sanjao da smo ih otresli 0-2 iako se s loptom nismo spojili kako treba od njihove destrukcije igre :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

nikson
Kontakt:

uto apr 19, 2016 10:53 am

Kako sam samo uvjeren da cemo ih razbiti sutra i konama unijeti strah za derbi, jao majko, jbm ti utorak, najduzi dan u sedmici :(
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 19, 2016 10:54 am

delinjo je napisao/la:
ceze je napisao/la:Nešto kontam, da je Dado zdrav i u kakvoj takvoj formi pa početi možda sa njim, Blagojevićem i Bekrićem, čuvati malo bolje loptu, brže je prebacivati sa strane na stranu jer oni sa 4-5 igrača zatvaraju jednu stranu ili čekati da se otvori kakav prostor za gurnuti loptu, a sva trojica mogu i potegnuti iz daljine. Od Zahirovića sam stvarno očekivao da može odigrati fino i prema naprijed, ne sad neke teledirigovane lopte ala Alonso, ali da je može sačuvati, prebaciti stranu i slično, ali mrka kapa, on je u 9 od 10 situacija vrati nazad, onaj jedan put je doda Blagojeviću. Oni najvaljuju neku otvorenu igru a i sami znaju da nema ništa od toga. Stat će u dva bloka ispred Pirića i čekati neku presječenu ili osvojenu loptu pa da se otvaraju u kontru. Igrat će onako kako su igrali i na Koševu sa Sarajevom i dobar dio utakmice na Grbavici, nisu ludi da napadaju i grade neke akcije, pogotovo sad nakon poraza od Širokog kad su vidjeli da su ranjivi moraju biti oprezniji.

Nekako sam optimističan, a ni sam ne znam zašto i kako, možda zato što ih Široki rastavi na proste faktore u šest minuta ili možda zato što nema šanse da Željo odigra onako loše kao u prvoj utakmici, nemam pojma. Imati će i dan manje odmora, u ovom ritmu kad se igra svaka dva, tri dana i to može igrati važnu ulogu. Uz to, vjerujem da ih je i ovaj poraz malo poljuljao, izmiče im titula pomalo iako ništa nije gotovo i koliko god mislili da nisu pod pritiskom, jesu, itekako. Kako bi ih jedan rani gol samo poremetio, uhh. Ne bi znali gdje udaraju.

Ovo su one utakmice koje stvaraju velike igrače i trenere, možda ne toliko kvalitetom, ali sigurno karakterom i mentalitetom. Haman da naši nemaju šta izgubiti sutra, samo pametno i hrabro, skoro pa drsko, pa šta bude. Da, sutra, prošla je ponoć. :mrgreen: :zeljeznicar1:
mnogi od vas previse kritikujete Zahu...on nije zaboravio igrati preko noci ...pa nije cuvao bez razlgoa jebenog Ronalda i igrao za repku...covjek nije prosao pripreme sa ekipom morate to shvatiti...sljedece sezone ce on eksplodirati...i oko njega cemo graditi igru vjeruj mi brate....
Pa Zaha je bio standardan u ovoj ekipi iz koje je dosao u Zelju. Nije bio zapusten.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

uto apr 19, 2016 10:55 am

nije on fizički nespreman. ali meni zasad djeluje mentalno nespreman, onako nezainteresovano...
gradi željo boli te *****

ž'21
Kontakt:

uto apr 19, 2016 10:57 am

ChWilla je napisao/la:nije on fizički nespreman. ali meni zasad djeluje mentalno nespreman, onako nezainteresovano...
Slazem se. Jedino protiv Veleza je nesto i pokazao, valjda se 'nafura' za Slobodu, derbi i Plemice.

Elegant
Kontakt:

uto apr 19, 2016 10:58 am

nikson je napisao/la:Kako sam samo uvjeren da cemo ih razbiti sutra i konama unijeti strah za derbi, jao majko, jbm ti utorak, najduzi dan u sedmici :(
Ako Bog da hocem, sutra jos duzi dan utakmica tek u 19.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ž'21
Kontakt:

uto apr 19, 2016 11:00 am

Elegant je napisao/la:
nikson je napisao/la:Kako sam samo uvjeren da cemo ih razbiti sutra i konama unijeti strah za derbi, jao majko, jbm ti utorak, najduzi dan u sedmici :(
Ako Bog da hocem, sutra jos duzi dan utakmica tek u 19.
19:30 još gore.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto apr 19, 2016 11:02 am

volio bih da izbjegnemo penale, jer imamo ocajnu statistiku kad su penali u pitanju... pocevsi od 1956. pa do danas, skoro uvijek smo porazeni... jedini put kad smo uspjeli da se pokazemo u tom segmentu je bila sezona 98/99 gdje smo zivinicku drinu i celik izbacili tako a na kraju protiv sarajevo izgubimo na isti nacin, ironicno... :psujem:
100/94/37/34 - i to je to!

Hrasno1921'

uto apr 19, 2016 11:12 am

Sto raste broj lajkova na zvanicnoj jbt, za par dana skoro dvije milje, komsije bile ispred a sada ih prestigli za nekih 400.lajkova, a bili u minusu 900. .... :pljesak:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

dell21
Kontakt:

uto apr 19, 2016 11:14 am

Pozitivne stvari donose rezultate, još kad počne gradnja istoka pa evropa na njemu biće još puno lijepih stvari ako Bog da.
Kako idu uplate za tz.

Grbavica
Kontakt:

uto apr 19, 2016 12:10 pm

Kapiten je napisao/la:
phpBB [video]

repriza sutra :kafa: , a onda ih na penale izbacujemo :djavo:

Bi li se igrali produzeci ili bi odma na penale ako bude 1:2 ?
Dado slomi kičmu lažnjakom ovom iz Slobode kod prvog gola :rofl1:
U toj utakmici je branio Fejzić, naš sadašnji goldžija.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hurmasica
Kontakt:

uto apr 19, 2016 12:18 pm

Na gostovanje Željo krećeeee :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :titula:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hrasno1921'

uto apr 19, 2016 12:20 pm

Pa nama kao udruzenju gradjana po zakonu uopste nisu potrebni tenderi i njihovo raspisivanje, odnosno biranje izvodjaca za radove ili nabavku necega, jednostavno se moze izabrati tipa ti mi se svidjas evo ti radi ili od tebe cu uzeti, ali opet sa druge strane njihovo raspisivanje od strane ljudi u klubu dovoljno govori koliko zele i nastoje da sve bude javno i transparentno.
I ako bi bez tendera sve brze islo u pogledu cekanja i prikupljanja ponuda.

Izgleda da se stolice nece nabavaljati od Bekto Precise, vec od nekog stranog ponudjaca koje su po kvalitetu iste a mnogo jeftinije, koliko je to sada pametno sto se tice akcije prikupljanja i prikazivanja cijene da je jedna stolica 30.88 KM a ustvari je manje ne znam ...
Glavni radovi i to ovi veci koliko vidim idu preko tendera tipa gradnja sluzbenih prostorija, tribine i sl. a ovi "manji" u vidu renoviranja stadionskih prostorija, tunela, nabavka novih klupa za rezervne igrace, i sl. za to se nece raspisivati tender.

Inace igraci su prije par minuta krenuli ka Mramoru ...

PS. Zeljo - Zrinjski igra se u petak 29. od 20h :pljesak:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

ceze
Kontakt:

uto apr 19, 2016 12:37 pm

delinjo je napisao/la: mnogi od vas previse kritikujete Zahu...on nije zaboravio igrati preko noci ...pa nije cuvao bez razlgoa jebenog Ronalda i igrao za repku...covjek nije prosao pripreme sa ekipom morate to shvatiti...sljedece sezone ce on eksplodirati...i oko njega cemo graditi igru vjeruj mi brate....
A šta sam ja to napisao da ga kritikujem?
Ništa, jedino da sam očekivao više u nekim segmentima igre koji i nisu njegova najjača strana, baš zbog svega toga što si napisao, da je iskusan, reprezentativac, igrao na nivoima koji su deset puta iznad ovog i slično. Ne radi on ništa pogrešno, samo sam ja mislio da na ovako, za njega, niskom nivou, on može biti više od igrača koji je zadužen samo za defenzivu, ali eto, prevarih se izgleda.
Ima i toga što @Chwilla napisa.

vrbanjusa
Kontakt:

uto apr 19, 2016 12:49 pm

Hipotetički ako ne odemo u Evropu imamo više vremena za odmor igrača, više vremena za pripreme itd. U ljetnoj pauzi će igrački kadar biti ojačan. Plus dobre pripreme i možemo već u augustu i septembru ufatiti zalet za to prvo mjesto koje nas sljedeće sezone interesuje. Hoću da naglasim i nešto pozitivno ako ne odemo u Evropu :mrgreen:
21 10 4

Petrović Slavko

Ajzea
Kontakt:

uto apr 19, 2016 12:56 pm

vrbanjusa je napisao/la:Hipotetički ako ne odemo u Evropu imamo više vremena za odmor igrača, više vremena za pripreme itd. U ljetnoj pauzi će igrački kadar biti ojačan. Plus dobre pripreme i možemo već u augustu i septembru ufatiti zalet za to prvo mjesto koje nas sljedeće sezone interesuje. Hoću da naglasim i nešto pozitivno ako ne odemo u Evropu :mrgreen:
Uozbilji se vrbanjusa. :lol:

Elegant
Kontakt:

uto apr 19, 2016 1:00 pm

Brzi gol ... :klanjase2:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Neandertalac

uto apr 19, 2016 1:00 pm

Ne odgovaraju nam vremenske prilike nikako. Puno se lakse braniti u teskim vremenskim uvjetima, a nama pobjede trebaju u oba meca.
Ipak, u oba slucaja, mislim da smo u psiholoskoj prednosti. I Slobodu i Sarajevo je strah nase ekipe. Kako god cudno zvucalo oni nisu u formi uprkos rezultatima, vise je to spoj sretnih okolnosti, individualnog kvaliteta ili sumnjivih radnji, pitari konkretno, dok je nasa ekipa pokazala moc iako nedovoljno uigrana a znamo svi da najbolje jos nismo vidjeli.
Ako budemo na nivou, mozemo ih, ne pobijediti, nego pomesti.
Naprijed Zeljo ljubavi moja!!!
Željeznicar za život cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava