100% brate , stana je jos gino za dress zelje, dobar je stana momak , voli zelju sto je najvaznije , nije to zasluzijo sigurnoMinjore je napisao/la:Na stranu sve ali se pravi smijurija sa Stanicem. Otjeras covjeka pa ga vratis, i sad opet ga tjeras. Momak ima 240 utakmica u Zelji, kapiten bio, nije zasluzio da se pravi levat od njega..
Mirso ima ufc oni kavezi pa nek se tamo bori i gineDon Juan je napisao/la:100% brate , stana je jos gino za dress zelje, dobar je stana momak , voli zelju sto je najvaznije , nije to zasluzijo sigurnoMinjore je napisao/la:Na stranu sve ali se pravi smijurija sa Stanicem. Otjeras covjeka pa ga vratis, i sad opet ga tjeras. Momak ima 240 utakmica u Zelji, kapiten bio, nije zasluzio da se pravi levat od njega..
zbog tog merhamet odnosa prema isluženim i potrošenim igračima nikad nećemo napredovati.....Minjore je napisao/la:Na stranu sve ali se pravi smijurija sa Stanicem. Otjeras covjeka pa ga vratis, i sad opet ga tjeras. Momak ima 240 utakmica u Zelji, kapiten bio, nije zasluzio da se pravi levat od njega..
apa , niko nije reko da ne moze bit on rezerva neg et neki napisase da ce ga otjerati da , na stanu se ne racuna , znaci beze momka prvo otjeraju pa ga vrate , pa ga opet et tjeraju. levate ga opasnoChWilla je napisao/la:nije to najvažnije za igrača. volimo i mi želju pa ne igramo za njega. ali ne vidim što ne može biti rezerva za bočne pozicije.
Citaj sta pisem ako si lud nisi slijeppsihopata je napisao/la:zbog tog merhamet odnosa prema isluženim i potrošenim igračima nikad nećemo napredovati.....Minjore je napisao/la:Na stranu sve ali se pravi smijurija sa Stanicem. Otjeras covjeka pa ga vratis, i sad opet ga tjeras. Momak ima 240 utakmica u Zelji, kapiten bio, nije zasluzio da se pravi levat od njega..
neko rece tu da et kao ne racuna na njeg ? da jutros nije bio na treningu , ja licno nevjerujem utoDjulaga_ je napisao/la:Nisam u toku?
Sta je s Stanicem? Jucer je bio dobar, spreman, prosao par puta jako fino?
Ko ga tjera?
Ma nisu jutros on, Hodžurda i Enis bili na treningu pa se priča da stručni štab ne računa na njih. Mada nema ništa zvaničnoDjulaga_ je napisao/la:Nisam u toku?
Ko ga tjera?
ISB87 je napisao/la:Sto se tice Halvadzica imao je treninge da se pokaze, zasto se nije nametnuo u prvih 11? Mislim da ima razlog zasto je igrao samo 10 minuta.Ne dokazuje se na utakmicama.
Dosaso je novi strucni stab, ljudi sa strane..Imaju odrijesene ruke, pa valjda smiju dat ispisnicu svima koji njima ne odgovaraju? Stana em sto je los bio cijelu sezonu ima los nacin zivota, tj ne moze bit profesionalac.Pa sta cemo, necemo ga drzati do kraja karijere, moramo malo mahalu izbacit ako mislimo da idemo naprijed.Hvala njemu, ali ako mislimo da osvajamo titule on vise nije taj kalibar.
Samo nek tjeraju one za koje misle da nece bit od pomoci, ali na kraju ako ne bude trofeja snosit ce sve posljedice.
pa ako ce desno npr biti Memija i Sinisa a lijevo Husic i nrp Subic....onda ne vidim sta ce on tu ....za krila vise nije svakako ...mada eto Kostic zna najbolje ....nek bude onako kako on odluci ...ChWilla je napisao/la:nije to najvažnije za igrača. volimo i mi želju pa ne igramo za njega. ali ne vidim što ne može biti rezerva za bočne pozicije.
Levati on sam sebe, ne moze imati los nacin zivota i da budes profesionalni fudbaler. Jedino mi sebe levatimo sto mjesamo odlicnu proslost sa ocajnom sadasnjoscu...Don Juan je napisao/la:apa , niko nije reko da ne moze bit on rezerva neg et neki napisase da ce ga otjerati da , na stanu se ne racuna , znaci beze momka prvo otjeraju pa ga vrate , pa ga opet et tjeraju. levate ga opasnoChWilla je napisao/la:nije to najvažnije za igrača. volimo i mi želju pa ne igramo za njega. ali ne vidim što ne može biti rezerva za bočne pozicije.
Slozio bih se za ovu dvojicu i trebaju ici, ali Stanic moze biti dobra zamjena.Hurmasica je napisao/la:Ma nisu jutros on, Hodžurda i Enis bili na treningu pa se priča da stručni štab ne računa na njih. Mada nema ništa zvaničnoDjulaga_ je napisao/la:Nisam u toku?
Ko ga tjera?
Slozio bih se za ovu dvojicu i trebaju ici, ali Stanic moze biti dobra zamjena.Hurmasica je napisao/la:Ma nisu jutros on, Hodžurda i Enis bili na treningu pa se priča da stručni štab ne računa na njih. Mada nema ništa zvaničnoDjulaga_ je napisao/la:Nisam u toku?
Ko ga tjera?
neka se obrati edisu što ga je uopšte i doveo ponovo,jedini je on krivac niko drugi,jer je očito da od njega nema više ništa osim borbenosti,a novom treneru to nije dovoljno.Minjore je napisao/la:Citaj sta pisem ako si lud nisi slijeppsihopata je napisao/la:zbog tog merhamet odnosa prema isluženim i potrošenim igračima nikad nećemo napredovati.....Minjore je napisao/la:Na stranu sve ali se pravi smijurija sa Stanicem. Otjeras covjeka pa ga vratis, i sad opet ga tjeras. Momak ima 240 utakmica u Zelji, kapiten bio, nije zasluzio da se pravi levat od njega..