i zajmović definitivno napreduje i popravlja mane u hodu. danas nije imao nijednu situaciju pogrešnih odluka koje inače serijski pravi.
naravno, hadžić nije totalni levat kako su to neki eksperti ocijenili nakon jedne utakmice. kapiten ekipe iz hnl, pa makar i najgore, ne može da ovdje ne može bar "dati ruke". to je igrač koji je i protiv dinama i njegovih vanzemaljaca za balkanske uslove znao dobro odigrati. ali eto, mi uvijek znamo sve i najbolje. ovo danas je definitivno bolje i od mehremića i od zadnjih projićevih partija.
kajkut mislim da ni danas nije trebao početi ovu utakmicu i da bi bili bar malo bolji da nije. ne bi ni počeo da je blagojević mogao igrati sigurno, ali opet mislim da je i ovako bilo bolje staviti sinana na tom mjestu i žeru ili zeca desno. iako je sinan iznenađujuće dobro odigrao na krilu, puno bolje nego ranijih puta kad je trpan tamo. ništa se nije popravilo kad je kajkut izašao jer je cijela ekipa bila u "dole" fazi, ali bile su bar tri-četiri duge lopte za koje sam ja imao utisak da bi bukvalno svako drugi na terenu stigao, da fali 10% brzine da stigne i uđe u šansu.