Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

MrRiccoli
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 17, 2018 11:59 pm

Evo sta sam rekao vec se vraća optimizam, to braco. Ma igrači će se pregrupisati, Bogicevic naravno da ne moze da dodje sebi ali nisi majstore namjerno nisi ništa loše uradio, namjera je bila najbolja, pa 88 minuta nisu golu prišli znaci da ste dobri bili.

Simply Blue
Kontakt:

ned mar 18, 2018 12:00 am

Dajte braćo ispoštujte ovo za trening i podršku..to nam sad treba više ngo ikad...Najači kad je najteže..to valjda doliči najvećem klubu u državi.

Kao stidljivo se opet provlače pitanje o podršci Upravi u slučaju suše na kraju sezone...ko god se je sjetio toga, nek se dobro umije, nije normalan..
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Okolele
Kontakt:

ned mar 18, 2018 12:01 am

LARS1921 je napisao/la:
A yebem ga što kiksamo pred pauzu, šta radit 15 dana
Smisljati taktike i sastave a prije toga

Šok i nevjerica šok i nevjerica.. :baklja:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Izlija
Moderator
Kontakt:

Slažem se, ideja je odlična samo što bi u prvom redu trebali da stoje momci koji su danas bili u Mostaru i da se prvo njima svi poklonimo. I igrači i stručni štab i svi ostali navijači bi prvo tim momcima trebali da daju svoju podršku a tek onda da svi zajedno zagrmimo ŽELJO JE ŠAMPION
イビチャ・オシム

MrRiccoli
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
A yebem ga što kiksamo pred pauzu, šta radit 15 dana
Skupljati snagu i živce za ostatak sezone. Predlažem banje u Olovu 10 dana...

blueheart
Kontakt:

ned mar 18, 2018 12:02 am

Ako im sad okrenemo leđa, onda mi ne zaslužujemo ni titulu ni kup i.
DRZAVA ZELJO

storm_raider
Kontakt:

Pa meni rezultati ove ankete sve govore. Niko ni ne sumnja u njih. Hajde da se ispostuje i dodje na trening, nekada te sitnice mogu da budu presudne.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

drtooth
Kontakt:

ned mar 18, 2018 12:05 am

storm_raider je napisao/la:
Pa meni rezultati ove ankete sve govore. Niko ni ne sumnja u njih. Hajde da se ispostuje i dodje na trening, nekada te sitnice mogu da budu presudne.
Samo recite kad je?
Željo, to je moj tim!

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned mar 18, 2018 12:06 am

Pa eto samo napisite kada dolazimo na taj trening, ne sumnjam da ce odziv biti odlican

exbabilon
Kontakt:

ned mar 18, 2018 12:07 am

88.minut 0:3 ........

Za ovu zavrsnicu meca su zasluzili sve najgore, psovke, uvrede... Ali,

Mi kao klub smo u situaciji da se borimo da nakon dugo vremena osvojimo nesto bez Amara. Na tom.putu ce nam svi zivi podmetati noge i doslovno svaki stadion u ligi samo ceka da zapjeva "bice Zeljo k sampion". Mi ovih 8 kola i 4 tekme kupa moramo biti jedinstveni i podrzati ovu ekipu. Kakvi su da su, nose Zeljin dres. Do duple krune ih moramo podrzati, pa da se svima kulturno popisamo usta.

8 kola do kraja jos je sve u nasim rukama, Zrinjski dolazi na Grbavicu.

DUPLA KRUNA

MrRiccoli
Kontakt:

E jbg ja glasam titulu osvajača Kupa koliko sam zbunjen kontam to je oboje umjesto duplu krunu. Možeš li storme ispraviti

Hurmasica
Kontakt:

Sve do kraja Željo nema predaje!

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned mar 18, 2018 12:08 am

Odlicna je ideja za podrsku, i ja sam za, iako mi ni sekunde nije bolje, boga pitaj kada cu se oporaviti. Nadam se da ce igraci ubrzo, srecom dodje pauza.

Sta reci? Horor je ovo bilo danas. Vodis sa tri razlike, igras veoma dobro, kontrolises utakmicu, imali su oni neke prilike, ali nije bilo mjesta za brigu. I onda u pet minuta...horor fakat, ja i sada ne znam sta se desilo. Da smo protiv Reala igrali, da imamo igrace na nivou kantonalne lige, moras se znati odbraniti. Zasto se panicno izbija, zasto se ne zadrzava lopta, zasto Blagojevic nakon faula ustaje odmah. Ne treba ni ciganisat, ali treba biti malo namazan. Necu puno da serem, jer je do 88 bilo sve super i bio sam zadovoljan. Ajde prvo pozitivne stvari:
vezni red je fenomenalno odigrao, savrsena trojka, Zakaric isto dobar, Stevanovic fenomenalan. I ostatak ekipe vecinom dobar, Ramovic unio zivost.

Ali ono sto se desilo od 88 minute je katastrofa. Niko na forumu nije bio zadovoljan nacinom kako zatvaramo utakmice u drugom dijelu sezone, i ovdje je sve kulminiralo. Zakazali su svi, ekipa, Adzem...psiholoski je ovo katastrofalno, jer bod nije los u nekom drugom kontekstu, ali ovako...Ne treba govoriti kako ovo nije lose i kako bi se nasi opustili, to su suplje price. Zrinjskom bi pobjegli na pet bodova i bili bi pod ogromnim pritiskom protiv Sirokog i Sarajeva, ovako ce biti u naletu. Nasi, ne znam, moraju se uzdici kako znaju i umiju. Titulu sada moraju uzeti, kako znaju i umiju. Dokazite da niste mentalni patuljci, proigrajte poslije pauze!

Sto se kupa tice, neke stvari ce se za te utakmice morati isplanirat kako treba, zbog gustog rasporeda i cinjenice da nekih igraca nema, a na koje smo mozda mogli racunati. Nema Zeca (zasto?), Crnov jos nema ozbiljniju minutazu, ali za kup ce se morati igrati sa kombinovanim sastavom, i cuvati 3-4 najbitnija igraca za prvenstvo. Fokusirati se na nezgodni Radnik i pod moranjem pobijediti.

Ja sam jos uvijek ljut, razocaran, nervozan. U nevjerici. Ovo je katastrofalno. Uciniti sve da se igraci dozovu. Da li kaznama ili necim drugim, pojma nemam, to neka rade u klubu, ali ne bi bilo lose da pruzimo podrsku na treningu, ipak smo mi navijaci. Zao mi je momaka sto su isli u Mostar i sto su ono morali gledati, prevaliti toliki put i da se ono desi.

Suki se sjetim najmilijih, frajer vristi na svaki njihov gol, a rijec ofsajd je spomenuo milion puta. **** ga ofsajd da ga ****. Smrad.

Adzeme, nema vise prostora za gresku. Nakon Viteza se vidjelo da Kajkut i Zeba istovremeno ne mogu igrati. Okej je jednog uvesti, mada za Zebu sam ja i govorio da moze protiv manjih ekipa, ne protiv glavnog konkurenta. Ali to i nije glavni uzrok za tri primljena gola pred kraj utakmice. Katastrofa. Opet kazem, da mi je rahmetli dedo iz groba usto i da ga je Adzem ubacio, morali su se odbraniti. Ovo je nevjerovatno. Necu sebi doci danima.

PO TITULU, A MOZE I KUP U PAKETU!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

storm_raider
Kontakt:

Samo saznajte kada je trening.

Ne mogu @Riccolli, ne moze niko ispravljati glasanja. Jedino bazu da cackam.

MrRiccoli
Kontakt:

exbabilon je napisao/la:
88.minut 0:3 ........

Za ovu zavrsnicu meca su zasluzili sve najgore, psovke, uvrede... Ali,

Mi kao klub smo u situaciji da se borimo da nakon dugo vremena osvojimo nesto bez Amara. Na tom.putu ce nam svi zivi podmetati noge i doslovno svaki stadion u ligi samo ceka da zapjeva "bice Zeljo k sampion". Mi ovih 8 kola i 4 tekme kupa moramo biti jedinstveni i podrzati ovu ekipu. Kakvi su da su, nose Zeljin dres. Do duple krune ih moramo podrzati, pa da se svima kulturno popisamo usta.

8 kola do kraja jos je sve u nasim rukama, Zrinjski dolazi na Grbavicu.

DUPLA KRUNA
Nije ovo ekipa kao prošle godine kao ni stručni štab ovo je skroz druga priča nek je svima to na pameti

igla
Kontakt:

ned mar 18, 2018 12:09 am

Ipeee :D trening kad je :D

kontranogama
Kontakt:

ned mar 18, 2018 12:10 am

Ja sam trazio borbu i dobio sam. Nisam razocaran jer nisu igrali ko piccke. Desilo se , pa sta. Otici na trening i podrzati momke, prava stvar!!! Traziti krivca bzzze. Bas je eto Bogi htjeo onako.
Nismo najbolji na planeti , al smo Zeljo. DOVOLJNO!!!
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

MrRiccoli
Kontakt:

ned mar 18, 2018 12:10 am

Samo saznajte kada je trening.

Ne mogu @Riccolli, ne moze niko ispravljati glasanja. Jedino bazu da cackam.
Jebajiga mislio sam na duplu krunu tako da glasovi plus 1... Dobro bi bilo da odemo na trening i dati koju riječ podrške značilo bi.

storm_raider
Kontakt:

ned mar 18, 2018 12:11 am

Ja kako to vidim, Zeljo je uvijek u prednosti jer ima Manijake iza sebe. Hajde da to pokazemo i da ih dignemo. I njima je ovo tesko palo. Bogicevic je nakon gola pao i udarao u zemlju dugo vremena.

Takodjer, kapa dolje ekipi koja je bila u Mostaru. Bravo ljudi!

MrRiccoli
Kontakt:

ned mar 18, 2018 12:14 am

ned mar 18, 2018 12:11 am
Ja kako to vidim, Zeljo je uvijek u prednosti jer ima Manijake iza sebe. Hajde da to pokazemo i da ih dignemo. I njima je ovo tesko palo. Bogicevic je nakon gola pao i udarao u zemlju dugo vremena.

Takodjer, kapa dolje ekipi koja je bila u Mostaru. Bravo ljudi!
Ma mnogi se ponašaju da je njima kao navijačima zao, sjebani, nikakvi, a ono igračima je svejedno ne bi oni voljeli da osvoje titulu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava