Znaju ljudi fudbalPlava Porodica je napisao/la:Joj što raja sere na Višću.
On je nama ko Hebibović jufkama.. gola ni za lijeka, ali kad ne igra tek skontaš koliko fali
Ne mislistorm_raider je napisao/la: ↑uto mar 27, 2018 8:16 pmJao Sarica.. kao da nekog rekreativca ubacis medju profesionalce. Kao muha bez glave. Ne znam sta Prosinecki misli.
Pa bolje da Vranjes igra ili Blagojevic recimo. Kakav Saric...Omar500 je napisao/la: ↑uto mar 27, 2018 8:51 pmNe mislistorm_raider je napisao/la: ↑uto mar 27, 2018 8:16 pmJao Sarica.. kao da nekog rekreativca ubacis medju profesionalce. Kao muha bez glave. Ne znam sta Prosinecki misli.![]()
Receno da Saric treba igrati i to ti je to. Pa bolje da Tomic igra, eto nedavno je bio u nasoj ligi.
Ma Krunic. Stvarno nije pravedno da se ne moze naci na spisku pored ovih iz veznog reda, a ni jednu utakmicu koju je igrao do sad nije razocarao. Idealan za desetku a solidan je i defanzivno. Uz to dosts trci. Igra u drugoj ligi, pa sta? Vec mjesecima se pise da je pred velikim transferom u Fiorentinu ili Napoli i umjesto da ga se pozove i pogura u tom transferu, ovi zovu Sarica.storm_raider je napisao/la:Pa bolje da Vranjes igra ili Blagojevic recimo. Kakav Saric...Omar500 je napisao/la: ↑uto mar 27, 2018 8:51 pmNe mislistorm_raider je napisao/la: ↑uto mar 27, 2018 8:16 pmJao Sarica.. kao da nekog rekreativca ubacis medju profesionalce. Kao muha bez glave. Ne znam sta Prosinecki misli.![]()
Receno da Saric treba igrati i to ti je to. Pa bolje da Tomic igra, eto nedavno je bio u nasoj ligi.