Kostic je rekao da zeli imati po 2 kvalitetna igraca na svakoj poziciji. Trenutno na bekovima imamo po 2 kvalitetnija igraca od Stane sigurno, na krilo on ne moze, sasvim je izvjesno da nece igrati ali eto treba sacekati zvanicnu, Kostic zna sta radi (bar tako mislim)delinjo je napisao/la:pa ako ce desno npr biti Memija i Sinisa a lijevo Husic i nrp Subic....onda ne vidim sta ce on tu ....za krila vise nije svakako ...mada eto Kostic zna najbolje ....nek bude onako kako on odluci ...ChWilla je napisao/la:nije to najvažnije za igrača. volimo i mi želju pa ne igramo za njega. ali ne vidim što ne može biti rezerva za bočne pozicije.
Lucky StrikeAjzea je napisao/la:Koje cigare Stana pusi?
Znaci ako nekoga nema na treningu onda se na njega ne racuna.Hurmasica je napisao/la:Meni i kolegi @Hadzijalagicu nemojte ništa prigovarati, mi smo samo rekli da Stane, Enisa i Hodže nije bilo na treningu
E to ti ne bih znao reći. Znam samo da nisu njih trojica bili na treningu, oni momci što su na probi, Hiroš, Šehić ,Midžić..SIMA_SIMAU je napisao/la:Znaci ako nekoga nema na treningu onda se na njega ne racuna.Hurmasica je napisao/la:Meni i kolegi @Hadzijalagicu nemojte ništa prigovarati, mi smo samo rekli da Stane, Enisa i Hodže nije bilo na treningu
Bit ce zvanicno ko je slobodan i na koga se ne racuna a sve do tada ovdje je nagadjanje.Hurmasica je napisao/la:E to ti ne bih znao reći. Znam samo da nisu njih trojica bili na treningu, oni momci što su na probi, Hiroš, Šehić ,Midžić..SIMA_SIMAU je napisao/la:Znaci ako nekoga nema na treningu onda se na njega ne racuna.Hurmasica je napisao/la:Meni i kolegi @Hadzijalagicu nemojte ništa prigovarati, mi smo samo rekli da Stane, Enisa i Hodže nije bilo na treningu
Spremali rucak za ekipuHurmasica je napisao/la:E to ti ne bih znao reći. Znam samo da nisu njih trojica bili na treningu, oni momci što su na probi, Hiroš, Šehić ,Midžić..SIMA_SIMAU je napisao/la:Znaci ako nekoga nema na treningu onda se na njega ne racuna.Hurmasica je napisao/la:Meni i kolegi @Hadzijalagicu nemojte ništa prigovarati, mi smo samo rekli da Stane, Enisa i Hodže nije bilo na treningu
Jel normalno napisati ovako: ...ima neki plan i način rada za razliku od svih prošlih trenera uključujući i Amara...?Elegant je napisao/la:Pustite Kostica da radi, neka odabere ko ce mu igrati ko ne, valjda covjek zna svoje, ima neki plan i nacin rada za razliku od svih proslih trenera ukljucujuci i Amara. Jedna prijateljska utakmica prosla i vec se donose neki sudovi, polako da vidimo u ovoj sedmici hoce li se kompetirati ekipa po pitanju dolazaka i odlazaka.
ma to je to ...neki nece da prihvate da na njegovoj poziciji imaju kvalitetniji igraci...mislim ne znamo ni mi uopste hoce li ga otjerati nego nagadjamo ali samo kazem...sto se tice bekova posebno ako kaaprisemo Subica on je bas visak i ne vidim zasto bi primao platu ako nece igrati...i da njegov nacin zivota van terena mu ne ide u prilog....Kostic izgleda ne tolerise te stvari ...Leon_Professional je napisao/la:Kostic je rekao da zeli imati po 2 kvalitetna igraca na svakoj poziciji. Trenutno na bekovima imamo po 2 kvalitetnija igraca od Stane sigurno, na krilo on ne moze, sasvim je izvjesno da nece igrati ali eto treba sacekati zvanicnu, Kostic zna sta radi (bar tako mislim)delinjo je napisao/la:pa ako ce desno npr biti Memija i Sinisa a lijevo Husic i nrp Subic....onda ne vidim sta ce on tu ....za krila vise nije svakako ...mada eto Kostic zna najbolje ....nek bude onako kako on odluci ...ChWilla je napisao/la:nije to najvažnije za igrača. volimo i mi želju pa ne igramo za njega. ali ne vidim što ne može biti rezerva za bočne pozicije.
stanić je gotov igrač, teoretski u najboljim godinama, dado je standardni mladi reprezentativac. ipak se ne može isto gledati na njih, zbog mogućnost napredovanja...Dolina je napisao/la:Ako ću birati izmedju Stanićeve borbenosti i trke i Sadikovićeve indolentnosti, biram ovog prvog. I da, pa majku mu neka barem nekad isprlja dres. Ne pere ga on već klub. Nekad je znao imati svoje momente lucidnosti i znanja koje vjerojatno posjeduje kao malo ko ali sve to izgubiš kada nemas damu da udjes u duel.
a mrsssssJaozinho22 je napisao/la:Naš brat @super da hadz najavi za 19. on bi se pomjerio za par dana![]()