Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

diego1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 18, 2016 2:02 pm

pinki je napisao/la:dva žuta Zebi na Grbavici pred derbi...
Nije tad Bjelica sudio !
https://www.youtube.com/watch?v=nGjy2i-0Unc" onclick="window.open(this.href);return false; ovo je ta tekma

fk1921

jovanmaksimovic je napisao/la:ma pitarski ker nece moci nista protiv masinerije zvane zeljo... ima da ih poyebemo sviju u prvih 20 minuta sa 3-4 gola a onda nece ni isus, ni muhamed, ni buda, ni mojsije ni joseph smith skupa moci da im pomogne...
Hahahahaha evo ga, vjecni optimista :D i ja se tome nadam da cemo ih ubit na derbiju. Radovac nece moc prnut jer je fizicki slab pored Zahe, Emerson spor, Kadusic ocaj, Bekic nece nista moc nasem cupi a dok Duljevic ce naletit na Sinisu gdje ce ga Sinisa pojest :D slaba im je sredina i bekovi. Moraju pasti!!
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

salemprolic
Kontakt:

Milošević, potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije je tokom dana bio gost Jasmina Bakovića i Denijala Pirića, gdje su načelno dogovorene utakmice mlađih selekcija BiH i Srbije.

- U Savezu, kao da su svi igrali za Sarajevo ili su navijači bordo tima- kazao je (polu) ozbiljno Milošević, koji je bio u pratnji Mitra Mrkele i Refika Šabanadžovića, prijatelja i bivših rivala s nogometnih terena

Covjek za 5 minuta sve shvatio...
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

nookey
Kontakt:

pon apr 18, 2016 2:07 pm

diego1921 je napisao/la:
Nije tad Bjelica sudio !
https://www.youtube.com/watch?v=nGjy2i-0Unc" onclick="window.open(this.href);return false; ovo je ta tekma
u pravu si, ja sam bio ubjeđen da je on...

Republika
Kontakt:

pon apr 18, 2016 2:11 pm

Ulaznice za 107. gradski derbi u prodaji od utorka, 25.000 ulaznica u prodaji

Pročitajte više na: http://sport1.ba/ulaznice-za-107-gradsk ... u-prodaji/" onclick="window.open(this.href);return false;

diego1921
Kontakt:

pon apr 18, 2016 2:11 pm

pinki je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
Nije tad Bjelica sudio !
u pravu si, ja sam bio ubjeđen da je on...
Ma on je kriminalan da se razumijemo,al ovo je ocekivano!samo je pitanje bilo koga ce staviti od svojih pulena ( Valjic,Jakupovic,Bjelica ),ja bi od ovih izabrao Valjica !!

tm8782
Kontakt:

pon apr 18, 2016 2:12 pm

salemprolic je napisao/la:Milošević, potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije je tokom dana bio gost Jasmina Bakovića i Denijala Pirića, gdje su načelno dogovorene utakmice mlađih selekcija BiH i Srbije.

- U Savezu, kao da su svi igrali za Sarajevo ili su navijači bordo tima- kazao je (polu) ozbiljno Milošević, koji je bio u pratnji Mitra Mrkele i Refika Šabanadžovića, prijatelja i bivših rivala s nogometnih terena

Jednostavno i ocito...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Ajzea
Kontakt:

pon apr 18, 2016 2:13 pm

salemprolic je napisao/la:Milošević, potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije je tokom dana bio gost Jasmina Bakovića i Denijala Pirića, gdje su načelno dogovorene utakmice mlađih selekcija BiH i Srbije.

:lol:

Charlie Sheen
Kontakt:

pon apr 18, 2016 2:14 pm

Ma pitari su tanki ko šamija al derbi je to i tu pobjedjuje onaj ko ima vise srece i muda da napadne ako odigraju ko jesenas na Grbavici pobjedicemo

Hadzijalagic
Kontakt:

pon apr 18, 2016 2:15 pm

Nekad su i za tog Bjelicu govorili da je nas sudija.. Moze on dobro odsuditi kad hoce, nesto poput Jakupovica.. Valjic je prosli derbi odsudio savrseno a znao nas je i on zayebati.. Ja mislim da savezu trenutno nisu u interesu dodatne afere i da bi sudjenje u derbiju moglo biti korektno..

Jel prenos samo na moja tv ili?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 18, 2016 2:20 pm

tm8782 je napisao/la:

Jednostavno i ocito...
:rofl: :rofl: :rofl: :klanjase2:

Što se tiče derbija,ne vjerujem da će nas moći zakinuti nekom većom greškom,jer će cijela drzava,UEFA, pratiti tu utakmicu. Oni se ne sikiraju za derbi,utakmica ko utakmica za 3 boda,oni ukradu na drugim nebitnim utakmicama koje isto tako nose 3 boda.;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

tm8782
Kontakt:

pon apr 18, 2016 2:22 pm

Ma jasno je meni to sve...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Elegant
Kontakt:

pon apr 18, 2016 2:22 pm

Pa ako su toliko ludi da pred 20.000 ljudi na stadionu i duplo toliko pred TV ekranima navlace Sarajevu onda im svaka cast.

Izgleda da je istinita ona tvrdnja da Sarajevo mora u europu jer nece biti plata i premija u savezu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Neandertalac

pon apr 18, 2016 2:23 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Nekad su i za tog Bjelicu govorili da je nas sudija.. Moze on dobro odsuditi kad hoce, nesto poput Jakupovica.. Valjic je prosli derbi odsudio savrseno a znao nas je i on zayebati.. Ja mislim da savezu trenutno nisu u interesu dodatne afere i da bi sudjenje u derbiju moglo biti korektno..

Ne budi naivan kume. Pa kod njih ce biti katastrofa epskih razmjera ako izgube.
Komplet garnituri uprave se drma stolica a pokazali su kako znaju kupovati vrijeme i mir u kuci sa navijacima.
Željeznicar za život cijeli!

dell21
Kontakt:

pon apr 18, 2016 2:23 pm

Zbog toga ko sjedi u savezu neće ni biti procesuiranja zbog afere punac i to se izgleda zataška kao da nije ni postojala.

teteac8684
Kontakt:

pon apr 18, 2016 2:24 pm

Nek stave onog Kramara na beka i neće ih 4 Bjelice spasiti... :ganja:

dell21
Kontakt:

pon apr 18, 2016 2:24 pm

Elegant je napisao/la:Pa ako su toliko ludi da pred 20.000 ljudi na stadionu i duplo toliko pred TV ekranima navlace Sarajevu onda im svaka cast.

Izgleda da je istinita ona tvrdnja da Sarajevo mora u europu jer nece biti plata i premija u savezu.
Vjeruj da jesu pa vidiš sta bi od afere punac NIŠTA.
Ja bi trazio zamjenu sudije kojeg god oni odrede imamo pravo.

fk1921

pon apr 18, 2016 2:29 pm

E da nece otic u evropu, nikad sretniji ne bih bio samo zbog raznoraznih maliverzacija stimanja kupovinom utakmica i slicno...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon apr 18, 2016 2:32 pm

teteac8684 je napisao/la:Nek stave onog Kramara na beka i neće ih 4 Bjelice spasiti... :ganja:
Vala bas za njega je i Livaja igracina :rofl:

Hadzijalagic
Kontakt:

pon apr 18, 2016 2:33 pm

Neandertalac je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Nekad su i za tog Bjelicu govorili da je nas sudija.. Moze on dobro odsuditi kad hoce, nesto poput Jakupovica.. Valjic je prosli derbi odsudio savrseno a znao nas je i on zayebati.. Ja mislim da savezu trenutno nisu u interesu dodatne afere i da bi sudjenje u derbiju moglo biti korektno..

Ne budi naivan kume. Pa kod njih ce biti katastrofa epskih razmjera ako izgube.
Komplet garnituri uprave se drma stolica a pokazali su kako znaju kupovati vrijeme i mir u kuci sa navijacima.
Kod njih se, bez obzira na ishod derbija, nekim ljudima ljulja stolica jer u ovoj sezoni ostaju bez trofeja.. Jedina satisfakcija im moze biti nas eventualni neizlazak u evropu jer su uvijek vise slavili nase neuspjehe od svojih uspjeha.. S druge strane ako mi odigramo dobro njih pet Bjelica ne moze spasiti.. Ne volim da se unaprijed traze neki alibiji za eventualni los rezultat.. Moramo gore odigrati bez kalkulacija i na pobjedu.. Vecinu zadnjih derbija na Kosevu smo igrali na nulu i taj pristup mi se nikad nije svidjao..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u pon apr 18, 2016 2:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava