Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dolina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 19, 2016 4:15 pm

ChWilla je napisao/la:
Dolina je napisao/la:Ako ću birati izmedju Stanićeve borbenosti i trke i Sadikovićeve indolentnosti, biram ovog prvog. I da, pa majku mu neka barem nekad isprlja dres. Ne pere ga on već klub. Nekad je znao imati svoje momente lucidnosti i znanja koje vjerojatno posjeduje kao malo ko ali sve to izgubiš kada nemas damu da udjes u duel.
stanić je gotov igrač, teoretski u najboljim godinama, dado je standardni mladi reprezentativac. ipak se ne može isto gledati na njih, zbog mogućnost napredovanja...
Dado ima problem sam sa sobom, njegovo znanje nikada nije bilo upitno ali borbenost i kretanje po terenu jeste. Dvije najbitnije stvari za jednog fudbalera. Sa 21 godinu ako to nemaš e jb onda. Njemu je svejedno da li je na klupi ili na terenu. Tako djeluje. U reprezentaciji sa igračima svojih godina ništa nije pokazao, preslika kao u klubu. Vade ga godine i ugovor još dvije godine. On ako misli da će sa takvim pristupom igri ikada više ući u igru, vara se. Nikad veća gužva nije bila za prvih 11 a njemu koliko vidim na treningu svejedno.
Uostalom ako je njemu ravno do mora meni je još više.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Djulaga_
Kontakt:

ned jun 19, 2016 4:16 pm

Ljudi dragi raspravljate o Dadi koji je imao jako tesku povredu.
Sta vam je ba?
Polahko dok malo udje u takmicarsku formu a to moze kroz utakmice.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 19, 2016 4:16 pm

Tobe Jarabi :rofl: :rofl: :rofl:
Odgadjao ga do sad 2 puta :cigara:

shzna
Kontakt:

ned jun 19, 2016 4:22 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Naš brat @super da hadz najavi za 19. on bi se pomjerio za par dana :?: :kafa:
:rofl1: :rofl1:
1987

ChWilla
Kontakt:

ned jun 19, 2016 4:25 pm

Dolina je napisao/la: Dado ima problem sam sa sobom, njegovo znanje nikada nije bilo upitno ali borbenost i kretanje po terenu jeste. Dvije najbitnije stvari za jednog fudbalera. Sa 21 godinu ako to nemaš e jb onda. Njemu je svejedno da li je na klupi ili na terenu. Tako djeluje. U reprezentaciji sa igračima svojih godina ništa nije pokazao, preslika kao u klubu. Vade ga godine i ugovor još dvije godine. On ako misli da će sa takvim pristupom igri ikada više ući u igru, vara se. Nikad veća gužva nije bila za prvih 11 a njemu koliko vidim na treningu svejedno.
Uostalom ako je njemu ravno do mora meni je još više.
fudbaleri generalno nisu bogzna kako "duševan" svijet, čast izuzecima. njemu to neko treba malo pojasniti i zato struka i služi. u godinama je kad je to još uvijek moguće, naročito obzirom na neupitno znanje i talenat.
gradi željo boli te *****

chile
Kontakt:

ned jun 19, 2016 4:26 pm

Al se u zadnjih mjesec dana mnogo, bas previse naprdjuje na ovoj temi.
Prvo oko sefa struke, stadiona, pojacanja pa evo sad svi znaju koji igrac je zadovoljio a koji nije.
Sreca pa niko nikakvog pojma nema i 99% price i informacija ode u prazno.
Ljudi malo se opustite uzivajte, ljeto je pauza, malo povjerenja u struku i ljude u klubu.
Igra sr Euro malo skrenite misli lakse ce vam biti uz manje mahalanja.
Tema se u zadnje vrijeme pretvorila u klasicni trac... cula-kazala...
Sto pojedini kazu izgleda najbolje ju je zaobilaziti do pocetka prvenstva.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

delinjo
Kontakt:

ned jun 19, 2016 4:29 pm

chile je napisao/la:Al se u zadnjih mjesec dana mnogo, bas previse naprdjuje na ovoj temi.
Prvo oko sefa struke, stadiona, pojacanja pa evo sad svi znaju koji igrac je zadovoljio a koji nije.
Sreca pa niko nikakvog pojma nema i 99% price i informacija ode u prazno.
Ljudi malo se opustite uzivajte, ljeto je pauza, malo povjerenja u struku i ljude u klubu.
Igra sr Euro malo skrenite misli lakse ce vam biti uz manje mahalanja.
Tema se u zadnje vrijeme pretvorila u klasicni trac... cula-kazala...
Sto pojedini kazu izgleda najbolje ju je zaobilaziti do pocetka prvenstva.

Sent from my Plavo Sokocalo
ne opravdavam brate ali nema tekmi nema desavanja i onda jebi ga mora se nesto piasti ...bolje nego da niko nista ne pise na temi....kada pocne sezona pisat ce se o ozbiljnijim stvarima...sta ces jbg
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

super1
Kontakt:

ned jun 19, 2016 4:29 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Naš brat @super da hadz najavi za 19. on bi se pomjerio za par dana :?: :kafa:
danas dolazi,a dal ce ga danas ili sutra predstaviti to nebih znao,a sutra te cekam na ziceru

Tavas1921
Kontakt:

ned jun 19, 2016 4:40 pm

Ajzea
Kontakt:

ned jun 19, 2016 4:49 pm

Hajde sto je gospodin, ali sto je mangup...

mkulaglic
Kontakt:

ned jun 19, 2016 4:56 pm

Grande Miske :)

Sent from my C5303 using Tapatalk

Whisperer

ned jun 19, 2016 4:57 pm

Tavas1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=QARwMI7 ... ture=share[/video]

Veliki gospodin. :zeljeznicar1:
Grande Miske... :zeljeznicar1: ;)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

fk1921

ned jun 19, 2016 4:59 pm

Sta bi mi bez Misimovica, molim vas pogledajte video klip, nevjerovatno je sta je ovaj covjek uradio sve za nas klub, nevjerovatno!!! Sve je objasnio, od Odovica, Mulalica, omladinskog pogona...dalje ne znam jer gledam klip, svaka mu cast jos jednom!
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Djulaga_
Kontakt:

ned jun 19, 2016 4:59 pm

super1 je napisao/la:
danas dolazi,a dal ce ga danas ili sutra predstaviti to nebih znao,a sutra te cekam na ziceru
Izgleda da te loze.
Podjeli im danas žute, a sutra crveni.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

MrRiccoli
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:02 pm

Grande Miske, svaka cast gospodine Misimoviću... Lekcija je odrzana, stajanja nema, idemo dalje, idemo naprijed, idemo sa jos vecom podrškom, idemo za svoju ljubav. Dočekali smo da ne ovisimo od jedne sezone u evropi što dovoljno pokazuje kako ovi ljudi rade svoj posao...

shzna
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:07 pm

"Istina je, imao sam korektne i konkretne razgovore sa čelnicima Željezničara, ali na kraju dogovor nije postignut. Nismo se mogli dogovoriti oko uslova, odnosno dužine ugovora i financijskih detalja. Željezničaru želim sve najbolje u narednoj sezoni, a posebno bih se zahvalio Dejanu Nikoliću na profesionalnosti", rekao je Ivetić, koji će vjerovatno karijeru nastaviti van BiH.

Imamo ljudske gromade u upravi, i bukvalno i metaforički.
1987

Elegant
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:08 pm

Nismo svijesni kakve ljude imamo u klubu, ako oni odu past cemo gore od Veleza !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DR.HOUSE
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:09 pm

MISKE :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: jao gromade od covjeka :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

mamaSmurf
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:09 pm

Taman kad pomisliš da su izumrli pošteni i principijelni, pojavi se ovaj veliki čovjek i gospodin. Vrati ti vjeru u ljude.
Aferim, gospodine Misimoviću.

Jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo...[BLUE HEART]
Jer stojimo, prkosimo,
U srcima te našim nosimo! <3

Hurmasica
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:11 pm

Ako je vala neko imao sumnje u rad ove uprave, mislim da je nakon ovoga promijenio mišljenje. Uprava :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

Prijava