ned jun 19, 2016 1:38 am
Ko je gledao tekmu pripremnu na proljece sa Vitezom mogao je doci do zakljucka da je Zeljo tad fulio sa svim pojacanjima. Nista specijalno nisu pokazali, ni Lendra , ni Stevanovici ni Bekric...Tako da ni danas ne treba uzimati ovo kao neku referencu.
Realno niko kod nas nije pokazao nista specijalno, ali objektivno nije ni moguce to ocekivati. U ovakvim tekmama mogu se nazirati neke sitnice neki detalj, da se vidi da li neko zna ili ne zna.
Nakvise su me zanimali novi igraci.
Generalno ima tu materijala finog.
Husic mi je skroz dobar, samo vuce ga gore puno, znao je kasnit nazad par puta. Ali dobar borben brz, zna lopte.
Secerovic onaj nije sekunde losiji od Zahirovica cak i pokretljiviji i kreativniji.
Ugljesa meni jako zanimljiv ali ondije on realno nije imao sa kim igrati.
Pozder ne znam vala, nisam sa juga mogao fino upratit, nisam navikao gledat sa juga jebi me , daleko mi hahah.
Spanac je meni zanimljiv. Zna lik lopte, ima dobru i jaku loptu, dobru kontrolu lopte, nije da sad ce preci 3 igraca ali mi ima malo Iniestinog smeka.
Uz Jovana bi on mogao dobar biti i za onakvog igraca u timu moras imati 2 dobra krila, jer onaj zna davati strasne lopte.
Lazic ma ne znam majkemi sta bi rekao. Nije mi to neko rijesenje.Daj ba Zeljo dovedi krilo kako treba , nemojte se zajebavati.Nemoj da opet krpimo u po sezone.
Zaista nam ti stoperi nedostaju i dobro krilo lijevo, o ovobostalo ne bi trebalo biti lose.
Ne bih ja Bekrica tako lako otpisao, prosle godine kad si bio bez dobrog lijevog krila i sa Zahirovicem koji ne moze lopte zadrzati 5 sekundi, nije ni cudo sto je Bekric morao puno peglati i sto su ga uvijek po 3 igraca ganjala, jer smo u sredini imali igraca manje prema gore, i po lijevoj strani nepotentne solucije, nespremnog Tiaga , i nedorecene Memiju i Stanica kojima to nisu prave pozicije.
Zato 2 stopera i krilo dobro lijevo i to je to.
Zadnja izmjena:
barbarez, dana/u ned jun 19, 2016 1:39 am, ukupno mijenjano 1 put.