Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

BlueSide
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 21, 2018 8:07 pm

skretnicar je napisao/la:
sri mar 21, 2018 6:35 pm
BlueSide je napisao/la:
sri mar 21, 2018 6:20 pm
19:00 Danska U19 - Bosna i Hercegovina U19
Spoiler:
slika
Gdje se moze pogledat?
ja nisam uspio naci..
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

1921.ba
Kontakt:

sri mar 21, 2018 8:08 pm

slika

Još malo pa nestalo. :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

ChWilla
Kontakt:

sri mar 21, 2018 8:09 pm

dok smo mi u vitezu igrali...
gradi željo boli te *****

bogi
Kontakt:

sri mar 21, 2018 8:10 pm

Golem li si Željo, golem li si.
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

BlueSide
Kontakt:

sri mar 21, 2018 8:27 pm

Brkoo je napisao/la:
sri mar 21, 2018 6:56 pm
BlueSide je napisao/la:
sri mar 21, 2018 6:20 pm
19:00 Danska U19 - Bosna i Hercegovina U19
Spoiler:
slika
Da sam na mjestu Sabanadzovica nikad se ne bih odazvao za ove smijesne omladinske kategorije nase reprezentacije gdje su ti selektori likovi poput Erbeza, Karacica itd. Ovaj golman sto brani veceras, brani negdje u pm, 6 liga Njemacke ako se ne varam, u ekipi Deutz05 i igraci takvog kvaliteta godinama placaju pozive.. :roll: Sto je jos zalosnije na klupi je golman koji brani u Freiburgu i u tom klubu ozbiljno racunaju na njega u buducnosti..
Slazem se, ima tu dosta primjera i javna je tajna to oko placanja cak se i cijena zna a i ja sam imao neka licna iskustva.
Ovi naši su tu zasluženo i zbog toga na ove utakmice gledam kao neko iskustvo više za njih i nista vise.
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

storm_raider
Kontakt:

sri mar 21, 2018 8:31 pm

Nema veze, nece Sabanu skoditi. A Adzem na njega racuna cim se vrati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

sri mar 21, 2018 8:53 pm

phpBB [video]

Da je ovako nešto opet dočekati..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Brkoo
Kontakt:

sri mar 21, 2018 9:00 pm

Jedna ideja mi se vec odavno mota po glavi a nikako da je napisem ovdje na forumu.

Radi se o sljedecem, nakon zavrsetka sezone, odmah je najavljena rekonstrukcija terena i sad ne znam koliko ce otprilike biti potrebno da se to zavrsi. U slucaju da se zavrsi brze od onoga sto ocekujemo sta mislite da na tom novom terenu se organizuje utakmica u kojoj bi nastupili nekadasnji fudbaleri naseg kluba. Da se napravi spektakl prije evropskih utakmica, da to bude okupljanje Plave porodice sa svih strana svijeta. Cijena karte da bude simbolicna i da ide ili za nas omladinski pogon ili u humanitarne svrhe.

Zamislite sa jedne strane na golu Cobo ili Skrba a sa druge Kruzik ili Zeljko Pavlovic pa Biscevic, Pehlivanovic, Zubanovic, Bazdarevic, Muharemovic, Sabanadzovic(senior), Gredic, Mulalic, Fatic, Mulaosmanovic, Adzem, Alihodzic, Amar Osim itd. Obavezno poslati auto u Crnu Goru po Vasiliju Ciku Radovica da prisustvuje ovom dogadjaju. Branislav Berjan i Odovic moraju biti tu. Edina Bahtica natjerati da dodje, da ne bi mi isli ficom do Australije po njega. Haris Skoro isto mora doci, kao i Nikola Nikic, a volio bih da Nidzo zabije gol pa da se prolama Grbavicom kao nekada Nikolaaa Nikolaaa i onda da ga Ivica posalje na tribine :D Ivica Osim trener jednoj ekipi a Miso Smajlovic drugoj. Najgore je ovako nabrajati imena jer uvijek nekoga zaboravis, ovi sto sam ih zaboravio nek mi oproste, nije namjerno jer vas ima bas mnogo.

Zamislite jos sportklub prenosi tu tekmu, dole Muhamed Bikic pored terena sa mikrofonom u ruci, najavljuje jednog po jednog igraca i sve te ljude koji su ostavili neki trag u nasem klubu, a navijaci svrsavaju od uzbudjenja, atmosfera kao da je finale lige sampiona.

Poslije tekme obavijest da ubrzo krece gradnja krova na istocnoj tribini i onda nasmijani svi kod Seje na rucak ili veceru i nastavak druzenja Zeljovaca..

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

sri mar 21, 2018 9:02 pm

Au.. golemo Brko, najezio sam se. Svaka cast, to odrzati i doziviti bi bilo brutalno.

Daris_
Kontakt:

sri mar 21, 2018 9:08 pm

ChWilla je napisao/la:
sri mar 21, 2018 7:53 pm
ja, inače je danska karina za nas u fudbalu...
Daleko od tog da su nesto specijalno..pogotovo kad se sastanu ovako djeca..nasi su morali bolje..poceli igrati nakon 3-0 u 46 minuti...a Bugari Spancima bod uzese...

Paranoja
Kontakt:

sri mar 21, 2018 9:13 pm

storm_raider je napisao/la:
sri mar 21, 2018 8:31 pm
Nema veze, nece Sabanu skoditi. A Adzem na njega racuna cim se vrati.
Vala se nije to dalo primjetiti u skorije vrijeme, ja se nadam da će igrati svaku po 90 minuta sa repkom jer je to jedini način u tim godinama da se napreduje. Sad će bit priča opet pao snijeg, mjesec ne valjaju tereni pa će zaigrat na kraju al u Turskoj na pripremama i to za B ekipu... U kupu MORA dobiti priliku, Hajdarević zadnjih par tekmi nije ličio na sebe, što je normalo za momka kojem je prva sezona a igra svake sedmice po cijelu utakmicu skoro, rotacija je ključ sad kad krenu i utakmice kupa kako nam se ne bi povrijedio neko od glavnih igrača, u poziciji smo kakvoj nismo ni mogli sanjati na početku sezone, imamo po samo jednog konkurenta u oba takmičenja, Slobodu i Zrinjskog.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri mar 21, 2018 9:18 pm

bogi je napisao/la:
Evo ti avatar

slika

slika

:rofl1: :rofl1:

storm_raider
Kontakt:

sri mar 21, 2018 9:19 pm

BlwD je napisao/la:
sri mar 21, 2018 9:18 pm
bogi je napisao/la:
Evo ti avatar

slika

slika

:rofl1: :rofl1:
:rofl:

Hurmasica
Kontakt:

sri mar 21, 2018 9:20 pm

Ma bježi :rofl1: :rofl1:

Brkoo, odlična ideja :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Grbavica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri mar 21, 2018 9:23 pm

Brkoo je napisao/la:Jedna ideja mi se vec odavno mota po glavi a nikako da je napisem ovdje na forumu.

Radi se o sljedecem, nakon zavrsetka sezone, odmah je najavljena rekonstrukcija terena i sad ne znam koliko ce otprilike biti potrebno da se to zavrsi. U slucaju da se zavrsi brze od onoga sto ocekujemo sta mislite da na tom novom terenu se organizuje utakmica u kojoj bi nastupili nekadasnji fudbaleri naseg kluba. Da se napravi spektakl prije evropskih utakmica, da to bude okupljanje Plave porodice sa svih strana svijeta. Cijena karte da bude simbolicna i da ide ili za nas omladinski pogon ili u humanitarne svrhe.

Zamislite sa jedne strane na golu Cobo ili Skrba a sa druge Kruzik ili Zeljko Pavlovic pa Biscevic, Pehlivanovic, Zubanovic, Bazdarevic, Muharemovic, Sabanadzovic(senior), Gredic, Mulalic, Fatic, Mulaosmanovic, Adzem, Alihodzic, Amar Osim itd. Obavezno poslati auto u Crnu Goru po Vasiliju Ciku Radovica da prisustvuje ovom dogadjaju. Branislav Berjan i Odovic moraju biti tu. Edina Bahtica natjerati da dodje, da ne bi mi isli ficom do Australije po njega. Haris Skoro isto mora doci, kao i Nikola Nikic, a volio bih da Nidzo zabije gol pa da se prolama Grbavicom kao nekada Nikolaaa Nikolaaa i onda da ga Ivica posalje na tribine :D Ivica Osim trener jednoj ekipi a Miso Smajlovic drugoj. Najgore je ovako nabrajati imena jer uvijek nekoga zaboravis, ovi sto sam ih zaboravio nek mi oproste, nije namjerno jer vas ima bas mnogo.

Zamislite jos sportklub prenosi tu tekmu, dole Muhamed Bikic pored terena sa mikrofonom u ruci, najavljuje jednog po jednog igraca i sve te ljude koji su ostavili neki trag u nasem klubu, a navijaci svrsavaju od uzbudjenja, atmosfera kao da je finale lige sampiona.

Poslije tekme obavijest da ubrzo krece gradnja krova na istocnoj tribini i onda nasmijani svi kod Seje na rucak ili veceru i nastavak druzenja Zeljovaca..

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Auuu golemo. Bas golemo.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri mar 21, 2018 9:30 pm

Fantasticna ideja. Odlicno zvuci i po meni bi to bio veci spektakl nego da ugostimo neku jacu europsku ekipu. Inace su te utakmice veterana dosta simpaticne za gledati, a da ne govorim kakvu bi to navalu emocija izazvalo kod navijaca. :palacgore:
Ne bih se bunio ni da bude nekih drugih igraca, gostiju, koji nisu igrali za Zeljeznicar, ali su ostavili neki fin dojam, da li igrajuci za repku, drugi klub...bez jufkica jedino :D
Sa jakom marketinskom kampanjom bi se bez problema napunio stadion, taman da se uvelica novi teren :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri mar 21, 2018 9:33 pm

Nego kad bi birali trenutno naša tri najbolja igrača (koji se trenutno najbolje pokazuju), ko bi po vama to bio?

Po meni:
3. Vranješ
2. Stevanović
1. Ubiparip
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

sri mar 21, 2018 9:38 pm

Blagojević,Zakarić,Vojo
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

bogi
Kontakt:

sri mar 21, 2018 9:54 pm

3) Vranješ
2) Ubiparip
1) Bogičević
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

boja mora
Kontakt:

sri mar 21, 2018 9:54 pm

Zakarić, Graovac, Vranješ

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

Prijava