Evo napokon da nam jedna pauza (reprezentativna) ide na ruku,
bas vala, malo da se i glave ohlade nakon onog sranja
avlami97 je napisao/la: ↑sri mar 21, 2018 12:14 pmBaka je zaslužio kaznu, ali ne bih volio da im se oduzmu bodovi, jer bi u tom slučaju titulu osvojili kao i pitari 2007. g. Tada je Baka 6-7 kola prije kraja povukao ekipu protiv Orašja, kada ih je sudija kasapio skupa sa igračima Orasja. Pomocnici im nisu dali da predju centar masuci nepostojece ofsajde. Zrinjski je izgubio za zelenim stolom 3:0, a pored toga oduzet im je i 1 bod. Na kraju je Sarajevo bilo prvak sa 57, a Zrinjski drugi sa 54 boda.
Neka Baku kazne odredjenom suspenzijom i novcano, a Zrinjski samo novcano. Ne zelim titule, kao sto su ih osvajali Zrinjski i Sarajevo. Hocu titule u kojima pitare ostavimo 18-20 bodova i potvrdjenu par kola prije kraja, a da oni i pored brojki govore kako je kupljena. Uostalom, sa koliko god bodova prednosti je osvojimo, govorit ce da je kupljena. Kineska prcija samo kmeci i navija za UZP.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Trebalo bi stvarno o tome razmisliti, ne samo i da ljudi rade, nego subotom ima različitih sportskih desavanja i obaveza ( lige mladih u fudbalu npr.) osim recimo nocnog termina od 19 sati pa nadalje, tako da ako se ikako moze pomjeriti za nedelju nase utakmice, mada nisam optimista jer iduce dvije padaju na vjerske praznike (Uskrse).vinston.cercil je napisao/la: ↑sri mar 21, 2018 1:42 pmSto ovi nasi ne lobiraju za ove tekme nedjeljom, haman svaka domaca subota, ako ne i svaka.. Ne radimo svi u drzavnim institucijama i vele firmama/bankama.. Daj nedjelju bar ove udarne da mozemo svi doci a ne ko debil na poslu da trazim link
Ja koliko sam vidio da je 14.04 a to je subotaEisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri mar 21, 2018 1:51 pmZa sljedeće dvije utakmice svakako su male/nikakve šanse zbog Uskrsa/Vaskrsa, kako je već i navedeno ovdje. Nego, zna li se termin derbija, tj. koji dan će se igrati? Je li "official" da će biti nedjelja?
Mislim, shvatam ja da se narodu ne moze ugoditi nikad, i da kad nam sve potrefe kako treba, nas nema 3 hiljade. Ali ima dosta ovih die hard fanova kojima je to dogadjaj sedmice. Moze doduse i 18:00 subota proci.teatrale36 je napisao/la: ↑sri mar 21, 2018 1:48 pmTrebalo bi stvarno o tome razmisliti, ne samo i da ljudi rade, nego subotom ima različitih sportskih desavanja i obaveza ( lige mladih u fudbalu npr.) osim recimo nocnog termina od 19 sati pa nadalje, tako da ako se ikako moze pomjeriti za nedelju nase utakmice, mada nisam optimista jer iduce dvije padaju na vjerske praznike (Uskrse).vinston.cercil je napisao/la: ↑sri mar 21, 2018 1:42 pmSto ovi nasi ne lobiraju za ove tekme nedjeljom, haman svaka domaca subota, ako ne i svaka.. Ne radimo svi u drzavnim institucijama i vele firmama/bankama.. Daj nedjelju bar ove udarne da mozemo svi doci a ne ko debil na poslu da trazim link
Mislim da je 15.4 u 16h 30minEisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri mar 21, 2018 1:51 pmZa sljedeće dvije utakmice svakako su male/nikakve šanse zbog Uskrsa/Vaskrsa, kako je već i navedeno ovdje. Nego, zna li se termin derbija, tj. koji dan će se igrati? Je li "official" da će biti nedjelja?
To bi bilo odlično, kad bi bar još po sata pomjerili..kremenko je napisao/la: ↑sri mar 21, 2018 2:05 pmMislim da je 15.4 u 16h 30minEisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri mar 21, 2018 1:51 pmZa sljedeće dvije utakmice svakako su male/nikakve šanse zbog Uskrsa/Vaskrsa, kako je već i navedeno ovdje. Nego, zna li se termin derbija, tj. koji dan će se igrati? Je li "official" da će biti nedjelja?