Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

diego1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 19, 2016 1:16 am

LARS1921 je napisao/la:
mahalac_14 je napisao/la:@diego možda smo bili saigrači :mrgreen: :mrgreen:

Zna li neko trenira li još onaj Salko Jazvin sa ekipom?
Nije on ni došao na probu, nije htio

Valjda konta da je Ibrahimovic :ganja:
Prepao se brat Siljka,konta fasovat ce mozdani ! :mrgreen:
Dokle smo stigli s Subicem ? :kafa:

chile
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:16 am

Sadikovic nije vise klinac nego izgradjen igrac, i svaki nas klinac na koga se racuna vec do 18-te godine bi morao biti u rosteru bar madju 15-20 igraca.
Samo kod nas je igrac talent do 24-25 godine.
Moje misljenje je da nasa "djeca" ako ne izbore status prvotimca do 20-te i nisu za Zelje.
A isto tako nebi trebalo dovoditi djuturume ako nisu kvalitet itnad i da uz njih ti klinci ispod 20 nemogu napredovati i nesto nauciti. A takvih u nasoj ligi ima toliko da ih mozes nabrojati na prste.
I treba biti malo realniji kod tog daj igraca mi bi samo dovodili i bumove. Igraca dovoditi ako ce unaprijediti igru i ako je za nivo iznad trenutnog na toj poziciji... sve osim toga je bespotrebni trosak i gomilanje.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:19 am

Taj dio je upečatljiv, pa se stalno navodi. On je samo dokaz koliko Dado može i umije. Kad bi igrao na nivou prošle Europe, on bi bio naša zlatna koka skuplje prodana i od Baje i Amira, a znamo da može...
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

delinjo
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:19 am

Grbavica je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:A i potencira se samo to sa gerom, da ne bude cijeli zivot Damir Sadikovic, koji je u duelu otresao Geru.
ma gluposti obicne....eto tako neki ljudi prate fudbal moj Larsone ....otresao Geru i dobit ce zlatnu kopacku....to je ono kao mi jednom u Olimpiku otresemo Hrid 9 : 1 ....ali se jedan brat hvalio kako mi je probacio kroz noge a 9 1 izgubili haha :ganja: :rofl:
To je jedna od dobrih stvari koje je Dado do sada uradio. I niko ne govori da treba dobiti zlatnu kopačku, samo dokazuje da Damir može protiv dosta kvalitetnijih, iskusnijih i dokazanijih igrača odigrati veoma dobro, što smo vidjeli u evropi. Ko to nije vidio, ili nije htio da vidi, ili je namjerno okretao glavu. Vidjelo se da može u ozbiljnijim utakmcama, a što tako ne igra u našoj ligi ne znam... E sad što se njemu sve uzima na zub i što se pokušava ismijati na svaki mogući način, pa i izjednačiti sa bratom je drugi par cipela.
da ali jel ti znas da on vise nije dijete ,i da mu nije bas 18 godina ??? ne ismijavam ga brate ...napisao sam gore za evropu da je pokazao da moze ali ako ti mislis da nam je potreban on takav koji samo igra evropu onda ok ...mi ne vidimo ti vidis jbg ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

mahalac_14
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:21 am

LARS1921 je napisao/la:
mahalac_14 je napisao/la:@diego možda smo bili saigrači :mrgreen: :mrgreen:

Zna li neko trenira li još onaj Salko Jazvin sa ekipom?
Nije on ni došao na probu, nije htio

Valjda konta da je Ibrahimovic :ganja:
Ništa onda, sretno mu u psg-u :mrgreen:

malta071
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:26 am

Ono sto me raduje a culi smo od Kostica a i vidjeli, da niko ko nema kvalitet se nece trpiti. Sadikovic, peti deseti..
:zeljeznicar1:

Virtu4L

ned jun 19, 2016 1:26 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:Taj dio je upečatljiv, pa se stalno navodi. On je samo dokaz koliko Dado može i umije. Kad bi igrao na nivou prošle Europe, on bi bio naša zlatna koka skuplje prodana i od Baje i Amira, a znamo da može...
Osijedismo mi čekajući Dadu, a nije da nije dobijao šansu.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:28 am

Jeebo ti kravu koja da 10 litara mlijeka i trzne repom i prospe sve..
Tako.je s nasim Dadom :pljesak:
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u ned jun 19, 2016 1:29 am, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:28 am

Minjore je napisao/la:**** ti kravu koja da 10 litara mlijeka i trzne repom i prospe sve..
Tako.je s nasim Dadom :pljesak:
:palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Grbavica
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:30 am

chile je napisao/la:Sadikovic nije vise klinac nego izgradjen igrac, i svaki nas klinac na koga se racuna vec do 18-te godine bi morao biti u rosteru bar madju 15-20 igraca.
Samo kod nas je igrac talent do 24-25 godine.
Moje misljenje je da nasa "djeca" ako ne izbore status prvotimca do 20-te i nisu za Zelje.
A isto tako nebi trebalo dovoditi djuturume ako nisu kvalitet itnad i da uz njih ti klinci ispod 20 nemogu napredovati i nesto nauciti. A takvih u nasoj ligi ima toliko da ih mozes nabrojati na prste.
I treba biti malo realniji kod tog daj igraca mi bi samo dovodili i bumove. Igraca dovoditi ako ce unaprijediti igru i ako je za nivo iznad trenutnog na toj poziciji... sve osim toga je bespotrebni trosak i gomilanje.

Sent from my Plavo Sokocalo
Baja do 21. nije ništa pokazao, pa onda eksplodira i uzesmo milion na njemu.

delinjo je napisao/la:
da ali jel ti znas da on vise nije dijete ,i da mu nije bas 18 godina ??? ne ismijavam ga brate ...napisao sam gore za evropu da je pokazao da moze ali ako ti mislis da nam je potreban on takav koji samo igra evropu onda ok ...mi ne vidimo ti vidis jbg ...
Kako ga ne ismijavaš a spominješ neke zlatne kopačke, probacivanje kroz noge protiv Hrida i slično. Ko se u Željinoj ekipi pokazao sa 18 godina u zadnjem periodu? Osim Amira i Zole djelimično ja ne znam više nikoga. A mali Mire je talenat kakav se pojavi u 5 godina. Bajić je bio mlitav, nezainteresovan, indisponiran i onda u 21. godini eksplodirao i bio najbolji strijelac, Višća takođe, sa 21. godinom napravio transfer u Tursku. Samo što Damir igra na takvoj poziciji gdje publika primjećuje samo atraktivne poteze, a ostale manje "zanimljive" stvari se ne vide. Ne znam za vas, ali ja u njemu vidim nešto, jer on ima ono što je potrebno za dobrog veznjaka, a to je odlična pas igra, fina vizija, fizika na evropskom nivou (opet se moram vratiti na evropu u kojoj je najviše pretrčao od svih naših igrača), visina, jedina mana je duel igra (što je i sam istakao u onom intervjuu za 1921.ba), ali i to je u zadnje vrijeme počeo popravljati.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:32 am

shzna evo je
slika
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Plavi orkestar
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:33 am

Ajzea je napisao/la:
braco je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Zerica bih od ove sezone polako poceo gurati u prvi tim. Nemamo sta cekati sa njim...
Yebo mater ako ima boljeg osjećaja za nekog navijača (bar što se tiče igračkog kadra) nego kad vidi da dijete njegovog kluba odigra dobru tekmu za prvi tim. S tim se ne može poredit nijedno dobro pojačanje sa strane pa makar doveli 3 Subića.

Ne treba pretjeivati u vezi Žere, kao ni za bilo kojeg drugog mladog igrača u smislu da ih se previše hvali ali momak bi stvarno mogao postat veoma dobar igrač.
:palacgore:
Plavi orkestar je napisao/la:Jad i cemer.Niko od ovih danas ne zasluzuje Zeljin dres sem malog Zere.
Prijatelju, reci da se salis, molim te.
Pa ni onaj tvoj Uglješa a u zvijezde ste ga okivali,vidim da ga neki hvale za današnju partiju na kojoj ništa nije pokazao i samo mogu zakljuciti da ako se po jutru dan poznaje onda smo ga mi nahebali.Mislim da ce iz one prve postave što je igrala najmanje 8 njih dobiti nogu.Ni oni drugi nisu bili ništa bolji.

shzna
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:34 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:shzna evo je
slika
:klanjase2:

I ako ima još bez korea, znači samo kop i parola ? :ganja:
1987

delinjo
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:35 am

Kako ga ne ismijavaš a spominješ neke zlatne kopačke, probacivanje kroz noge protiv Hrida i slično. Ko se u Željinoj ekipi pokazao sa 18 godina u zadnjem periodu? Osim Amira i Zole djelimično ja ne znam više nikoga. A mali Mire je talenat kakav se pojavi u 5 godina. Bajić je bio mlitav, nezainteresovan, indisponiran i onda u 21. godini eksplodirao i bio najbolji strijelac, Višća takođe, sa 21. godinom napravio transfer u Tursku. Samo što Damir igra na takvoj poziciji gdje publika primjećuje samo atraktivne poteze, a ostale manje "zanimljive" stvari se ne vide. Ne znam za vas, ali ja u njemu vidim nešto, jer on ima ono što je potrebno za dobrog veznjaka, a to je odlična pas igra, fina vizija, fizika na evropskom nivou (opet se moram vratiti na evropu u kojoj je najviše pretrčao od svih naših igrača), visina, jedina mana je duel igra (što je i sam istakao u onom intervjuu za 1921.ba), ali i to je u zadnje vrijeme počeo popravljati.[/quote]

ja sam mislio na ljude koji pisu to kao da je osvojio zlatnu kopacku ...apa se konstantno provlaci prica da je otresao Geru ...a niko ne provuce pricu da je 70 % utakmica koje je odigrao bio medju najgorim na terenu ....a nije da nije dobijao prilka i sto Virtu napias osjedit cemo dok on proigra ....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

LARSSON
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:36 am

shzna je napisao/la:
slika

http://themaniacs.org/galerija/main.php?g2_itemId=12531" target="_blank

vidi ima li tu

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:37 am

shzna je napisao/la:
slika

slika

barbarez
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:38 am

Ko je gledao tekmu pripremnu na proljece sa Vitezom mogao je doci do zakljucka da je Zeljo tad fulio sa svim pojacanjima. Nista specijalno nisu pokazali, ni Lendra , ni Stevanovici ni Bekric...Tako da ni danas ne treba uzimati ovo kao neku referencu.
Realno niko kod nas nije pokazao nista specijalno, ali objektivno nije ni moguce to ocekivati. U ovakvim tekmama mogu se nazirati neke sitnice neki detalj, da se vidi da li neko zna ili ne zna.
Nakvise su me zanimali novi igraci.
Generalno ima tu materijala finog.
Husic mi je skroz dobar, samo vuce ga gore puno, znao je kasnit nazad par puta. Ali dobar borben brz, zna lopte.
Secerovic onaj nije sekunde losiji od Zahirovica cak i pokretljiviji i kreativniji.
Ugljesa meni jako zanimljiv ali ondije on realno nije imao sa kim igrati.
Pozder ne znam vala, nisam sa juga mogao fino upratit, nisam navikao gledat sa juga jebi me , daleko mi hahah.
Spanac je meni zanimljiv. Zna lik lopte, ima dobru i jaku loptu, dobru kontrolu lopte, nije da sad ce preci 3 igraca ali mi ima malo Iniestinog smeka.
Uz Jovana bi on mogao dobar biti i za onakvog igraca u timu moras imati 2 dobra krila, jer onaj zna davati strasne lopte.
Lazic ma ne znam majkemi sta bi rekao. Nije mi to neko rijesenje.Daj ba Zeljo dovedi krilo kako treba , nemojte se zajebavati.Nemoj da opet krpimo u po sezone.
Zaista nam ti stoperi nedostaju i dobro krilo lijevo, o ovobostalo ne bi trebalo biti lose.
Ne bih ja Bekrica tako lako otpisao, prosle godine kad si bio bez dobrog lijevog krila i sa Zahirovicem koji ne moze lopte zadrzati 5 sekundi, nije ni cudo sto je Bekric morao puno peglati i sto su ga uvijek po 3 igraca ganjala, jer smo u sredini imali igraca manje prema gore, i po lijevoj strani nepotentne solucije, nespremnog Tiaga , i nedorecene Memiju i Stanica kojima to nisu prave pozicije.
Zato 2 stopera i krilo dobro lijevo i to je to.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u ned jun 19, 2016 1:39 am, ukupno mijenjano 1 put.

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:39 am

Lars pametniji si :D na tom linku imaš sve slike s te tekme. Lijep osjećaj ulaziš na sjever, vidiš plave momke kako igraju i koreografiju koja govori mnogo toga. Sitnice potrebne za sjaj u očima :)

Virtu4L

ned jun 19, 2016 1:40 am

Lijevo krilo mora biti prioritet.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

shzna
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:40 am

Hvala braćo, jedna od jačih sezona. :shisha:
1987

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava