kAtzie je napisao/la: ↑sri apr 04, 2018 1:22 amJa vjerujem u nase momke. Koga god da izvucemo bice im tamburanje.
Ako osvojimo duplu, sve cu duplo raditi do kraja tog mjeseca. Kad uj'tro kenjam, prekinut' cu na pola, obrisati fino, oprati, posusiti i onda se opet pokenjat'. Dva puta na dan cu ici na trcanje. Dva puta cu doruckovati, rucati i vecerati. Umjesto jedne pive cu popiti dvije. Kad upalim auto, ugasicu ga i onda opet upaliti. Kad ugasim auto, upalicu ga opet i onda ugasiti.
Ako nista, ostatak mjeseca cura mi vjerovatno nece moci hodati, al' et'.. Uzecu joj kolica ili stake.
DvaPut je dvaPutstorm_raider je napisao/la: ↑sri apr 04, 2018 8:45 amkAtzie je napisao/la: ↑sri apr 04, 2018 1:22 amJa vjerujem u nase momke. Koga god da izvucemo bice im tamburanje.
Ako osvojimo duplu, sve cu duplo raditi do kraja tog mjeseca. Kad uj'tro kenjam, prekinut' cu na pola, obrisati fino, oprati, posusiti i onda se opet pokenjat'. Dva puta na dan cu ici na trcanje. Dva puta cu doruckovati, rucati i vecerati. Umjesto jedne pive cu popiti dvije. Kad upalim auto, ugasicu ga i onda opet upaliti. Kad ugasim auto, upalicu ga opet i onda ugasiti.
Ako nista, ostatak mjeseca cura mi vjerovatno nece moci hodati, al' et'.. Uzecu joj kolica ili stake.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko ga nijednom ne stavlja, morace duplo toliko.
TOP!kAtzie je napisao/la: ↑sri apr 04, 2018 1:22 amJa vjerujem u nase momke. Koga god da izvucemo bice im tamburanje.
Ako osvojimo duplu, sve cu duplo raditi do kraja tog mjeseca. Kad uj'tro kenjam, prekinut' cu na pola, obrisati fino, oprati, posusiti i onda se opet pokenjat'. Dva puta na dan cu ici na trcanje. Dva puta cu doruckovati, rucati i vecerati. Umjesto jedne pive cu popiti dvije. Kad upalim auto, ugasicu ga i onda opet upaliti. Kad ugasim auto, upalicu ga opet i onda ugasiti. Umjesto jednom u 10 godina, oticu u dzamiju dva puta. Kad postam nesto na forumu, postacu dva puta (da malo sebi nabijem postova).
Ako nista, ostatak mjeseca cura mi vjerovatno nece moci hodati, al' et'.. Uzecu joj kolica ili stake.