Jedan od najgorih lijevih bekova u historiji naseg kluba. Ogroman promasaj Adzema i Papca je njegovo dovodjenje. Nakon Sadikovica, Bevaba, Husica, Projica itd mislio sam da ne moze gore ali Adi me demantovao i pokazao da moze i gore. Covjek bek a ne zna igrati odbranu, ne zna se postaviti, ne prati svog igraca, prolaze ga kao da je cunj, izgubljen lik u vremenu i prostoru. Ljudi koji ga brane govore on je ofanzivan bek, covjek napravi maksimalno dva prodora po utakmici( nakon toga nam i Vrbanjusa moze sloziti kontru po toj strani) i ofanzivan je bek. Pa Sinisa Stevanovic kojeg ja ne simpatisem kao igraca je svjetska klasa u poredjenju sa Mehremicem..Leon_Professional je napisao/la: ↑pet mar 30, 2018 7:17 pmAl na treningu 5 puta isto, u kratkom periodu.Brkoo je napisao/la: ↑pet mar 30, 2018 5:22 pmNe postoji igrac u ovoj ligi koji ne moze proci Mehremica, to nije nista novo sto prije nismo znali. Volio bih da vidim Hadzica na lijevom beku. Mehremic i Projic nisu igraci za nas klub ali sad je kasno, sad moraju svi igraci dobiti podrsku kako bi osvojili titulu..
Odbrana je smjesna kod Adija.
Opet kisa, opet ce zeznut ovo okupljanje na jugu.
Ma nek padaju cuskije, samo da Zeljo ostvari pobjedu..