Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 18, 2016 9:49 pm

baxuz87 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Dobro je samo nek nisu nargilhane, kafane su dopuštene :ganja: . Rekoh ja dok smo imali alkose u ekipi kao što su Jamak, Svraka, Čola i jedan i drugi, Stana titule su se osvajale, čim dođoše cuclaši kablova sve u helać otišlo :ganja:
Ma sto je najgore i kafane su pokvarili sa crijevom. :psujem:
Moramo pojačati ekipu sa ovim pivopijama, Stana je tu... :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hurmasica
Kontakt:

pon apr 18, 2016 9:50 pm

Ivan Lendrić: Sloboda je u boljoj situaciji, ali vjerujem da će naš kvalitet doći do izražaja

http://www.klix.ba/sport/nogomet/ivan-l ... /160418114" onclick="window.open(this.href);return false;

Ekipa Željezničara je protiv Slobode djelovala dekoncentrisano i usporeno, što se u revanšu ne smije ponoviti.

"Ne znam koliko je ekipa umorna, ja lično se nisam osjećao umorno, mislim da to nije bio problem. :klanjase2:

On se odlično snašao na Grbavici te predstavlja veliku opasnost za protivničke odbrane. Iako dobija brojne pohvale za svoju igru, Ivan na prvo mjesto stavlja ekipu i rezultate.

"Prezadovoljan sam, ali se nikad ne stavljam prije ekipe. Saigrači su mi pomogli da zabijem osam golova i upišem dvije asistencije. Nije mi cilj da se priča o Lendriću, nego o Željezničaru. Kad izađemo na Tušanj, stavljam se u službu ekipe", završio je Lendrić.

:klanjase2: :klanjase2:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hrasno1921'

pon apr 18, 2016 9:53 pm

Istok da se pripremi za gradnju tribine, tj. da se sadasnji istok "srusi" i dovede u ravan sa betonskim igralistem - priprema za gradnju tribine zatim i gradnja same tribine (kao sjever bez krova), postavljanje stolica, ograde i sl. sve zajedno 700.000 KM :!:
Sadasnji radovi koji se izvode : popunjavanje stolica, prostor za ageragat, nova kontrsuckija zapadne tribine (iz drveta u metal), tv. studio, kontrolna soba, (radovi pretezno na zapadnoj tribini) parking i sl. radovi sve zajedno 300.000 KM :!:

Prije toga se sminkao stadion : led. displej, postavljanje krova na zapad tamo gdje ga nije bilo, toaleti, sminkanje juga, trafika i sl. ti radovi sve zajedno su iznosili 140.000 KM

Komplet emisija Sportski magazin Al Jazzere, prica o stadionu od 11:00

http://balkans.aljazeera.net/video/spor ... u-mirovinu
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Ajzea
Kontakt:

pon apr 18, 2016 9:55 pm

Hurmasica je napisao/la:Ivan Lendrić: Sloboda je u boljoj situaciji, ali vjerujem da će naš kvalitet doći do izražaja

http://www.klix.ba/sport/nogomet/ivan-l ... /160418114" onclick="window.open(this.href);return false;

Ekipa Željezničara je protiv Slobode djelovala dekoncentrisano i usporeno, što se u revanšu ne smije ponoviti.

"Ne znam koliko je ekipa umorna, ja lično se nisam osjećao umorno, mislim da to nije bio problem. :klanjase2:

On se odlično snašao na Grbavici te predstavlja veliku opasnost za protivničke odbrane. Iako dobija brojne pohvale za svoju igru, Ivan na prvo mjesto stavlja ekipu i rezultate.

"Prezadovoljan sam, ali se nikad ne stavljam prije ekipe. Saigrači su mi pomogli da zabijem osam golova i upišem dvije asistencije. Nije mi cilj da se priča o Lendriću, nego o Željezničaru. Kad izađemo na Tušanj, stavljam se u službu ekipe", završio je Lendrić.

:klanjase2: :klanjase2:
Ovog momka sam strašno zavolio, nevjerovatan je u svakom pogledu.
Dao bih mu koliko god trazi, samo da produzi ugovor..

Alipasino
Kontakt:

pon apr 18, 2016 9:57 pm

Ma sta dopusteno igramo 2 utakmice sezone kakva kafana.Koji su to koda gledam Stana Bekric Zahirovic.Kaznit odma kakva je to zajebancija.Treba Lendric i Steva da poginu na terenu a da drugi cugaju.

delinjo
Kontakt:

pon apr 18, 2016 9:58 pm

klub mroa uvesti kazne za igrace za ova pijancenja jednostavno mora...uredu mi je ponekad izaci opustiti se ali da svake sedmice moras u kafanu cugati to mi je van svake pameti...i vrijeme je kao ozbiljan klub da i tome stanemo u kraj...**** ga piva i majka i ja je volim pa je ne pijem svaki dan ...ako je fudbaleru potrebno svake sedmice da se napije onda goni sve u 3 pm...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

salle86
Kontakt:

pon apr 18, 2016 10:01 pm

zubanovic89 je napisao/la:
addyno1 je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:
Natkriveni dio koji je postavljen, Krivaja metal sto je radila, 140.000 KM zu iznosili radovi, a ovo sto se sada radi 300.000 KM, a istocna tribina, samo priprema za radove same radove iznosi oko 150.000 KM, sve zajedno sa izgradnjom same tribine dakle 700.000 KM
ovo sto smo utrosili u zapad je bacanje para. bolje da smo dovrsavali istok i igrali jos godinu dvije na kosevu. utakmica na kosevu je 10.000 KM i odigraces 2 utakmice, a bacis pola miliona na zapad sto ce se na kraju samo srusiti.
Na zapadu sjede sponzori, ljudi koji ti placaju ovo sve, ne mozes ih pustit u golubarnik. Nije bacanje para, zapad ce se svakako zadnji praviti, plus mislim da ce se za to naci neki sponzor koji bi sve sam napravio u zamjenu za neku koncesiju na one tornjeve il nesto slicno.
Eh ovako...
Zapadna tribina i njena izgradnja je tako daleko, ne smijem sad reći da ni za 10 godina ne očekujem njeno proširenje ali 5 godina garant.
Za mene je ona trenutno jedino bitna zbog ovih popratnih stvari i prostorija koji se nalaze u sklopu nje, i koje moraš imati. Pa i po cijenu 5.000 mjesta potencijalnih na njoj.
Tek kad se završi istok da se može pustiti u opticaj, jug takođe... Pa njih ušminkati i dovršiti do kraja a onda razmišljati o zapadu.
Kad uspijemo srediti ove 3 ostale tribine, lahko ću prežaliti "bačene" pare sad na zapad.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Okolele
Kontakt:

pon apr 18, 2016 10:09 pm

Cugere i cuclaše po dzepu udariti.. :shisha: :ganja:

Navijači našeg Željezničara iz Ključa su podržali projekat evropske Grbavice i upatili 880 KM!
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

terabajt
Kontakt:

pon apr 18, 2016 10:13 pm

Kaće tender za istok ?
Mozda se ceka zavrsetak ovih radova pa tek onda ili se ceka kraj sezone zbog gostujucih navijaca ?

zubanovic89
Kontakt:

pon apr 18, 2016 10:14 pm

addyno1 je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:
addyno1 je napisao/la:
ovo sto smo utrosili u zapad je bacanje para. bolje da smo dovrsavali istok i igrali jos godinu dvije na kosevu. utakmica na kosevu je 10.000 KM i odigraces 2 utakmice, a bacis pola miliona na zapad sto ce se na kraju samo srusiti.
Na zapadu sjede sponzori, ljudi koji ti placaju ovo sve, ne mozes ih pustit u golubarnik. Nije bacanje para, zapad ce se svakako zadnji praviti, plus mislim da ce se za to naci neki sponzor koji bi sve sam napravio u zamjenu za neku koncesiju na one tornjeve il nesto slicno.
koji ba sponzori??????'
Onih ba preko 70 sponzora zbog kojih smo doveli 13 igraca, vratili milion duga i krenuli pravit stadion, ba. Kontas, ba?

Hurmasica
Kontakt:

pon apr 18, 2016 10:14 pm

terabajt je napisao/la:Kaće tender za istok ?
Mozda se ceka zavrsetak ovih radova pa tek onda ili se ceka kraj sezone zbog gostujucih navijaca ?
Do 17. aprila su se mogle slati ponude, pa tako možemo očekivati ovih dana da će se krenuti sa tim..

Leon_Professional
Kontakt:

pon apr 18, 2016 10:23 pm

Što se tiče revanš-meča u Kupu mogu reći da ćemo poginuti u srijedu u Tuzli. Mentalno smo jači nakon ove pobjede protiv Travnika i na Tušanj idemo da pobijedimo. Oni su dali dva gola na Grbavici, zašto mi ne bismo isto uradili i na njihovom terenu – zaključio je Mulalić.

:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: Samo tako mozemo i proci, nadam se da cemo vidjeti veliku borbenost.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon apr 18, 2016 10:29 pm

slika
100/94/37/34 - i to je to!

Leon_Professional
Kontakt:

pon apr 18, 2016 10:30 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:slika
Koji kralj, majko mila :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: Pa ti si strasan optimista, tebe kad pitaju hoce li sljedeca godina biti bolja ti kazes, ma sto puta bolja.. :ganja: Svaka cast :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 18, 2016 10:31 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Koji kralj, majko mila :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: Pa ti si strasan optimista, tebe kad pitaju hoce li sljedeca godina biti bolja ti kazes, ma sto puta bolja.. :ganja: Svaka cast :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Češko pivo i cehinje su učinile svoje, definitivno...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon apr 18, 2016 10:32 pm

Leon_Professional je napisao/la:
ma nema sanse da 5 timova ima na kraju isto broj bodova... ali samo zamisljam ludnicu u zadnjem kolu ukoliko ovako bude :lol: :ganja:
100/94/37/34 - i to je to!

pintol_TM87
Kontakt:

pon apr 18, 2016 10:33 pm

Alipasino je napisao/la:Ma sta dopusteno igramo 2 utakmice sezone kakva kafana.Koji su to koda gledam Stana Bekric Zahirovic.Kaznit odma kakva je to zajebancija.Treba Lendric i Steva da poginu na terenu a da drugi cugaju.
mnogo je ovdje dezinformacija, ljudi odu na kafu druze se, ne mogu biti zatvoreni citav dan.. prvi ja zovem koga znam da se malo nasalimo, opustimo..
samir ne konzumira nista :)

Hurmasica
Kontakt:

pon apr 18, 2016 10:34 pm

Joj kakav bi promet u apotekama bio kad bi se ovako sezona završila :rofl1:

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 18, 2016 10:34 pm

Hurmasica je napisao/la:Joj kakav bi promet u apotekama bio kad bi se ovako sezona završila :rofl1:
A tek u bakijama....

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

delinjo
Kontakt:

pon apr 18, 2016 10:37 pm

sta je kod tebe kume radio zrinjski ove utakmice do kraja...nisu uplatili dug pa kaznjeni jel ? :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava