Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 19, 2016 3:17 pm

Na stranu sve ali se pravi smijurija sa Stanicem. Otjeras covjeka pa ga vratis, i sad opet ga tjeras. Momak ima 240 utakmica u Zelji, kapiten bio, nije zasluzio da se pravi levat od njega..

Whisperer

ned jun 19, 2016 3:20 pm

Minjore je napisao/la:Na stranu sve ali se pravi smijurija sa Stanicem. Otjeras covjeka pa ga vratis, i sad opet ga tjeras. Momak ima 240 utakmica u Zelji, kapiten bio, nije zasluzio da se pravi levat od njega..
100% brate , stana je jos gino za dress zelje, dobar je stana momak , voli zelju sto je najvaznije , nije to zasluzijo sigurno :palacgore:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ISB87
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:23 pm

Sto se tice Halvadzica imao je treninge da se pokaze, zasto se nije nametnuo u prvih 11? Mislim da ima razlog zasto je igrao samo 10 minuta.Ne dokazuje se na utakmicama.
Dosaso je novi strucni stab, ljudi sa strane..Imaju odrijesene ruke, pa valjda smiju dat ispisnicu svima koji njima ne odgovaraju? Stana em sto je los bio cijelu sezonu ima los nacin zivota, tj ne moze bit profesionalac.Pa sta cemo, necemo ga drzati do kraja karijere, moramo malo mahalu izbacit ako mislimo da idemo naprijed.Hvala njemu, ali ako mislimo da osvajamo titule on vise nije taj kalibar.

Samo nek tjeraju one za koje misle da nece bit od pomoci, ali na kraju ako ne bude trofeja snosit ce sve posljedice.
MIRZA RASCIC

delinjo
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:26 pm

Don Juan je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Na stranu sve ali se pravi smijurija sa Stanicem. Otjeras covjeka pa ga vratis, i sad opet ga tjeras. Momak ima 240 utakmica u Zelji, kapiten bio, nije zasluzio da se pravi levat od njega..
100% brate , stana je jos gino za dress zelje, dobar je stana momak , voli zelju sto je najvaznije , nije to zasluzijo sigurno :palacgore:
Mirso ima ufc oni kavezi pa nek se tamo bori i gine
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

ChWilla
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:27 pm

nije to najvažnije za igrača. volimo i mi želju pa ne igramo za njega. ali ne vidim što ne može biti rezerva za bočne pozicije.
gradi željo boli te *****

psihopata
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:30 pm

zbog tog merhamet odnosa prema isluženim i potrošenim igračima nikad nećemo napredovati.....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Whisperer

ned jun 19, 2016 3:31 pm

ChWilla je napisao/la:nije to najvažnije za igrača. volimo i mi želju pa ne igramo za njega. ali ne vidim što ne može biti rezerva za bočne pozicije.
apa , niko nije reko da ne moze bit on rezerva neg et neki napisase da ce ga otjerati da , na stanu se ne racuna , znaci beze momka prvo otjeraju pa ga vrate , pa ga opet et tjeraju. levate ga opasno ;)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Djulaga_
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:32 pm

Nisam u toku?
Sta je s Stanicem? Jucer je bio dobar, spreman, prosao par puta jako fino?
Ko ga tjera?
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:33 pm

psihopata je napisao/la:
zbog tog merhamet odnosa prema isluženim i potrošenim igračima nikad nećemo napredovati.....
Citaj sta pisem ako si lud nisi slijep

Whisperer

ned jun 19, 2016 3:34 pm

Djulaga_ je napisao/la:Nisam u toku?
Ko ga tjera?
neko rece tu da et kao ne racuna na njeg ? da jutros nije bio na treningu , ja licno nevjerujem uto :)

Hurmasica
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:35 pm

Ko ga tjera?
Ma nisu jutros on, Hodžurda i Enis bili na treningu pa se priča da stručni štab ne računa na njih. Mada nema ništa zvanično :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

psihopata
Kontakt:

ISB87 je napisao/la:Sto se tice Halvadzica imao je treninge da se pokaze, zasto se nije nametnuo u prvih 11? Mislim da ima razlog zasto je igrao samo 10 minuta.Ne dokazuje se na utakmicama.
Dosaso je novi strucni stab, ljudi sa strane..Imaju odrijesene ruke, pa valjda smiju dat ispisnicu svima koji njima ne odgovaraju? Stana em sto je los bio cijelu sezonu ima los nacin zivota, tj ne moze bit profesionalac.Pa sta cemo, necemo ga drzati do kraja karijere, moramo malo mahalu izbacit ako mislimo da idemo naprijed.Hvala njemu, ali ako mislimo da osvajamo titule on vise nije taj kalibar.

Samo nek tjeraju one za koje misle da nece bit od pomoci, ali na kraju ako ne bude trofeja snosit ce sve posljedice.

kod tvrdoglavog ziheraša mulalića niko nije ni imao šansu da se dokaže,dok mu je npr. bekrić,kojeg je sam tražio,igrao katastrofalno,a edis bi ga forsirao u prvih 11 da je invalid jer je tvrdoglava mazga koja je htjela da dokaže i opravda njegov dolazak.

delinjo
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:nije to najvažnije za igrača. volimo i mi želju pa ne igramo za njega. ali ne vidim što ne može biti rezerva za bočne pozicije.
pa ako ce desno npr biti Memija i Sinisa a lijevo Husic i nrp Subic....onda ne vidim sta ce on tu ....za krila vise nije svakako ...mada eto Kostic zna najbolje ....nek bude onako kako on odluci ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

fk1921

ned jun 19, 2016 3:36 pm

Don Juan je napisao/la:
apa , niko nije reko da ne moze bit on rezerva neg et neki napisase da ce ga otjerati da , na stanu se ne racuna , znaci beze momka prvo otjeraju pa ga vrate , pa ga opet et tjeraju. levate ga opasno ;)
Levati on sam sebe, ne moze imati los nacin zivota i da budes profesionalni fudbaler. Jedino mi sebe levatimo sto mjesamo odlicnu proslost sa ocajnom sadasnjoscu...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Djulaga_
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:
Ko ga tjera?
Ma nisu jutros on, Hodžurda i Enis bili na treningu pa se priča da stručni štab ne računa na njih. Mada nema ništa zvanično :)
Slozio bih se za ovu dvojicu i trebaju ici, ali Stanic moze biti dobra zamjena.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Djulaga_
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:
Ko ga tjera?
Slozio bih se za ovu dvojicu i trebaju ici, ali Stanic moze biti dobra zamjena.

ChWilla
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:37 pm

da, rezultat te selekcije na treninzima je izgubljena evropa i otkaz cijelom stručnom štabu. ne mislim da je halvadžić na izlaznim vratima ni da bi trebao biti.
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:38 pm

Pustite Kostica da radi, neka odabere ko ce mu igrati ko ne, valjda covjek zna svoje, ima neki plan i nacin rada za razliku od svih proslih trenera ukljucujuci i Amara. Jedna prijateljska utakmica prosla i vec se donose neki sudovi, polako da vidimo u ovoj sedmici hoce li se kompetirati ekipa po pitanju dolazaka i odlazaka.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

psihopata
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:38 pm

Minjore je napisao/la:
psihopata je napisao/la:
Citaj sta pisem ako si lud nisi slijep
neka se obrati edisu što ga je uopšte i doveo ponovo,jedini je on krivac niko drugi,jer je očito da od njega nema više ništa osim borbenosti,a novom treneru to nije dovoljno.

exbabilon
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:40 pm

Greska nije tjeranje Stanica sad, greska je bila vracanje ako cemo posteno. Sad jer smo ga bespotrebno vratili prije pola godine izgleda nespretno da ga se sad rjesavamo, ali objektivno moze biti treca opcija na desnom beku i druga ili treca na desnom krilu, plafon.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava