Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 19, 2016 2:40 am

Grbavica je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Pa ne mozes ti igraču podredjivati sistem. On se treba prilagoditi sistemu. Kada bi Dado imao Enisove radne navike mozda bi i bilo sta od njega.
Valjda se pravi sistem koji će najviše odgovarati igračima.
Normalno, ali ne mozes ga praviti oko jednog igraca. I po njemu krojiti igracki kadar.

Jaozinho22

ned jun 19, 2016 2:41 am

Kostić reče da će se taktički dio radit u Sloveniji,a pripreme u Kupresu su kondicionog karaktera.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

sofronije
Kontakt:

ned jun 19, 2016 2:42 am

@vrag nije covjek napisao da citav tim prilagodi dadi sadikovicu , vec tri igraca u sredini , racunajuci i njega
:zeljeznicar1:

Vrag

ned jun 19, 2016 2:58 am

Isti k. Promijeni sredinu i opet moras prilagoditi sistem prema njima. A sredinu si promijenio zbog Sadikovica gdje opet dolazi do toga da sistem pravis prema njemu. :r :r
Sadikovic se mora prilagoditi ekipi, a ne obrnuto. Ako to nije u stanju onda je limitiran igrac.
I jos nesto za Sadikovica.
Pusiti sisu do kasne sate, a sutradan igrati protiv Veleza(jedva 2:1) to ne ide.

delinjo
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:06 am

Vrag je napisao/la:Isti k. Promijeni sredinu i opet moras prilagoditi sistem prema njima. A sredinu si promijenio zbog Sadikovica gdje opet dolazi do toga da sistem pravis prema njemu. :r :r
Sadikovic se mora prilagoditi ekipi, a ne obrnuto. Ako to nije u stanju onda je limitiran igrac.
Pusiti sisu do kasne sate, a sutradan igrati protiv Veleza(jedva 2:1) to ne ide.
djes to reci lik otreso Geru :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

MrRiccoli
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:06 am

Don Juan je napisao/la:
kalechw je napisao/la:sunderland poslao ponudu ˛za dzeku 11 miliona funti... koliko bi nama islo ???
ja msm oko 300.000 neka me neko ispravi ako grjesim , ako se proda odmah krilo topp uzeti ajde dzeko :mrgreen:
385.000 funti bi nama pripalo s tim da bi taj novac mogli dobiti tek poslije godinu dana kao i ovo kad je presao u Romu ja mislim da jos novac nismo dobili znam da je Siljak nesto spominjao probat cu naci intervju da provjerim.

Vrag

ned jun 19, 2016 3:08 am

delinjo je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Isti k. Promijeni sredinu i opet moras prilagoditi sistem prema njima. A sredinu si promijenio zbog Sadikovica gdje opet dolazi do toga da sistem pravis prema njemu. :r :r
djes to reci lik otreso Geru :ganja:

Ma da je Ibrahimovica otreso

Grbavica
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:15 am

Ako možemo pare uzeti na njemu prilagodiću mu i ženu, a ne sistem. Ne budite djeca.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

malta071
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:31 am

Grbavica je napisao/la:Ako možemo pare uzeti na njemu prilagodiću mu i ženu, a ne sistem. Ne budite djeca.
Cisto sumnjam da se struka vodi tom idejom. Barem se nadam. Pored svih imena koje smo doveli bilo bi smijesno ustvari.

kontranogama
Kontakt:

ned jun 19, 2016 3:40 am

Ja jos uvijek mislim da Dado moze zasijati u buducnosti. Po meni bi trebao imati prednost ispred Bekrica ( osim ako se ovaj u pripremnoj fazi digne fizicki za 100%). Dado je pred povredu poceo da vise trci i ulazi u duele, sto prije toga nije bio slucaj ( stalno smo pisali kako nije uprljo dres cijelu tekmu) Ja mislim da nema treba jos jedan Blagojevic u ekipi, ako to nemoze Dado ili Bekric trazimo brate da nesto tako dovedemo. Ovaj spanac definitivno nije trkac, a nama to u sredini treba. Kao mogu igrati tri vezna koja su tzv. igraci poteza (Bekric, Dado, Spanac) pa nije sah. Bez stalnog pritiska na zadnju liniju odbrane i otvaranja nasih ofanzivnih veznih tj, trazenja lopte u fazi napada mi ne mozemo ocekivati da ostvarimo neku dominantnu igru. Moje misljenje da neko treba trcati za nekog je suplja.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

GoodisonPark
Kontakt:

ned jun 19, 2016 4:14 am

Španac ako bude imao s'kim igrati bit će odličan a sve su prilike da će imati, falilo je nama danas igrača koji malo bolje razumiju njegove poteze. Mogli ste i na onim klipovima vidjeti da on nije trkač već frajer igra fudbal mozgom. @Kontranogama je mislim davno jednom postavljao snimak tekme iz Australske lige kada je ušao 13 minuta do kraja i tamo se može vidjeti da je za to malo minuta uspio dati 4 ili 5 pasova prema naprijed i to super upotrebljivih i preciznih lopti.

Novajlije fino, fina proba danas i dosta raje, ne sumnjam da je Kostić danas vidio bar jedan dio onoga što bi mogao iskoristiti za pravilnu selekciju.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

nikad_izvini
Kontakt:

ned jun 19, 2016 4:22 am

Moram kratko da se osvrnem na dešavanja sa skupštine. Ko je pogledao slike govornika i ko zna relacije, sve mu je jasno.

Ali ( u ovom slučaju dobro ) :mrgreen: kaže da onaj ko podigne ruku protiv uprave govori da zna i može bolje. U slučaju da nešto zajebe i da se Grbavica prestane graditi, ugroze finansije, raspe igrački ili neka slična retardacija **** je ježa u ledja i to žestoko.

Dizanje ruke protiv, u situaciji kada se očito nešto radi, snosi odgovornost. Zajebanu. Ugrozio si klub + gradnju stadiona. To nije pametan potez :D

Nema ovdje SDA ekipe, niti su nešto pokušavali, ovi što su kao nešto pokušali su smiješni i imaju tačno 0 uticaja na klub ili na tribinu ( iako se na prvu čini da nije tako ).

Mirno spavajte, nema nikakve opasnosti ili situacija osim fb kuknjave pojedinih i to zamotanu u zajebanciju :)

nikad_izvini
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:01 am

.

Plava Porodica
Kontakt:

ned jun 19, 2016 5:48 am

https://youtu.be/6MwFxcIcq7o" target="_blank
Ma ti ćeš biti naš Iniesta aBd.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cikazubo
Kontakt:

ned jun 19, 2016 8:58 am

Vrag je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Pa ne mozes ti igraču podredjivati sistem. On se treba prilagoditi sistemu. Kada bi Dado imao Enisove radne navike mozda bi i bilo sta od njega.
Valjda se pravi sistem koji će najviše odgovarati igračima.
Normalno, ali ne mozes ga praviti oko jednog igraca. I po njemu krojiti igracki kadar.
Pa i ne pravis ga oko jednog igraca, to je sistem cijele igre, fino je duska objasnio na primjeru Slobode, isto je i kod nas bilo sa Zebom, ako hoces tog kreativca koji ce stvarati sanse i ponekad sam zavrsavati moras imat jednog za prvljavi posao iza njega koji ce ovom omoguciti potpunu slobodu ( kao sto je kod nas bio Nyema iza Zebe ) i nekog ko igra i nazad i naprijed ( Svraka sa Zebom ), eh sad jel Bekric vise taj profil igraca koji ce nam donijeti kreativnost, ili ipak Dado koji nam pored te igre moze donijeti i novac hmm.. :kafa:

ChWilla
Kontakt:

ned jun 19, 2016 9:20 am

exbabilon je napisao/la:A zasto Beganovic ne igra svoju prirodnu poziciju? Zato sto se ne moze izboriti na treninzima za to da bude prvi napadac, prosto ko pasulj. Iz istog razloga Memija nije igrao desnog beka... ta prica Memija(Dzenis) je slab jer ne igra svoju poziciju drzi vode donekle, ali ostatak price je da ima neko bolji od njega, ili da bar trenutni trener misli da je bolji. Dzenis i Mujaga su rezerve u ovoj konstalaciji snaga. Kao sto Kostic kaze nema tu mlad ili star igrac, ili moze ili ne moze. Istina je da Lendric moze puno vise od obojice, Nikolic takodjer... vi mislite da dolaskom Nikolica zatvaramo vrata Dzenisu i Mujagi, indirektno priznajete da je bolji igrac od obojice. Helem, sta onda ocekujemo od njih kada je treci napadac Zrinjskog bolji igrac od njih. Mladi, napredovat ce? Daj Boze..S koliko godina je Bajic bio najbolji strijelac lige, a koliko su ova dvojica daleko od tog nivoa?
sa 18 sigurno nije.

ne može se to tako jednostrano gledati. kažeš, bolji sad stevo nikolić od njih. i jeste. ali šta bi baja odigrao da si u ljeto 2014. imao pare da dovedeš tog stevu, i recimo lendrića? bi li uopšte dobio pravu šansu? realno je da najvjerovatnije ne bi ništa odigrao, jer je prije tog ljeta bio krajnje neuvjerljiv ono što je igrao, pisalo se kako se vuče po terenu, kako je spor, kako samo ima šut...u tom trenutku i jeste tako bilo, i nije imao nikakav kredit iz prethodne sezone. da ga nije adžem gurnuo u prvih 11 i na napadača, sad bi ovdje imao tabor za posudbu i tabor "nije za želje"...a to nije bilo baš tako očigledno u tom trenutku.

mujagić i dženis su zabili golove jedan u prvom, jedan u drugom nastupu (prvom sa iole većom minutažom) za prvi tim. mujagić je u našoj krkanskoj ligi maloljetan zabio dva gola. dženis je zabio četiri gola u dosta malo minuta kad smo se do zadnjeg kola borili za titulu sa 10 puta skupljom pitarskom ekipom. o golu u budimpešti da ne govorim, koliko nam je valjao, a i koliko je majstorski. ne vjerujem ni ja da je ijedan talenat k'o baja...ali vi sad od njih napraviste antitalente, ili da ne mogu biti ni dobri špicevi u našoj ligi, a što sigurno nije tako.
gradi željo boli te *****

FKZ1921
Kontakt:

ned jun 19, 2016 9:34 am

malta071 je napisao/la:Ono sto me raduje a culi smo od Kostica a i vidjeli, da niko ko nema kvalitet se nece trpiti. Sadikovic, peti deseti..
:zeljeznicar1:
Upravo zato što ima kvalitet,Damir Sadikovic će ostati u Želji i biti u konkurenciji za prvi tim. Stručnjaci sa foruma na sreću neće praviti tim.

KrajPrice
Kontakt:

ned jun 19, 2016 9:36 am

Vrijeme lose, a zeljo sve bolji :DD: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

ned jun 19, 2016 9:42 am

vrijeme loše, a ipak...

drago joj što me je srela :ganja:
gradi željo boli te *****

Alipasino
Kontakt:

ned jun 19, 2016 9:48 am

Osnovno pitanje.Ovi su zijanili od Olimpika tacno Olimpik igro prijateljsku tacno kazu Olimpik napravio faulova koda je derbi tacno pa sta su onda nasi radili jel im stalo da se pokazu ili onako iz zajebancije igrali ipak oni igraju za Zelju mogu sta hoce.Kako vi mislite sa ovim timom osvojit titulu uvazeni treneru jel na osnovu iskustva nema ga na osnovu igraca nemas ih.Otvorite oci i priznajte da Zeljo ima samo 4 kvalitetna igraca Kosoric Blagojevic Stevanovic Lendric ostalo mrtvi prosjek.Sezona duga povrede kartoni moguci ko su zamjene ,napisite vi sad da ja trolam ali ja gledam Zelju 40 godina i znam dobro sta je fudbal i ko kako igra.Titulu obecavat sa ovim timom je neozbiljno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava