Sta ba, pa bilo bi jos vece nerviranje jer bismo onda smatrali da je to moglo izaci na +8 da smo ih dobilijovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri mar 21, 2018 2:53 pmzamisli kazne ih sa 3 boda, i sva ona nerviranja poslije utakmice bi pale u vodubili bi na zeljenih +5 hahahahaha
Mozda i vise, jer bi se Baka tek zalio nakon poraza od 3:0...Pompey je napisao/la: ↑sri mar 21, 2018 2:59 pmSta ba, pa bilo bi jos vece nerviranje jer bismo onda smatrali da je to moglo izaci na +8 da smo ih dobilijovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri mar 21, 2018 2:53 pmzamisli kazne ih sa 3 boda, i sva ona nerviranja poslije utakmice bi pale u vodubili bi na zeljenih +5 hahahahaha
.
u pravilniku fino stoji da se moze kazniti sa oduzimanjem bodova..i to samo na osnovu jedne utakmice..a ovaj ih ima 15 u kojima je kenjao
Ma bgm i ja bih volio...zaboli me sto bi bilo kuknjave svakakve i istupanja iz lige itd..ova titula je previse bitna..pa kako god se osvojila zaboli me...mada i ja cisto sumnjam..ako im i oduzmu..bit ce to 3 boda(najmanje moguce)damirfile je napisao/la: ↑sri mar 21, 2018 3:42 pmJa bi to najviše volio da se desi, ali ne vjerujem. Kako bi onda bilo lijepo slušati kukanje hahahah
Reha1921 je napisao/la: ↑uto mar 20, 2018 5:57 pmPriliku da ubilježi svoj prvi nastup u dresu nacionalnog tima mogao bi dobiti i golman „Željezničara”“ Vedran Kjosevski koji je već nastupao za sve omladinske selekcije.
Netipičan po mnogo čemu ovaj mladi igrač na kraju otkriva da osim fudbala voli stoni tenis i bilijar, voli da čita pa mu je omiljeni pisac Herman Hese, a kad je u pitanju muzika prednost ima Dino Merlin.