Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ceze
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 18, 2016 1:04 pm

Izlija je napisao/la: Pobjego sam s posla da je uslikam
slika
Koji je ovo grb između Želje i Čelika?

Valter
Kontakt:

Naš dolazak na Koševo, recimo 4.000 na sjever, 4.000 na zapad znači 100.000 KM Dini Feningu. Pa mi te pare samo na ime karata ne možemo donjeti svom klubu na tri utakmice na Grbavici. Oni kada dođu na Grbavicu bude ih maximalno 2.000 što znači cca. 20.000 KM, a mi njima pet puta više.
E zbog ovoga ne pada mi na pamet ići na Koševo i dati im 15 KM za zapad (sve preko 10KM je sramota). Lično mislim da bi bilo najbolje bojkotovati zapad, a 2.000-3.000 naših navijača na sjeveru je sasvim dovoljno da podrže momke u toj utakmici. Mi ostali kupiti nešto u fan-šopu ili uplatiti za stadion, to nam je bolje.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

ChWilla
Kontakt:

meni su bili rekli da je menadžer tražio da u paketu uzmemo još jednog...a da je taj još jedan bio mehmed alispahić :mrgreen:

ako su lagali mene i ja lažem vas :mrgreen:
gradi željo boli te *****

dell21
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:05 pm

Samo smireno krenuti u utakmicu bes srljanja i nabijanja lopte naprijed kao uprvoj utakmici.
Ako se igraci budu drzali zacrtanih uputa nema razloga da ne pobijedimo jer smo kvalitetniji. Treba dati 120% pokusati proci sto da ne, iskoristiti ovaj njihov poraz. Ako bi dali rano goldo poluvremena mislim da bi gotovo bilo i da bi prosli.

Grbavica
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:06 pm

ChWilla je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Ako do poluvremena povedemo u Tuzli svašta bi moglo biti... Ali nešto ne vjerujem da im se može dva puta zaredom desiti toliko loš dan, a ni nama da se može ponoviti igra od prošle srijede.
ma jedan gol zakuhava sve i vraća nas u igru. čak i da primimo jedan, čak i u 75. minuti recimo.
1-2 i penal završnica, kad je dernek nek i hala gori :ganja: ko preživi pričaće :shisha:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

nookey
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Ako do poluvremena povedemo u Tuzli svašta bi moglo biti... Ali nešto ne vjerujem da im se može dva puta zaredom desiti toliko loš dan, a ni nama da se može ponoviti igra od prošle srijede.
ma jedan gol zakuhava sve i vraća nas u igru. čak i da primimo jedan, čak i u 75. minuti recimo.
Nama jedan primljeni gol ništa ne predstavlja, mi svakako moramo dva zavući, znači krenuti jako i napasti pa šta Bog da...

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ChWilla je napisao/la:meni su bili rekli da je menadžer tražio da u paketu uzmemo još jednog...a da je taj još jedan bio mehmed alispahić :mrgreen:

Bio je jos jedan igrac sa njima u kombinaciji uglavnom otisli su jer ih je neko od nasih krenuo prevariti za primanja.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

fk1921

pon apr 18, 2016 1:07 pm

ChWilla je napisao/la:meni su bili rekli da je menadžer tražio da u paketu uzmemo još jednog...a da je taj još jedan bio mehmed alispahić :mrgreen:

Hahahahahhaahaha nema sanse :D usrani menadzeri..
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

terabajt
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:08 pm

Valter je napisao/la:Naš dolazak na Koševo, recimo 4.000 na sjever, 4.000 na zapad znači 100.000 KM Dini Feningu. Pa mi te pare samo na ime karata ne možemo donjeti svom klubu na tri utakmice na Grbavici. Oni kada dođu na Grbavicu bude ih maximalno 2.000 što znači cca. 20.000 KM, a mi njima pet puta više.
E zbog ovoga ne pada mi na pamet ići na Koševo i dati im 15 KM za zapad (sve preko 10KM je sramota). Lično mislim da bi bilo najbolje bojkotovati zapad, a 2.000-3.000 naših navijača na sjeveru je sasvim dovoljno da podrže momke u toj utakmici. Mi ostali kupiti nešto u fan-šopu ili uplatiti za stadion, to nam je bolje.
Uh kad bi tih 100 000 uplatili za stadion mogli bi istok i zavrsiti prije roka :cigara:

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:09 pm

ceze je napisao/la:
Izlija je napisao/la: Pobjego sam s posla da je uslikam
slika
Koji je ovo grb između Želje i Čelika?
klubovi sa lijevo na desno :
NK Bosna (Visoko), HŠK Zrinjski, NK Željezničar, NK Široki Brijeg, NK Čelik, FK Sarajevo.
イビチャ・オシム

1921.ba
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:10 pm

Valter je napisao/la:Naš dolazak na Koševo, recimo 4.000 na sjever, 4.000 na zapad znači 100.000 KM Dini Feningu. Pa mi te pare samo na ime karata ne možemo donjeti svom klubu na tri utakmice na Grbavici. Oni kada dođu na Grbavicu bude ih maximalno 2.000 što znači cca. 20.000 KM, a mi njima pet puta više.
:pljesak: :palacgore:

btw. protiv Sarajeva je najbitnije dobro se postaviti na prekide jer su 90% golova dali poslije kornera/ ubačaja/ faulova... iz igre su bezopasni.
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

ceze
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:12 pm

Izlija je napisao/la: klubovi sa lijevo na desno :
NK Bosna (Visoko), HŠK Zrinjski, NK Željezničar, NK Široki Brijeg, NK Čelik, FK Sarajevo.
Znači Široki, nikad prije nisam vidio taj grb.

Hrasno1921'

pon apr 18, 2016 1:13 pm

ublehas je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:On je vec jednom bio na probi, i tada nije zadovoljio, ko jednom ne zadovolji, nije zadovoljio za sva vremena ... :cigara: :mrgreen:
Probu zadovoljio, odradio i jedan trening sa nama, a navodno se nije pojavio na ljekarskom pregledu. To je jedna verzija priče (iz kluba), a druga je bila da su jedno dogovorili, a da su mu ponuđeni drugi uslovi (njegova). E sad šta je istina, ne znam.

Što se tiče Tuzle, ja sam skeptik, ali ako rano damo go sve je moguće. Svakako treba krenuti na sve ili ništa, obzirom da eventualno primljeni go ne mijenja puno situaciju.
Zvanicna je da nije zadovoljio i ja se drzim toga, kako on tako i Alispahic i Kmetas, sa jedne strane nije mi jasno da u sred sezone Azerbejdzanskog prvenstva dolazi u BIH i "usput" gleda brata bas na Grbavici, znam da je veliki Zeljovac godinama i da je 2006. imao veliku zelju da dodje, u ostalo necu da ulazim i razglabam, bilo bi fino kada bi .... ali .....

Ma u TZ sa dva napadaca, Beganovica i Lendrica od prve minute, malo ima da zemlju preore, za nadati se je, ali ...
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

ChWilla
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:16 pm

ma jedan gol mijenja sve, isto kao u pjesmi. jer još jedan može uvijek uletiti i slučajno.
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:19 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Mene samo brine kako finansijski izdrzat ovu heftu :cry:
SVE JE NA PRODAJU! :ganja: :ganja:
Brojim zadnje dane na poslu :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

fk1921

pon apr 18, 2016 1:21 pm

Ma ja Agima ocekujem na grbavici...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:21 pm

Grbavica je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:
fk1921 je napisao/la: Sta E.Z?
ervin zukanovic :rofl1:
;)
slika
Jel vjerujes da sam odma pomislio na buraza od strijelca u subotu za gostujucu ekipu :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

terabajt
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:23 pm

Nisam znao da su braća, bilo bi dobro da dođe ali..

Grbavica
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:24 pm

Željino dijete, Haris Hajradinović, odlučio je podržati projekat izgradnje evropske Grbavice te je uplatio sredstva u iznosu od 400,00 KM.
Uputstva za uplaćivanje donacija za evropsku Grbavicu - bit.ly/1pO9xeX
Uputstva za uplaćivanje donacija za evropsku Grbavicu putem PayPala - bit.ly/1S46M2n
Mi smo Željini, Željo je naš
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ajzea
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:27 pm

FKZ1921 je napisao/la: Nije vrijeme za razglabati na ovu temu. Ako je neko fakat nešta načuo ,nek zadrži to za sebe.
Ovo je vrijeme kad treba misliti na narednu utakmicu.
I o igri sad nema puno smisla da diskutujemo. Treba probati pobjeđivati ovo do kraja pa kako god.
Taman tako, rekoh i jučer, puca mi više kako ćemo dobiti. Što se mene tiče, izuzev utakmice na Tušnju, mozemo svaku dobiti sa 1:0 i to iz jedinog šuta u okvir gola.. Čitam, pratim, ostalima je sve svejedno dok dobijaju. Niko se ne zali na ljepotu u igri, kreaciju ili pak brzinu, samo se mi počeli praviti pametni, uključujući i mene.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava