PenaleKapiten je napisao/la:
repriza sutra, a onda ih na penale izbacujemo
![]()
Bi li se igrali produzeci ili bi odma na penale ako bude 1:2 ?
Pa Zaha je bio standardan u ovoj ekipi iz koje je dosao u Zelju. Nije bio zapusten.delinjo je napisao/la:mnogi od vas previse kritikujete Zahu...on nije zaboravio igrati preko noci ...pa nije cuvao bez razlgoa jebenog Ronalda i igrao za repku...covjek nije prosao pripreme sa ekipom morate to shvatiti...sljedece sezone ce on eksplodirati...i oko njega cemo graditi igru vjeruj mi brate....ceze je napisao/la:Nešto kontam, da je Dado zdrav i u kakvoj takvoj formi pa početi možda sa njim, Blagojevićem i Bekrićem, čuvati malo bolje loptu, brže je prebacivati sa strane na stranu jer oni sa 4-5 igrača zatvaraju jednu stranu ili čekati da se otvori kakav prostor za gurnuti loptu, a sva trojica mogu i potegnuti iz daljine. Od Zahirovića sam stvarno očekivao da može odigrati fino i prema naprijed, ne sad neke teledirigovane lopte ala Alonso, ali da je može sačuvati, prebaciti stranu i slično, ali mrka kapa, on je u 9 od 10 situacija vrati nazad, onaj jedan put je doda Blagojeviću. Oni najvaljuju neku otvorenu igru a i sami znaju da nema ništa od toga. Stat će u dva bloka ispred Pirića i čekati neku presječenu ili osvojenu loptu pa da se otvaraju u kontru. Igrat će onako kako su igrali i na Koševu sa Sarajevom i dobar dio utakmice na Grbavici, nisu ludi da napadaju i grade neke akcije, pogotovo sad nakon poraza od Širokog kad su vidjeli da su ranjivi moraju biti oprezniji.
Nekako sam optimističan, a ni sam ne znam zašto i kako, možda zato što ih Široki rastavi na proste faktore u šest minuta ili možda zato što nema šanse da Željo odigra onako loše kao u prvoj utakmici, nemam pojma. Imati će i dan manje odmora, u ovom ritmu kad se igra svaka dva, tri dana i to može igrati važnu ulogu. Uz to, vjerujem da ih je i ovaj poraz malo poljuljao, izmiče im titula pomalo iako ništa nije gotovo i koliko god mislili da nisu pod pritiskom, jesu, itekako. Kako bi ih jedan rani gol samo poremetio, uhh. Ne bi znali gdje udaraju.
Ovo su one utakmice koje stvaraju velike igrače i trenere, možda ne toliko kvalitetom, ali sigurno karakterom i mentalitetom. Haman da naši nemaju šta izgubiti sutra, samo pametno i hrabro, skoro pa drsko, pa šta bude. Da, sutra, prošla je ponoć.![]()
Slazem se. Jedino protiv Veleza je nesto i pokazao, valjda se 'nafura' za Slobodu, derbi i Plemice.ChWilla je napisao/la:nije on fizički nespreman. ali meni zasad djeluje mentalno nespreman, onako nezainteresovano...
Ako Bog da hocem, sutra jos duzi dan utakmica tek u 19.nikson je napisao/la:Kako sam samo uvjeren da cemo ih razbiti sutra i konama unijeti strah za derbi, jao majko, jbm ti utorak, najduzi dan u sedmici
19:30 još gore.Elegant je napisao/la:Ako Bog da hocem, sutra jos duzi dan utakmica tek u 19.nikson je napisao/la:Kako sam samo uvjeren da cemo ih razbiti sutra i konama unijeti strah za derbi, jao majko, jbm ti utorak, najduzi dan u sedmici
Dado slomi kičmu lažnjakom ovom iz Slobode kod prvog golaKapiten je napisao/la:
repriza sutra, a onda ih na penale izbacujemo
![]()
Bi li se igrali produzeci ili bi odma na penale ako bude 1:2 ?
A šta sam ja to napisao da ga kritikujem?delinjo je napisao/la: mnogi od vas previse kritikujete Zahu...on nije zaboravio igrati preko noci ...pa nije cuvao bez razlgoa jebenog Ronalda i igrao za repku...covjek nije prosao pripreme sa ekipom morate to shvatiti...sljedece sezone ce on eksplodirati...i oko njega cemo graditi igru vjeruj mi brate....
Uozbilji se vrbanjusa.vrbanjusa je napisao/la:Hipotetički ako ne odemo u Evropu imamo više vremena za odmor igrača, više vremena za pripreme itd. U ljetnoj pauzi će igrački kadar biti ojačan. Plus dobre pripreme i možemo već u augustu i septembru ufatiti zalet za to prvo mjesto koje nas sljedeće sezone interesuje. Hoću da naglasim i nešto pozitivno ako ne odemo u Evropu