Koji je ovo grb između Želje i Čelika?Izlija je napisao/la: Pobjego sam s posla da je uslikam
Koji je ovo grb između Želje i Čelika?Izlija je napisao/la: Pobjego sam s posla da je uslikam
1-2 i penal završnica, kad je dernek nek i hala goriChWilla je napisao/la:ma jedan gol zakuhava sve i vraća nas u igru. čak i da primimo jedan, čak i u 75. minuti recimo.Grbavica je napisao/la:Ako do poluvremena povedemo u Tuzli svašta bi moglo biti... Ali nešto ne vjerujem da im se može dva puta zaredom desiti toliko loš dan, a ni nama da se može ponoviti igra od prošle srijede.
Nama jedan primljeni gol ništa ne predstavlja, mi svakako moramo dva zavući, znači krenuti jako i napasti pa šta Bog da...ChWilla je napisao/la:ma jedan gol zakuhava sve i vraća nas u igru. čak i da primimo jedan, čak i u 75. minuti recimo.Grbavica je napisao/la:Ako do poluvremena povedemo u Tuzli svašta bi moglo biti... Ali nešto ne vjerujem da im se može dva puta zaredom desiti toliko loš dan, a ni nama da se može ponoviti igra od prošle srijede.
Bio je jos jedan igrac sa njima u kombinaciji uglavnom otisli su jer ih je neko od nasih krenuo prevariti za primanja.ChWilla je napisao/la:meni su bili rekli da je menadžer tražio da u paketu uzmemo još jednog...a da je taj još jedan bio mehmed alispahić![]()
ako su lagali mene i ja lažem vas
Hahahahahhaahaha nema sanseChWilla je napisao/la:meni su bili rekli da je menadžer tražio da u paketu uzmemo još jednog...a da je taj još jedan bio mehmed alispahić![]()
ako su lagali mene i ja lažem vas
Uh kad bi tih 100 000 uplatili za stadion mogli bi istok i zavrsiti prije rokaValter je napisao/la:Naš dolazak na Koševo, recimo 4.000 na sjever, 4.000 na zapad znači 100.000 KM Dini Feningu. Pa mi te pare samo na ime karata ne možemo donjeti svom klubu na tri utakmice na Grbavici. Oni kada dođu na Grbavicu bude ih maximalno 2.000 što znači cca. 20.000 KM, a mi njima pet puta više.
E zbog ovoga ne pada mi na pamet ići na Koševo i dati im 15 KM za zapad (sve preko 10KM je sramota). Lično mislim da bi bilo najbolje bojkotovati zapad, a 2.000-3.000 naših navijača na sjeveru je sasvim dovoljno da podrže momke u toj utakmici. Mi ostali kupiti nešto u fan-šopu ili uplatiti za stadion, to nam je bolje.
klubovi sa lijevo na desno :ceze je napisao/la:Koji je ovo grb između Želje i Čelika?Izlija je napisao/la: Pobjego sam s posla da je uslikam
Valter je napisao/la:Naš dolazak na Koševo, recimo 4.000 na sjever, 4.000 na zapad znači 100.000 KM Dini Feningu. Pa mi te pare samo na ime karata ne možemo donjeti svom klubu na tri utakmice na Grbavici. Oni kada dođu na Grbavicu bude ih maximalno 2.000 što znači cca. 20.000 KM, a mi njima pet puta više.
E zbog ovoga ne pada mi na pamet ići na Koševo i dati im 15 KM za zapad (sve preko 10KM je sramota). Lično mislim da bi bilo najbolje bojkotovati zapad, a 2.000-3.000 naših navijača na sjeveru je sasvim dovoljno da podrže momke u toj utakmici. Mi ostali kupiti nešto u fan-šopu ili uplatiti za stadion, to nam je bolje.
Znači Široki, nikad prije nisam vidio taj grb.Izlija je napisao/la: klubovi sa lijevo na desno :
NK Bosna (Visoko), HŠK Zrinjski, NK Željezničar, NK Široki Brijeg, NK Čelik, FK Sarajevo.
Zvanicna je da nije zadovoljio i ja se drzim toga, kako on tako i Alispahic i Kmetas, sa jedne strane nije mi jasno da u sred sezone Azerbejdzanskog prvenstva dolazi u BIH i "usput" gleda brata bas na Grbavici, znam da je veliki Zeljovac godinama i da je 2006. imao veliku zelju da dodje, u ostalo necu da ulazim i razglabam, bilo bi fino kada bi .... ali .....ublehas je napisao/la:Probu zadovoljio, odradio i jedan trening sa nama, a navodno se nije pojavio na ljekarskom pregledu. To je jedna verzija priče (iz kluba), a druga je bila da su jedno dogovorili, a da su mu ponuđeni drugi uslovi (njegova). E sad šta je istina, ne znam.Hrasno1921' je napisao/la:On je vec jednom bio na probi, i tada nije zadovoljio, ko jednom ne zadovolji, nije zadovoljio za sva vremena ...![]()
Što se tiče Tuzle, ja sam skeptik, ali ako rano damo go sve je moguće. Svakako treba krenuti na sve ili ništa, obzirom da eventualno primljeni go ne mijenja puno situaciju.
Brojim zadnje dane na posluJaozinho22 je napisao/la:SVE JE NA PRODAJU!Minjore je napisao/la:Mene samo brine kako finansijski izdrzat ovu heftu![]()
Jel vjerujes da sam odma pomislio na buraza od strijelca u subotu za gostujucu ekipuGrbavica je napisao/la:Charlie Sheen je napisao/la:ervin zukanovicfk1921 je napisao/la: Sta E.Z?![]()
Taman tako, rekoh i jučer, puca mi više kako ćemo dobiti. Što se mene tiče, izuzev utakmice na Tušnju, mozemo svaku dobiti sa 1:0 i to iz jedinog šuta u okvir gola.. Čitam, pratim, ostalima je sve svejedno dok dobijaju. Niko se ne zali na ljepotu u igri, kreaciju ili pak brzinu, samo se mi počeli praviti pametni, uključujući i mene.FKZ1921 je napisao/la: Nije vrijeme za razglabati na ovu temu. Ako je neko fakat nešta načuo ,nek zadrži to za sebe.
Ovo je vrijeme kad treba misliti na narednu utakmicu.
I o igri sad nema puno smisla da diskutujemo. Treba probati pobjeđivati ovo do kraja pa kako god.