Jedna ideja mi se vec odavno mota po glavi a nikako da je napisem ovdje na forumu.
Radi se o sljedecem, nakon zavrsetka sezone, odmah je najavljena rekonstrukcija terena i sad ne znam koliko ce otprilike biti potrebno da se to zavrsi. U slucaju da se zavrsi brze od onoga sto ocekujemo sta mislite da na tom novom terenu se organizuje utakmica u kojoj bi nastupili nekadasnji fudbaleri naseg kluba. Da se napravi spektakl prije evropskih utakmica, da to bude okupljanje Plave porodice sa svih strana svijeta. Cijena karte da bude simbolicna i da ide ili za nas omladinski pogon ili u humanitarne svrhe.
Zamislite sa jedne strane na golu Cobo ili Skrba a sa druge Kruzik ili Zeljko Pavlovic pa Biscevic, Pehlivanovic, Zubanovic, Bazdarevic, Muharemovic, Sabanadzovic(senior), Gredic, Mulalic, Fatic, Mulaosmanovic, Adzem, Alihodzic, Amar Osim itd. Obavezno poslati auto u Crnu Goru po Vasiliju Ciku Radovica da prisustvuje ovom dogadjaju. Branislav Berjan i Odovic moraju biti tu. Edina Bahtica natjerati da dodje, da ne bi mi isli ficom do Australije po njega. Haris Skoro isto mora doci, kao i Nikola Nikic, a volio bih da Nidzo zabije gol pa da se prolama Grbavicom kao nekada Nikolaaa Nikolaaa i onda da ga Ivica posalje na tribine

Ivica Osim trener jednoj ekipi a Miso Smajlovic drugoj. Najgore je ovako nabrajati imena jer uvijek nekoga zaboravis, ovi sto sam ih zaboravio nek mi oproste, nije namjerno jer vas ima bas mnogo.
Zamislite jos sportklub prenosi tu tekmu, dole Muhamed Bikic pored terena sa mikrofonom u ruci, najavljuje jednog po jednog igraca i sve te ljude koji su ostavili neki trag u nasem klubu, a navijaci svrsavaju od uzbudjenja, atmosfera kao da je finale lige sampiona.
Poslije tekme obavijest da ubrzo krece gradnja krova na istocnoj tribini i onda nasmijani svi kod Seje na rucak ili veceru i nastavak druzenja Zeljovaca..