Ja koliko se sjecam najavio si titulu poslije FerencaAlipasino je napisao/la:Halo malo postovanja nije na odmet.Postujem ja misljenje i ostalih ali da vidim e pa vidim i to predobro.I proslu sam sezonu reko da nam je evropa u pitanju pa sta bi.Ako vi imate zivaca cekat Bekrica Stanica Memiju kad ce nadoc pokazat sve sto znaju ja nemam zivke za to jer svaki igrac mora dat sve od sebe a ne molit boga hoce li ovu ili onu tekmu igrat kako zna ili preko kurca.Ja vas postujem i molim da se i ostali tako ponasaju svak ima pravo na misljenje.Vidjecemo na kraju ko je bio u pravu nadam se vi.
barbarez je napisao/la:Sanjam sinoc dosao nam nakav Turcin Korkmaz, i Lendric hoce da ide u Zvezdu, daju mu vise para, a njemu trebaju pare da kupi novi telefon.
Lendra brate ostani evo ti moj edge 7 , samo produzi ugovor.
Potpisujem svaku rijec.Blueworld21 je napisao/la:Najjači je ovaj sto nabraja igrače iz jučerašnje prve postave u drugoj i nekima ne zna ni prezime a Mujagic je poprilično tu s nama. U prvoj postavi Lazic, Ugljesa bas odskakali od ostalih. U drugoj postavi sve novopridoslice po meni su odradili korektno osim Pozdera s obzirom da sa juga fkt nisam mogao ni da ga vidim. Primjetno je da će postojati identitet igre, vide se neki obrisi a pripreme tek počele. Manje se pelja lopta, jedan dva dodira pa pas, brzi protok... Uglavnom prvi pravi sud će biti prvo kolo kada bude utakmica za tri boda. Do tad možda više i neću citati forum jer mogu samo čir dobiti. Bio konkurs za trenera ne znam sto ne apliciraste da se ne sekiram za narednu sezonu.
pintol_TM87 je napisao/la:nasi u zenici dobili celika u uzvratnoj 3:1 , 2 gola huskica, ukupno 5 celiku u dvije tekme..
u srijedu polufinale u zenici protiv borca..
Mislim da je glupo ocekivati ista danas (nedjelja) u smislu press konferencije i predstavljanja dresova/igraca. Mozda najave na zvanincnoj ali sto se tice konferencije mozda sutra?Hurmasica je napisao/la:Hoće l' doći više taj sirtaki