Kaze ponesite sendvice od kuce, sliku svoju rasipnicku...

Aj seee
Igraci koji mogu ispostit bez sehura ce imati prednost.Ajzea je napisao/la:Fudbalski klub Željezničar raspisuje javni oglas za prijem igrača koji poste mjesec ramazan. Kandidati koji zadovoljavaju navedene kriterije će biti pozvani na razgovor, na kojem će im između ostalog utvrditi da li je moguće da isposte i ostatak godine.
Rok za podnošenje prijava je dok ne pronađemo šefa stručnog štaba koji nije rasipnik. Neblagovremene i nepotpune prijave neće biti razmatrane.
Dodjem na forum i imam sta vidjeti, oplakao smaexbabilon je napisao/la:Niste normalni majke mi![]()
![]()
![]()
Kaze ponesite sendvice od kuce, sliku svoju rasipnicku...![]()
![]()
![]()
![]()
Aj seee
Ko ce Salema zvati na rucak bolan? Isplati se prije nahraniti cijeli kadar, zajedno sa juniorima, strucnim stabom i blizim i daljim familijama, nego Salema.Elegant je napisao/la:Prica se da nisu Salema pozvali na rucak, jao kad nam savez nesto prišije sada.
Sa Bekricem u ekipi restoran bi bankrotirao treci danKapiten je napisao/la:Treba ganjat saradnju s nekim restoranima, nek nam daju da igraci dzaba jedu i piju, a mi njima zauzvrat reklamu
Došli: Hervas, Radinović, Husić, Pozder, Lazić i Šećerović.jovanmaksimovic je napisao/la:moze li mi ko napraviti spisak igraca koji su dosli i otisli?
gubim kompas trenutno...
Bogicevic je i dalje clan Zelje, samo ce na posudbu. Ponudice mu vjerovatno na kraju karijere (sl godine) neku ulogu u klubu.ž'21 je napisao/la:Došli: Hervas, Radinović, Husić, Pozder, Lazić i Šećerović.jovanmaksimovic je napisao/la:moze li mi ko napraviti spisak igraca koji su dosli i otisli?
gubim kompas trenutno...
Otišli: Bogdanović, Bogičević, Zahirović, Turković, Zolotić, Mailson i Tiago to je zvanično za sada.
I dalje je tu, trenira, e sad kakvi su planovi nemam pojma.Omar500 je napisao/la:Sta je s Djermanovicem, zna li neko? Objavi onaj portal da je bivsi, ali izgleda lupaju ili su takvi planovi da ce ici?
shzna je napisao/la:Enis
Zar ne poste1921.ba je napisao/la:za svaki danHurmasica je napisao/la:Za danas ili?1921.ba je napisao/la:kostic je trazio zajednicki dorucak i rucak igraca na grbavici... pa sad vidjecemo
hvala na informacijamastorm_raider je napisao/la:Bogicevic je i dalje clan Zelje, samo ce na posudbu. Ponudice mu vjerovatno na kraju karijere (sl godine) neku ulogu u klubu.ž'21 je napisao/la:Došli: Hervas, Radinović, Husić, Pozder, Lazić i Šećerović.jovanmaksimovic je napisao/la:moze li mi ko napraviti spisak igraca koji su dosli i otisli?
gubim kompas trenutno...
Otišli: Bogdanović, Bogičević, Zahirović, Turković, Zolotić, Mailson i Tiago to je zvanično za sada.
Treba ići. Sad valjda je tu dok ne nađe novi angažman.Omar500 je napisao/la:Sta je s Djermanovicem, zna li neko? Objavi onaj portal da je bivsi, ali izgleda lupaju ili su takvi planovi da ce ici?
Nema na cemum, hvala tebi sto ovo pratis.jovanmaksimovic je napisao/la:hvala na informacijamastorm_raider je napisao/la:Bogicevic je i dalje clan Zelje, samo ce na posudbu. Ponudice mu vjerovatno na kraju karijere (sl godine) neku ulogu u klubu.ž'21 je napisao/la: Došli: Hervas, Radinović, Husić, Pozder, Lazić i Šećerović.