Sreca pa ja ne pomenuh F5.kazu zbog Zelje prave novu tastaturu sa tipkom F25
Sreca pa ja ne pomenuh F5.kazu zbog Zelje prave novu tastaturu sa tipkom F25
Ništa protiv Lpoola..ali dečko je već od malih nogu naviknut samo na razočaranja...ne treba nam togaHurmasica je napisao/la: ↑čet mar 22, 2018 10:09 pmjesteSimply Blue je napisao/la: ↑čet mar 22, 2018 10:07 pmJe li dZindo na slikama onaj sa liverpulovom kokoši....
Loše vrijeme do vikenda, poslije toga, valjda kreće napokon proljepšanje![]()
Istetovira liverpoolov grb - povreda koljenaSimply Blue je napisao/la:Ništa protiv Lpoola..ali dečko je već od malih nogu naviknut samo na razočaranja...ne treba nam togaHurmasica je napisao/la: ↑čet mar 22, 2018 10:09 pmjesteSimply Blue je napisao/la: ↑čet mar 22, 2018 10:07 pmJe li dZindo na slikama onaj sa liverpulovom kokoši....
Loše vrijeme do vikenda, poslije toga, valjda kreće napokon proljepšanje![]()
Ako će već doći do tog nivoa bolje onda da potpiše za Everton
On bi bio logican izbor..ali Boga pitaj sta on i Adzem muteponosannavas je napisao/la: ↑čet mar 22, 2018 5:19 pmZec je po meni prvo rješenje da zamijeni Zakarića.
Ma mora igrati Asim, i ovo je glupost sto nije igrao ove 3 utakmice. Najmanje sto nam sada treba je neki inat. On i Ramovic su pokretacka snaga prema naprijed nase ekipe, obojica idu okomito na gol, mogu igrati visok presing, a na svojim pozicijama su vjerovatno i najbrzi u ovoj ligi.Daris_ je napisao/la: ↑pet mar 23, 2018 12:44 amOn bi bio logican izbor..ali Boga pitaj sta on i Adzem muteponosannavas je napisao/la: ↑čet mar 22, 2018 5:19 pmZec je po meni prvo rješenje da zamijeni Zakarića....ali imam neki osjecaj da ce igrati...
Kad istrči kontru do golaut linije - da zna odigrati povratnu ko' Višća mi bi do sad imali na kontu još min.3 boda i prodali bi ga na kraju sezonemirzza je napisao/la: ↑pet mar 23, 2018 9:10 amMa mora igrati Asim, i ovo je glupost sto nije igrao ove 3 utakmice. Najmanje sto nam sada treba je neki inat. On i Ramovic su pokretacka snaga prema naprijed nase ekipe, obojica idu okomito na gol, mogu igrati visok presing, a na svojim pozicijama su vjerovatno i najbrzi u ovoj ligi.Daris_ je napisao/la: ↑pet mar 23, 2018 12:44 amOn bi bio logican izbor..ali Boga pitaj sta on i Adzem muteponosannavas je napisao/la: ↑čet mar 22, 2018 5:19 pm
Zec je po meni prvo rješenje da zamijeni Zakarića....ali imam neki osjecaj da ce igrati...