Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 21, 2018 8:02 am

igla je napisao/la:
sri mar 21, 2018 12:27 am
AsharaK je napisao/la:
sri mar 21, 2018 12:00 am
Inače su kod nas treneri veoma bitni u toku utakmice :D
Zadnju tekmu sve tri izmjene Sliškovića bile efikasne. Koliko je to plod znanja ili sreće, ne ulazim. Ipak, to je činjenica. Bekrić 2 asistencije, Jović i Aćimović golovi. Adžemove na prošloj utakmici 2 od 3 totalni promašaj.

Da ne pomisli neko da pljujem, samo govorim da i trener igra veliku ulogu i kod nas.
ama do nas je. da je ronaldo ušao a ne bekrić, do nas je. baka je dobar trener, jedini je sada u našoj ligi sa nekim pravim angažmanom van nje. ali više je do naših izmjena nego do njegovih.
gradi željo boli te *****

ChWilla
Kontakt:

sri mar 21, 2018 8:04 am

ISB87 je napisao/la:
uto mar 20, 2018 11:44 pm
stvaras pogresnu sliku... derbi je to i nece bit lagano.
pa eto, zadnji derbi smo mi uspjeli izignorisati da je derbi i nametnuti igru bolje ekipe. a bolja ekipa jesmo svakako i danas. to treba biti model kako dalje.

i sjećate se kad sam vam ja rekao da su husref i čala isto, samo jedan stroži a jedan finiji...

MATORI
Kontakt:

sri mar 21, 2018 8:09 am

ChWilla je napisao/la:
sri mar 21, 2018 8:04 am
ISB87 je napisao/la:
uto mar 20, 2018 11:44 pm
stvaras pogresnu sliku... derbi je to i nece bit lagano.
pa eto, zadnji derbi smo mi uspjeli izignorisati da je derbi i nametnuti igru bolje ekipe. a bolja ekipa jesmo svakako i danas. to treba biti model kako dalje.

i sjećate se kad sam vam ja rekao da su husref i čala isto, samo jedan stroži a jedan finiji...
Ne može njima NIJEDAN trener pomoći.
Eh jedan dobar hodža mislim da bi mogao.
:ganja:

ChWilla
Kontakt:

sri mar 21, 2018 8:39 am

kad nema kluba. i svaka promjena je površna.

cikazubo
Kontakt:

sri mar 21, 2018 10:06 am

Nije problem ni u Husrefu ni u Cali, to je ekipa bez damu i srca, kako i dolikuje njihovom klubu, cim su usli u igru za nesto nakon niza pobjeda odma su pukli psihicki i zato ih trebamo dokrajcit ove sezone pa da za sva vremena ostane da ih je Zeljo mlatno 4 puta i jednoj sezoni.

neroazzuro
Kontakt:

sri mar 21, 2018 10:28 am

Dobro buraz, oni se počesto nahoroze samo protiv nas.

south side
Kontakt:

sri mar 21, 2018 10:39 am

neroazzuro je napisao/la:
sri mar 21, 2018 10:28 am
Dobro buraz, oni se počesto nahoroze samo protiv nas.
Ma oni ce izginuti samo da mi titulu ne uzmemo bas kao i prosle ali mislim da smo puno kvalitetniji i da pobjeda nebi smjela doci u pitanje mada je to derbi nikad se ne zna.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Plava Porodica
Kontakt:

sri mar 21, 2018 10:44 am

Ako u glavi posložimo kockice da je to utakmica kao i svaka druga na putu ka tituli, zaista ne vidim način kako bi mogli izgubiti bod(ove).. pa nema ekipe koja ih ne naguzi. Ekipa, koje su kvalitetom, ispod nas.
A ako budemo ušli kao da je to derbi, ma dobar je i bod..ono naše oprezno, i zijanit ćemo jer će poginuti da se saperu kod navijača.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

igla
Kontakt:

sri mar 21, 2018 10:48 am

Malo smanjite strasti, da s juniorima igraju derbi je derbi. Uostalom, prošle godine su "izvadili" sezonu na nama, tako da nikad u ponižavačkom tonu.

alombardo
Kontakt:

sri mar 21, 2018 11:08 am

U DERBIJU NIKADA SE NESMIJE PODCJENIT PROTIVNIK I SA OVIM ZAVRŠITE, hiljadu je primjera

nookey
Kontakt:

sri mar 21, 2018 11:20 am

hajmo saveze tri bobe uzet svinjskom:

Pravilnik jasan: Sliškoviću prijeti suspenzija od dvije godine, Zrinjskom oduzimanje bodova

Trener mostarskog Zrinjskog Blaž Slišković mogao bi biti kažnjen zabranom vršenja funkcije trenera na dvije godine, sukladno Disciplinskom pravilniku Nogometnog saveza BiH, piše Bljesak.info.

Naime, prema članu 73. istog Pravilnika, igrač, sportski radnik ili klub, koji vrijeđa, ponižava, omalovažava, kleveta ili širi neistine o klubovima, pojedincima, natjecateljskim organima ili bilo kojem, drugom organu NSBiH, bit će kažnjen novčanom kaznom od 1.000 KM do 3.000 KM, a klub, novčanom kaznom od 3.000 KM do 5.000 KM.

Međutim, ako se prekršaj ponovi ili se okvalificira kao teži prekršaj, igrač će biti kažnjen zabranom igranja od tri mjeseca do jedne godine, a sportski radnik zabranom vršenja funkcije od tri mjeseca do dvije godine, dok će klub biti kažnjen oduzimanjem od tri do 12 bodova, ili kaznom od tri do 12 negativnih bodova.

Slišković je prekršaj ponovio i prije nego što mu je izrečena kazna za ovaj prekršaj, kada je komentirao suđenje i Nogometni savez BiH nakon prvenstvene utakmice između Zrinjskog i Željezničara, podsjeća hercegovački portal Bljesak.info.

Zanimljivo je kako se u Pravilniku ističe da će se pod težim prekršajem smatrati naročito ako su pri radnji izvršenja korištena sredstva javnog informiranja, ako je prekršaj počinjen pred utakmicu, za vrijeme i poslije utakmice, na stadionu ili u neposrednoj blizini stadiona i slično.

Dakle, Sliškovićev ispad u Mostaru nakon utakmice sa Željezničarom bit će kažnjen drakonskom kaznom od strane Nogometnog saveza BIH, prije svega jer je Slišković, prema Pravilniku, ponovio prekšaj, a i zbog zadnjeg stava, jer je negativno komentrao Savez i suce koristeći sredstva javnog informiranja po završetku utakmice na nogometnom stadionu.

Podsjetimo, Nogometni savez Bosne i Hercegovine saopštio je u srijedu kako pokreće disciplinski postupak protiv trenera mostarskog Zrinjskog Blaža Sliškovića zbog izjava nakon susreta u Banja Luci na račun rada NFSBiH.

igla
Kontakt:

sri mar 21, 2018 11:29 am

Znate šta će biti. Kazna će ostati ista ili priižna, jer Sliškoviću nije bila izrečena kazna za Borac u trenutku komentarisanja protiv Želje.

Ili će naći drugi razlog.

MATORI
Kontakt:

sri mar 21, 2018 11:30 am

@nookey,
da je neko od naših onako laprdao, STRIKTNO bi se primijenila ona pravila.
Doduše i Sablja ("vrati ženi helanke") da je nešto komentarisao zglajzao bi.

U slučaju "engleza" - još jedna ili dvije utakmice zabrane i fertik.

nookey
Kontakt:

sri mar 21, 2018 11:32 am

@igla i @matori znam sve drugovi moji, ali kad se sjetim u amarovom mandatu nama dvije tekme bez publike protiv radnika i rudara ni zbog čega dođe mi da povraćam, tu su nam izbili iz džepa 50 milja i 2 boda koja smo kiksali...

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

sri mar 21, 2018 11:41 am

nookey je napisao/la:
@igla i @matori znam sve drugovi moji, ali kad se sjetim u amarovom mandatu nama dvije tekme bez publike protiv radnika i rudara ni zbog čega dođe mi da povraćam, tu su nam izbili iz džepa 50 milja i 2 boda koja smo kiksali...
Nije baš bilo ni zbog čega...

Elegant
Kontakt:

sri mar 21, 2018 12:03 pm

Do kraja sezone nasi da se paze bilo kakvih izjava jer kad smo mi u pitanju po automatizmu vec dan sutra slijedi kazna i telefonske sjednice.

A savez ako imalo postuje pravila i drzi se pravilnika Baka i Zrinjski moraju dobiti vecu kaznu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

sri mar 21, 2018 12:10 pm

MATORI je napisao/la:
sri mar 21, 2018 11:30 am
@nookey,
da je neko od naših onako laprdao, STRIKTNO bi se primijenila ona pravila.
Doduše i Sablja ("vrati ženi helanke") da je nešto komentarisao zglajzao bi.

U slučaju "engleza" - još jedna ili dvije utakmice zabrane i fertik.
pa sablja pola utakmica bio kažnjen...

ChWilla
Kontakt:

sri mar 21, 2018 12:12 pm

arctg je napisao/la:
sri mar 21, 2018 11:41 am
nookey je napisao/la:
Nije baš bilo ni zbog čega...
pa naravno da nije. jeste da se vrlo nejednako primjenjuje na isticanje četničkog i ustaškog znakovlja - ali nema veze. ono i treba odrapiti.

avlami97
Kontakt:

sri mar 21, 2018 12:14 pm

Baka je zaslužio kaznu, ali ne bih volio da im se oduzmu bodovi, jer bi u tom slučaju titulu osvojili kao i pitari 2007. g. Tada je Baka 6-7 kola prije kraja povukao ekipu protiv Orašja, kada ih je sudija kasapio skupa sa igračima Orasja. Pomocnici im nisu dali da predju centar masuci nepostojece ofsajde. Zrinjski je izgubio za zelenim stolom 3:0, a pored toga oduzet im je i 1 bod. Na kraju je Sarajevo bilo prvak sa 57, a Zrinjski drugi sa 54 boda.

Neka Baku kazne odredjenom suspenzijom i novcano, a Zrinjski samo novcano. Ne zelim titule, kao sto su ih osvajali Zrinjski i Sarajevo. Hocu titule u kojima pitare ostavimo 18-20 bodova i potvrdjenu par kola prije kraja, a da oni i pored brojki govore kako je kupljena. Uostalom, sa koliko god bodova prednosti je osvojimo, govorit ce da je kupljena. Kineska prcija samo kmeci i navija za UZP.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ChWilla
Kontakt:

sri mar 21, 2018 12:16 pm

pa neće ni biti...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava