Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Format
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 19, 2016 3:41 pm

Pa Stanic je univerzalac i svaki trener voli imat takvig u ekipi,odlicna zamjena za par pozicija,suti i radi.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Kakav cirkus pravimo od ove teme, molim Vas moze li mi neko reci gdje pise da se ne racuna ma Stanica.
Znaci samo sto je neko beze lupio odmah se palimo.

Tema postaje uzas nesto poput onog drugog foruma.
Opustite se Stana ne ide nigdje.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Ajzea
Kontakt:

Koje cigare Stana pusi?

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:42 pm

delinjo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:nije to najvažnije za igrača. volimo i mi želju pa ne igramo za njega. ali ne vidim što ne može biti rezerva za bočne pozicije.
pa ako ce desno npr biti Memija i Sinisa a lijevo Husic i nrp Subic....onda ne vidim sta ce on tu ....za krila vise nije svakako ...mada eto Kostic zna najbolje ....nek bude onako kako on odluci ...
Kostic je rekao da zeli imati po 2 kvalitetna igraca na svakoj poziciji. Trenutno na bekovima imamo po 2 kvalitetnija igraca od Stane sigurno, na krilo on ne moze, sasvim je izvjesno da nece igrati ali eto treba sacekati zvanicnu, Kostic zna sta radi (bar tako mislim)

Hurmasica
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:43 pm

Meni i kolegi @Hadzijalagicu nemojte ništa prigovarati, mi smo samo rekli da Stane, Enisa i Hodže nije bilo na treningu :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

rodrigo87
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:45 pm

Ajzea je napisao/la:Koje cigare Stana pusi?
Lucky Strike :lol:

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:45 pm

Hurmasica je napisao/la:Meni i kolegi @Hadzijalagicu nemojte ništa prigovarati, mi smo samo rekli da Stane, Enisa i Hodže nije bilo na treningu :mrgreen:
Znaci ako nekoga nema na treningu onda se na njega ne racuna.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Elegant
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:46 pm

Kad nasi putuju za Kupres, receno je da se 27. juna igra protiv Mladosti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hurmasica
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:46 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Meni i kolegi @Hadzijalagicu nemojte ništa prigovarati, mi smo samo rekli da Stane, Enisa i Hodže nije bilo na treningu :mrgreen:
E to ti ne bih znao reći. Znam samo da nisu njih trojica bili na treningu, oni momci što su na probi, Hiroš, Šehić ,Midžić..

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:49 pm

Hurmasica je napisao/la:
E to ti ne bih znao reći. Znam samo da nisu njih trojica bili na treningu, oni momci što su na probi, Hiroš, Šehić ,Midžić..
Bit ce zvanicno ko je slobodan i na koga se ne racuna a sve do tada ovdje je nagadjanje.

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:50 pm

Hurmasica je napisao/la:
Spremali rucak za ekipu :kafa:

Dolina
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:52 pm

Ako ću birati izmedju Stanićeve borbenosti i trke i Sadikovićeve indolentnosti, biram ovog prvog. I da, pa majku mu neka barem nekad isprlja dres. Ne pere ga on već klub. Nekad je znao imati svoje momente lucidnosti i znanja koje vjerojatno posjeduje kao malo ko ali sve to izgubiš kada nemas damu da udjes u duel.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

FKZ1921
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:53 pm

Elegant je napisao/la:Pustite Kostica da radi, neka odabere ko ce mu igrati ko ne, valjda covjek zna svoje, ima neki plan i nacin rada za razliku od svih proslih trenera ukljucujuci i Amara. Jedna prijateljska utakmica prosla i vec se donose neki sudovi, polako da vidimo u ovoj sedmici hoce li se kompetirati ekipa po pitanju dolazaka i odlazaka.
Jel normalno napisati ovako: ...ima neki plan i način rada za razliku od svih prošlih trenera uključujući i Amara...?
Šta to znači?
Jeli moguće da ni jedan trener prije Kostica nije imao plan i način rada?

delinjo
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:57 pm

Leon_Professional je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:nije to najvažnije za igrača. volimo i mi želju pa ne igramo za njega. ali ne vidim što ne može biti rezerva za bočne pozicije.
pa ako ce desno npr biti Memija i Sinisa a lijevo Husic i nrp Subic....onda ne vidim sta ce on tu ....za krila vise nije svakako ...mada eto Kostic zna najbolje ....nek bude onako kako on odluci ...
Kostic je rekao da zeli imati po 2 kvalitetna igraca na svakoj poziciji. Trenutno na bekovima imamo po 2 kvalitetnija igraca od Stane sigurno, na krilo on ne moze, sasvim je izvjesno da nece igrati ali eto treba sacekati zvanicnu, Kostic zna sta radi (bar tako mislim)
ma to je to ...neki nece da prihvate da na njegovoj poziciji imaju kvalitetniji igraci...mislim ne znamo ni mi uopste hoce li ga otjerati nego nagadjamo ali samo kazem...sto se tice bekova posebno ako kaaprisemo Subica on je bas visak i ne vidim zasto bi primao platu ako nece igrati...i da njegov nacin zivota van terena mu ne ide u prilog....Kostic izgleda ne tolerise te stvari ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

ChWilla
Kontakt:

ned jun 19, 2016 4:03 pm

Dolina je napisao/la:Ako ću birati izmedju Stanićeve borbenosti i trke i Sadikovićeve indolentnosti, biram ovog prvog. I da, pa majku mu neka barem nekad isprlja dres. Ne pere ga on već klub. Nekad je znao imati svoje momente lucidnosti i znanja koje vjerojatno posjeduje kao malo ko ali sve to izgubiš kada nemas damu da udjes u duel.
stanić je gotov igrač, teoretski u najboljim godinama, dado je standardni mladi reprezentativac. ipak se ne može isto gledati na njih, zbog mogućnost napredovanja...
gradi željo boli te *****

Jaozinho22

ned jun 19, 2016 4:09 pm

Naš brat @super da hadz najavi za 19. on bi se pomjerio za par dana :?: :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

delinjo
Kontakt:

ned jun 19, 2016 4:11 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Naš brat @super da hadz najavi za 19. on bi se pomjerio za par dana :?: :kafa:
a mrsssss :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Hurmasica
Kontakt:

ned jun 19, 2016 4:12 pm

:rofl1: :rofl1:

mali plavisa
Kontakt:

ned jun 19, 2016 4:12 pm

Ja ne vjerujem sta citam,nek nam je bog na pomoci!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned jun 19, 2016 4:13 pm

Hahahahahahahaha ma haj se :rofl: :rofl:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava