Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

addyno1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 18, 2016 8:43 pm

Hrasno1921' je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la: Kako mislis ovo? Da li se ovo odnosi na sve sto ce se raditi na zapadu?
Ja sam cuo drugacije, da ce ih istocna kostati oko 400k, ovi radovi koji su uslov za pretkola 300k, i da bi sveukupno trebalo kostati do nekih milion maraka sto se tice ove godine i stadiona..
Natkriveni dio koji je postavljen, Krivaja metal sto je radila, 140.000 KM zu iznosili radovi, a ovo sto se sada radi 300.000 KM, a istocna tribina, samo priprema za radove same radove iznosi oko 150.000 KM, sve zajedno sa izgradnjom same tribine dakle 700.000 KM
ovo sto smo utrosili u zapad je bacanje para. bolje da smo dovrsavali istok i igrali jos godinu dvije na kosevu. utakmica na kosevu je 10.000 KM i odigraces 2 utakmice, a bacis pola miliona na zapad sto ce se na kraju samo srusiti.

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 18, 2016 8:43 pm

1921 je napisao/la:
phpBB [video]

Nije Željo velik, Željo je GOLEM! :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :zeljeznicar1:
Gledam ovaj video i tacno mi srce puno.
Ono sto bih ja licno volio pored ovog obilaska skola da iz kluba organizuju neke medjuskolske turnire i tu traze talente. Mnogo je klinaca koji pakaju bubamaru, a nisu im roditelji u mogucnosti da finansijski izguraju pa ta djeca nikad i ne pokusaju trenirati a u njima cuci talent. Mozda bas medju ovim klincima s jlupa ima neki buduci igrac.
Ima ovih koji su bliski klubu mislim da nebi bilo lose da se skrene paznja u tom pravcu. Najtalentovanije klince s tih turnira u omladinski pogon vrbovati uz besplatno treniranje ili neku simbolicnu stipendiju.
Nije to nesto tesko i veliko a odjeknulo bi a vjerovatno ni vremenom i klub imao koristi.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

zubanovic89
Kontakt:

pon apr 18, 2016 8:45 pm

addyno1 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la: Ja sam cuo drugacije, da ce ih istocna kostati oko 400k, ovi radovi koji su uslov za pretkola 300k, i da bi sveukupno trebalo kostati do nekih milion maraka sto se tice ove godine i stadiona..
Natkriveni dio koji je postavljen, Krivaja metal sto je radila, 140.000 KM zu iznosili radovi, a ovo sto se sada radi 300.000 KM, a istocna tribina, samo priprema za radove same radove iznosi oko 150.000 KM, sve zajedno sa izgradnjom same tribine dakle 700.000 KM
ovo sto smo utrosili u zapad je bacanje para. bolje da smo dovrsavali istok i igrali jos godinu dvije na kosevu. utakmica na kosevu je 10.000 KM i odigraces 2 utakmice, a bacis pola miliona na zapad sto ce se na kraju samo srusiti.
Na zapadu sjede sponzori, ljudi koji ti placaju ovo sve, ne mozes ih pustit u golubarnik. Nije bacanje para, zapad ce se svakako zadnji praviti, plus mislim da ce se za to naci neki sponzor koji bi sve sam napravio u zamjenu za neku koncesiju na one tornjeve il nesto slicno.

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 18, 2016 8:47 pm

Neko napisa da Aco s maskom nije ko Aco bez maske.Evo danas još gori bez maske, kiks igrač u defanzivi,imamo posjed a mali nas na kontre ubi :ganja:

http://misamosjedimouredakciji.ba/vijesti/navijac-tuzio ... nat/109986" onclick="window.open(this.href);return false;

Nego da se sjetim još jednom majke ovom kvazi sudiji,cigane mamu ti.....
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

rodrigo87
Kontakt:

pon apr 18, 2016 8:48 pm

Plava Porodica je napisao/la:Neko napisa da Aco s maskom nije ko Aco bez maske.Evo danas još gori bez maske, kiks igrač u defanzivi,imamo posjed a mali nas na kontre ubi :ganja:

http://misamosjedimouredakciji.ba/vijesti/navijac-tuzio ... nat/109986" onclick="window.open(this.href);return false;

sta nam je tu noc uradio, nevjerovatno

Republika
Kontakt:

pon apr 18, 2016 9:04 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:Jeli prenosi iko derbi na TV-u, volio bih da bude na BHT-u a ne Mojoj TV zbog raje u ostatku BIH i sire
Nadam se da ce nas LARSSON pogurati bez obzira ko prenosio.
Bit će stream sa stadiona u režiji ozbiljnog portala :D Tako da se ne treba sekirati za to

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 18, 2016 9:06 pm

Republika je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:Jeli prenosi iko derbi na TV-u, volio bih da bude na BHT-u a ne Mojoj TV zbog raje u ostatku BIH i sire
Bit će stream sa stadiona u režiji ozbiljnog portala :D Tako da se ne treba sekirati za to
Aferim Boga mi, Sajo i ostali ne sikirajte se :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSONN
Kontakt:

pon apr 18, 2016 9:07 pm

Republika je napisao/la:
Nemoj da leet komentariše :D

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon apr 18, 2016 9:07 pm

Plava Porodica je napisao/la:Neko napisa da Aco s maskom nije ko Aco bez maske.Evo danas još gori bez maske, kiks igrač u defanzivi,imamo posjed a mali nas na kontre ubi :ganja:

jest nas osakatio tada... najgore sudjenje ikad koje smo imali van bih takmicenja
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u pon apr 18, 2016 9:09 pm, ukupno mijenjano 1 put.
100/94/37/34 - i to je to!

Republika
Kontakt:

pon apr 18, 2016 9:08 pm

LARSSON je napisao/la:
On je na drugom zadatku tada

storm_raider
Kontakt:

pon apr 18, 2016 9:13 pm

LARSSON je napisao/la:
Republika je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la: Nadam se da ce nas LARSSON pogurati bez obzira ko prenosio.
:ganja:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

addyno1
Kontakt:

pon apr 18, 2016 9:18 pm

zubanovic89 je napisao/la:
addyno1 je napisao/la:
Na zapadu sjede sponzori, ljudi koji ti placaju ovo sve, ne mozes ih pustit u golubarnik. Nije bacanje para, zapad ce se svakako zadnji praviti, plus mislim da ce se za to naci neki sponzor koji bi sve sam napravio u zamjenu za neku koncesiju na one tornjeve il nesto slicno.
koji ba sponzori??????'

ono.na
Kontakt:

pon apr 18, 2016 9:25 pm

Kako stvari stoje ustanovljeno je ko ima najpovoljnije, a kvalitetne klupe za istok. Bice to inostrana firma, a Misimovic je opet pokazao kakva je ljudina i momacki pocastio osobe koje su bile posrednici izmedju kluba i kompanije.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Elegant
Kontakt:

pon apr 18, 2016 9:29 pm

Kakav posao radi uprava to je nevjerovatno, jos da igraci daju zadnji atom snage da izborimo europu to bi bio vrhunac.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

manijak_do_kraja
Kontakt:

pon apr 18, 2016 9:33 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Na Al Jazeera Balkans upravo bila reportaza Emira Delica o rekonstrukciji stadiona.
Izgradnja istocne tribine iznosit ce 700.000 KM, ostatak radova - ispunjavanje osnovnih uslova za igranje Evropskih utakmica na Grbavici 300.000 KM, takodjer konstrukcija zapadne tribine je kostala 140.000 KM, dakle sve preko milion maraka sto je za svaku pohvalu, tacnije 1.100.000 KM !!!

Ako neko nadje snimak (bit ce na portalu) neka postavi i ovdje :palacgore:

Ovih 700 hiljada se odnosi na prvu fazu izgradnje istoka il? :D
Mi smo Željini, Željo je naš!

baxuz87
Kontakt:

pon apr 18, 2016 9:38 pm

Elegant je napisao/la:Kakav posao radi uprava to je nevjerovatno, jos da igraci daju zadnji atom snage da izborimo europu to bi bio vrhunac.
Pojedinci se žale na umor a u sitne sate se vraćaju iz kafana i zayebavaju se po fbu.
Samo kažem...
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Hurmasica
Kontakt:

pon apr 18, 2016 9:45 pm

Dobro je samo nek nisu nargilhane, kafane su dopuštene :ganja: . Rekoh ja dok smo imali alkose u ekipi kao što su Jamak, Svraka, Čola i jedan i drugi, Stana titule su se osvajale, čim dođoše cuclaši kablova sve u helać otišlo :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ono.na
Kontakt:

pon apr 18, 2016 9:45 pm

Prva faza sigurno jer znam kad su u Vitezu radjene 2 tribine sa kapacitetom po 1300 stolica otprilike, sve je izaslo malo vise od 400 000 KM, bez sanitarnih cvorova, prostorija i onih sitnica koje su se radile na jednoj od tih tribina. Sve zajedno je izaslo oko 650 000 KM.

Kod nas prva faza podrazumijeva oko 5 000 stolica, vjerovatno i sanitarne cvorove, jos kad dodas kasnije jos 5, krov i te faze. Milioni ce se nabrati i na kraju ce se doci do onog projekta od prije par godina aBd. Cak je i receno da se ide to po tom uzorku.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

baxuz87
Kontakt:

pon apr 18, 2016 9:48 pm

Hurmasica je napisao/la:Dobro je samo nek nisu nargilhane, kafane su dopuštene :ganja: . Rekoh ja dok smo imali alkose u ekipi kao što su Jamak, Svraka, Čola i jedan i drugi, Stana titule su se osvajale, čim dođoše cuclaši kablova sve u helać otišlo :ganja:
Ma sto je najgore i kafane su pokvarili sa crijevom. :psujem:
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Ajzea
Kontakt:

pon apr 18, 2016 9:49 pm

Razbiše nas djeca kontrama, a ovaj mali je očigledno neki novi Lendrić.
Iskoristiti istu taktiku kao ova djeca u današnjoj utakmici, te uz konstantan presing ala Atletico Madrid, Slobodi uvaljati dva gola i otići kući pjevajući.

PS
Aco opet griješi u predaji lopte. :kafa:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pon apr 18, 2016 9:49 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava