Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 19, 2016 11:36 am

Alipasino, pisi cesce :ganja:
Željezničar ante portas !

smurf_
Kontakt:

ned jun 19, 2016 11:38 am

Iskreno, po mom misljenju je bolje da gubimo prijateljske. Tu ce se pokazati gdje se grijesi, i onda raditi na tome da se popravi. Bolje to nego sve dobiti, uljuljati se da je sve divno i krasno, zaboravit da uvijek ima prostora za napredovanje.

Ako ce prvenstvo dobro igrati, nek gube sve pripremne sto se mene tice.

:zeljeznicar1:

barbarez
Kontakt:

Sanjam sinoc dosao nam nakav Turcin Korkmaz, i Lendric hoce da ide u Zvezdu, daju mu vise para, a njemu trebaju pare da kupi novi telefon.
Lendra brate ostani evo ti moj edge 7 , samo produzi ugovor.

rodrigo87
Kontakt:

Alipasino je napisao/la:Halo malo postovanja nije na odmet.Postujem ja misljenje i ostalih ali da vidim e pa vidim i to predobro.I proslu sam sezonu reko da nam je evropa u pitanju pa sta bi.Ako vi imate zivaca cekat Bekrica Stanica Memiju kad ce nadoc pokazat sve sto znaju ja nemam zivke za to jer svaki igrac mora dat sve od sebe a ne molit boga hoce li ovu ili onu tekmu igrat kako zna ili preko kurca.Ja vas postujem i molim da se i ostali tako ponasaju svak ima pravo na misljenje.Vidjecemo na kraju ko je bio u pravu nadam se vi.
Ja koliko se sjecam najavio si titulu poslije Ferenca :)

Hurmasica
Kontakt:

barbarez je napisao/la:Sanjam sinoc dosao nam nakav Turcin Korkmaz, i Lendric hoce da ide u Zvezdu, daju mu vise para, a njemu trebaju pare da kupi novi telefon.
Lendra brate ostani evo ti moj edge 7 , samo produzi ugovor.
:rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

ned jun 19, 2016 11:39 am

Sasvim je normalno da ljudi budu razocarani, nervozni, zabrinuti, kao sto je normalno da drugi budu stalozeniji, iskusniji, da smirivaju situaciju. Ovo je forum i normalno je da nam se svima misljenja razilaze, ali sve je ok dok komentarisete misljenja, a ne forumase. Najlakse je pripisati suprotno misljenje nekoj gresci u karakteru, a to obicno nije tako. Ova pauza je preduga i bice jos dosta nagadjanja. Sve je to normalno i veoma neozbiljno, jer je jos rano. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

DR.HOUSE
Kontakt:

ned jun 19, 2016 11:39 am

samo moram odgovoriti ovom sto pise da ugljesa nije nista valjao to je ba onako laz ne znam zasto to treba nekom frajer je prekinuo jedno 5-6 akcija olimpika ganjao svog igraca dobro dodavao po meni za prvi put i to u trening utakmici sasvim dovoljno ,,onaj sto je na probi nas iz amerike broj 18 cini mi se taj je zalutao u fudbal on je uvalio ostatk ekipe jedno 10 puta gubljenjem lopte ...
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Ajzea
Kontakt:

ned jun 19, 2016 11:40 am

Najpametnije bi bilo ne ulaziti uopce na forum do pocetka lige. Nakon sto mnogi na osnovu prve pripremne donose zaključak ko zna a ko ne, a zatim i tvrde da je nas krajnji domet Europa i to jedva, očekujem da se nastavi sa pričom da nestručni ljudi dovode igrace a zatim i nekoliko elaborata o finansijama.. Tako ćemo se vrtiti do slijedeće utakmice, kada ćemo na osnovu iste ili ispasti iz lige ili postati novi šampion sezone 2016/2017.

Ja sam vidio jučer blagi napredak u segmentu igre koji se odnosi na dupli pas. Istina je da je prošlo dva puta od osam puta, ali sam konačno imao priliku vidjeti bar jednom kako to izgleda kada protivnički igrač ispadne nakon duplog pasa.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned jun 19, 2016 11:42 am, ukupno mijenjano 1 put.

dell21
Kontakt:

ned jun 19, 2016 11:41 am

Zbog ovakvih stvari ja bi zatvorio sve treninge za javnost osim jednog ili dva sedmično a o utakmicama da ne govorim sve do posljednjih pripremnih.

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 19, 2016 11:49 am

19.06. za danas je najavljeno nesto. Da li dresovi, igraci, ne znam. Ali dajte nam sta ne moze ovo vise ovako. :DD:
Mnogi pisu eto samo da se pise nesto. :cigara:

storm_raider
Kontakt:

ned jun 19, 2016 11:50 am

Pa zbog ovakvih stvari utakmica je i trebala biti zatvorenog tipa. A oni hoce za raju...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plavi orkestar
Kontakt:

ned jun 19, 2016 11:52 am

Pripremne utakmice se moraju igrati jer ti one dosta toga kazu ali nikad ne kazu sve.U klubu se radi ozbiljno,nikad bolje i zato sam ja veliki optimista.Slovenci isto tako rade ozbiljno i siguran sam da ce Zeljo narednu sezonu stajati puno bolje nego prethodnu.Sto se igrackog kadra tice mene ne interesuje pojedinac,interesuje me cjela ekipa i mislim da cemo imati odlicno ekipu za narednu sezonu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

pintol_TM87
Kontakt:

ned jun 19, 2016 11:56 am

nasi u zenici dobili celika u uzvratnoj 3:1 , 2 gola huskica, ukupno 5 celiku u dvije tekme..
u srijedu polufinale u zenici protiv borca..

Blueworld21
Kontakt:

ned jun 19, 2016 11:58 am

Najjači je ovaj sto nabraja igrače iz jučerašnje prve postave u drugoj i nekima ne zna ni prezime a Mujagic je poprilično tu s nama. U prvoj postavi Lazic, Ugljesa bas odskakali od ostalih. U drugoj postavi sve novopridoslice po meni su odradili korektno osim Pozdera s obzirom da sa juga fkt nisam mogao ni da ga vidim. Primjetno je da će postojati identitet igre, vide se neki obrisi a pripreme tek počele. Manje se pelja lopta, jedan dva dodira pa pas, brzi protok... Uglavnom prvi pravi sud će biti prvo kolo kada bude utakmica za tri boda. Do tad možda više i neću citati forum jer mogu samo čir dobiti. Bio konkurs za trenera ne znam sto ne apliciraste da se ne sekiram za narednu sezonu.

Hurmasica
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:02 pm

Hoće l' doći više taj sirtaki :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

DR.HOUSE
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:03 pm

izvinite sto gnjavim ,ali ima li sutra ujutro trening i kada je imam druga dolazi sutra nakratko jer putuje popodne ,a volio bi da vidi trening unaprijed hvala na info..
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

black64
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:04 pm

Blueworld21 je napisao/la:Najjači je ovaj sto nabraja igrače iz jučerašnje prve postave u drugoj i nekima ne zna ni prezime a Mujagic je poprilično tu s nama. U prvoj postavi Lazic, Ugljesa bas odskakali od ostalih. U drugoj postavi sve novopridoslice po meni su odradili korektno osim Pozdera s obzirom da sa juga fkt nisam mogao ni da ga vidim. Primjetno je da će postojati identitet igre, vide se neki obrisi a pripreme tek počele. Manje se pelja lopta, jedan dva dodira pa pas, brzi protok... Uglavnom prvi pravi sud će biti prvo kolo kada bude utakmica za tri boda. Do tad možda više i neću citati forum jer mogu samo čir dobiti. Bio konkurs za trenera ne znam sto ne apliciraste da se ne sekiram za narednu sezonu.
Potpisujem svaku rijec.

Kapiten
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:05 pm

pintol_TM87 je napisao/la:nasi u zenici dobili celika u uzvratnoj 3:1 , 2 gola huskica, ukupno 5 celiku u dvije tekme..
u srijedu polufinale u zenici protiv borca..
:pljesak:
Huskic trpa li trpa. Bravo mali.
To su 2002. godista ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

irfo

ned jun 19, 2016 12:06 pm

Vidim Bekrija bacio neku sliku sa odijelom, jel to ono sto se najavljivalo :ganja:

sajo10
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:09 pm

Hurmasica je napisao/la:Hoće l' doći više taj sirtaki :ganja:
Mislim da je glupo ocekivati ista danas (nedjelja) u smislu press konferencije i predstavljanja dresova/igraca. Mozda najave na zvanincnoj ali sto se tice konferencije mozda sutra?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava