Nije tad Bjelica sudio !pinki je napisao/la:dva žuta Zebi na Grbavici pred derbi...
https://www.youtube.com/watch?v=nGjy2i-0Unc" onclick="window.open(this.href);return false; ovo je ta tekma
Nije tad Bjelica sudio !pinki je napisao/la:dva žuta Zebi na Grbavici pred derbi...
Hahahahaha evo ga, vjecni optimistajovanmaksimovic je napisao/la:ma pitarski ker nece moci nista protiv masinerije zvane zeljo... ima da ih poyebemo sviju u prvih 20 minuta sa 3-4 gola a onda nece ni isus, ni muhamed, ni buda, ni mojsije ni joseph smith skupa moci da im pomogne...
u pravu si, ja sam bio ubjeđen da je on...diego1921 je napisao/la:Nije tad Bjelica sudio !pinki je napisao/la:dva žuta Zebi na Grbavici pred derbi...
https://www.youtube.com/watch?v=nGjy2i-0Unc" onclick="window.open(this.href);return false; ovo je ta tekma
Ma on je kriminalan da se razumijemo,al ovo je ocekivano!samo je pitanje bilo koga ce staviti od svojih pulena ( Valjic,Jakupovic,Bjelica ),ja bi od ovih izabrao Valjica !!pinki je napisao/la:u pravu si, ja sam bio ubjeđen da je on...diego1921 je napisao/la:Nije tad Bjelica sudio !pinki je napisao/la:dva žuta Zebi na Grbavici pred derbi...
Jednostavno i ocito...salemprolic je napisao/la:Milošević, potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije je tokom dana bio gost Jasmina Bakovića i Denijala Pirića, gdje su načelno dogovorene utakmice mlađih selekcija BiH i Srbije.
- U Savezu, kao da su svi igrali za Sarajevo ili su navijači bordo tima- kazao je (polu) ozbiljno Milošević, koji je bio u pratnji Mitra Mrkele i Refika Šabanadžovića, prijatelja i bivših rivala s nogometnih terena
Covjek za 5 minuta sve shvatio...
salemprolic je napisao/la:Milošević, potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije je tokom dana bio gost Jasmina Bakovića i Denijala Pirića, gdje su načelno dogovorene utakmice mlađih selekcija BiH i Srbije.
- U Savezu, kao da su svi igrali za Sarajevo ili su navijači bordo tima- kazao je (polu) ozbiljno Milošević, koji je bio u pratnji Mitra Mrkele i Refika Šabanadžovića, prijatelja i bivših rivala s nogometnih terena
tm8782 je napisao/la:Jednostavno i ocito...salemprolic je napisao/la:Milošević, potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije je tokom dana bio gost Jasmina Bakovića i Denijala Pirića, gdje su načelno dogovorene utakmice mlađih selekcija BiH i Srbije.
Ne budi naivan kume. Pa kod njih ce biti katastrofa epskih razmjera ako izgube.Hadzijalagic je napisao/la:Nekad su i za tog Bjelicu govorili da je nas sudija.. Moze on dobro odsuditi kad hoce, nesto poput Jakupovica.. Valjic je prosli derbi odsudio savrseno a znao nas je i on zayebati.. Ja mislim da savezu trenutno nisu u interesu dodatne afere i da bi sudjenje u derbiju moglo biti korektno..
Jel prenos samo na moja tv ili?
Vjeruj da jesu pa vidiš sta bi od afere punac NIŠTA.Elegant je napisao/la:Pa ako su toliko ludi da pred 20.000 ljudi na stadionu i duplo toliko pred TV ekranima navlace Sarajevu onda im svaka cast.
Izgleda da je istinita ona tvrdnja da Sarajevo mora u europu jer nece biti plata i premija u savezu.
Vala bas za njega je i Livaja igracinateteac8684 je napisao/la:Nek stave onog Kramara na beka i neće ih 4 Bjelice spasiti...
Kod njih se, bez obzira na ishod derbija, nekim ljudima ljulja stolica jer u ovoj sezoni ostaju bez trofeja.. Jedina satisfakcija im moze biti nas eventualni neizlazak u evropu jer su uvijek vise slavili nase neuspjehe od svojih uspjeha.. S druge strane ako mi odigramo dobro njih pet Bjelica ne moze spasiti.. Ne volim da se unaprijed traze neki alibiji za eventualni los rezultat.. Moramo gore odigrati bez kalkulacija i na pobjedu.. Vecinu zadnjih derbija na Kosevu smo igrali na nulu i taj pristup mi se nikad nije svidjao..Neandertalac je napisao/la:Ne budi naivan kume. Pa kod njih ce biti katastrofa epskih razmjera ako izgube.Hadzijalagic je napisao/la:Nekad su i za tog Bjelicu govorili da je nas sudija.. Moze on dobro odsuditi kad hoce, nesto poput Jakupovica.. Valjic je prosli derbi odsudio savrseno a znao nas je i on zayebati.. Ja mislim da savezu trenutno nisu u interesu dodatne afere i da bi sudjenje u derbiju moglo biti korektno..
Jel prenos samo na moja tv ili?
Komplet garnituri uprave se drma stolica a pokazali su kako znaju kupovati vrijeme i mir u kuci sa navijacima.