ned mar 18, 2018 12:08 am
Odlicna je ideja za podrsku, i ja sam za, iako mi ni sekunde nije bolje, boga pitaj kada cu se oporaviti. Nadam se da ce igraci ubrzo, srecom dodje pauza.
Sta reci? Horor je ovo bilo danas. Vodis sa tri razlike, igras veoma dobro, kontrolises utakmicu, imali su oni neke prilike, ali nije bilo mjesta za brigu. I onda u pet minuta...horor fakat, ja i sada ne znam sta se desilo. Da smo protiv Reala igrali, da imamo igrace na nivou kantonalne lige, moras se znati odbraniti. Zasto se panicno izbija, zasto se ne zadrzava lopta, zasto Blagojevic nakon faula ustaje odmah. Ne treba ni ciganisat, ali treba biti malo namazan. Necu puno da serem, jer je do 88 bilo sve super i bio sam zadovoljan. Ajde prvo pozitivne stvari:
vezni red je fenomenalno odigrao, savrsena trojka, Zakaric isto dobar, Stevanovic fenomenalan. I ostatak ekipe vecinom dobar, Ramovic unio zivost.
Ali ono sto se desilo od 88 minute je katastrofa. Niko na forumu nije bio zadovoljan nacinom kako zatvaramo utakmice u drugom dijelu sezone, i ovdje je sve kulminiralo. Zakazali su svi, ekipa, Adzem...psiholoski je ovo katastrofalno, jer bod nije los u nekom drugom kontekstu, ali ovako...Ne treba govoriti kako ovo nije lose i kako bi se nasi opustili, to su suplje price. Zrinjskom bi pobjegli na pet bodova i bili bi pod ogromnim pritiskom protiv Sirokog i Sarajeva, ovako ce biti u naletu. Nasi, ne znam, moraju se uzdici kako znaju i umiju. Titulu sada moraju uzeti, kako znaju i umiju. Dokazite da niste mentalni patuljci, proigrajte poslije pauze!
Sto se kupa tice, neke stvari ce se za te utakmice morati isplanirat kako treba, zbog gustog rasporeda i cinjenice da nekih igraca nema, a na koje smo mozda mogli racunati. Nema Zeca (zasto?), Crnov jos nema ozbiljniju minutazu, ali za kup ce se morati igrati sa kombinovanim sastavom, i cuvati 3-4 najbitnija igraca za prvenstvo. Fokusirati se na nezgodni Radnik i pod moranjem pobijediti.
Ja sam jos uvijek ljut, razocaran, nervozan. U nevjerici. Ovo je katastrofalno. Uciniti sve da se igraci dozovu. Da li kaznama ili necim drugim, pojma nemam, to neka rade u klubu, ali ne bi bilo lose da pruzimo podrsku na treningu, ipak smo mi navijaci. Zao mi je momaka sto su isli u Mostar i sto su ono morali gledati, prevaliti toliki put i da se ono desi.
Suki se sjetim najmilijih, frajer vristi na svaki njihov gol, a rijec ofsajd je spomenuo milion puta. **** ga ofsajd da ga ****. Smrad.
Adzeme, nema vise prostora za gresku. Nakon Viteza se vidjelo da Kajkut i Zeba istovremeno ne mogu igrati. Okej je jednog uvesti, mada za Zebu sam ja i govorio da moze protiv manjih ekipa, ne protiv glavnog konkurenta. Ali to i nije glavni uzrok za tri primljena gola pred kraj utakmice. Katastrofa. Opet kazem, da mi je rahmetli dedo iz groba usto i da ga je Adzem ubacio, morali su se odbraniti. Ovo je nevjerovatno. Necu sebi doci danima.
PO TITULU, A MOZE I KUP U PAKETU!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?