Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 19, 2016 12:35 am

Vala za Osmankovica to ne mozes reci, bar ne na osnovu danasnje tekme.. Mujagic nije nesto odigrao ali on je tip igraca kog moras hraniti loptama.. Zera igra atraktivnu poziciju koja je skupa u svijetu fudbala i neka logika govori da bi, ako sve bude kako ocekujemo, trebali na njemu uzeti bolje pare nego na Osmankovicu ali daleko od toga da su Osmankovic i Mujagic za odbaciti..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

delinjo
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:42 am

ma kakav Dado ...svi kao treba ga istrpiti a ne postoji igrac koji se vise trpio od njega....par evropskih utakmica je odradio na nivou i vidjelo se da moze...ali kad nece uzmi papire i idi u Olimpic ...sto rece Hadzija neki odmah iskoriste priliku i vidi se da mogu ....i da ona kurcobolja Hodzurde danas me toliko iznervirala da sam mogao uletiti u teren usta bi mu razvalio...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:44 am

Evo gledam danas u prvoj postavi Mađarske Zoltan Gera, njihova legenda koju je Dado otresao kao malog klinca u početku naše akcije za prvi gol protiv FTC-a na Koševu... Zablistaj Dado!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

delinjo
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:45 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:Evo gledam danas u prvoj postavi Mađarske Zoltan Gera, njihova legenda koju je Dado otresao kao malog klinca u početku naše akcije za prvi gol protiv FTC-a na Koševu... Zablistaj Dado!
i Vrsajevic je zabio gol na sp ...pa ne znaci da je igracina :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

LARSSON
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:45 am

A i potencira se samo to sa gerom, da ne bude cijeli zivot Damir Sadikovic, koji je u duelu otresao Geru.

delinjo
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:48 am

LARS1921 je napisao/la:A i potencira se samo to sa gerom, da ne bude cijeli zivot Damir Sadikovic, koji je u duelu otresao Geru.
ma gluposti obicne....eto tako neki ljudi prate fudbal moj Larsone ....otresao Geru i dobit ce zlatnu kopacku....to je ono kao mi jednom u Olimpiku otresemo Hrid 9 : 1 ....ali se jedan brat hvalio kako mi je probacio kroz noge a 9 1 izgubili haha :ganja: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

LARSSON
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:50 am

A ne kažem ja, svaka mu čast, ali ako je jedino to u karijeri uradiš da valja onda ne znam..

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:51 am

KeepTheBlueFlag je napisao/la:Mislim da se od Mujagica i Osmankovica necemo "hljeba najesti" kao od malog Žere. Daj Bože da grijesim :roll:
grijesis grijesis :ganja:

Plavo - Bijeli

ned jun 19, 2016 12:51 am

Kod nasih balavaca fali discipline, ne govorim samo o ovim sto su dogurali do 1 tima nego i o juniorima, kadetima itd...

Ne uce se igraci disciplini i postovanju, tako da dobijamo sto neko rece mahanje glavom Hodzurde.

Ako ces biti sportista, mani se gluposti, sisa, alkohola i predaj se treninzima 120%. Toga kod nas fali, u glavi je najeci talenat, a nisu dzaba vicevi o glupom bosancu, u svakoj sali ima malo istine
BOG BOSNA I BOSNJACI

diego1921
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:53 am

delinjo je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:A i potencira se samo to sa gerom, da ne bude cijeli zivot Damir Sadikovic, koji je u duelu otresao Geru.
ma gluposti obicne....eto tako neki ljudi prate fudbal moj Larsone ....otresao Geru i dobit ce zlatnu kopacku....to je ono kao mi jednom u Olimpiku otresemo Hrid 9 : 1 ....ali se jedan brat hvalio kako mi je probacio kroz noge a 9 1 izgubili haha :ganja: :rofl:
Delinjo brate ne diraj mi Hrid,tu sam kosti ostavio :ganja: :ganja: Najbolje je govoriti Dado je najbolji i nece ti neko reci da pljujes nasu djecu,mi samo kazemo da moze vise i da je vrijeme da se trzne,tu ne vidim nista lose ! :shisha:
Mene je isto Stana danas razocarao,brat ko da je na terminu ! :kafa:

Plavi orkestar
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:54 am

Jad i cemer.Niko od ovih danas ne zasluzuje Zeljin dres sem malog Zere.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

braco
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:55 am

Ajzea je napisao/la:Zerica bih od ove sezone polako poceo gurati u prvi tim. Nemamo sta cekati sa njim...
Yebo mater ako ima boljeg osjećaja za nekog navijača (bar što se tiče igračkog kadra) nego kad vidi da dijete njegovog kluba odigra dobru tekmu za prvi tim. S tim se ne može poredit nijedno dobro pojačanje sa strane pa makar doveli 3 Subića.

Ne treba pretjeivati u vezi Žere, kao ni za bilo kojeg drugog mladog igrača u smislu da ih se previše hvali ali momak bi stvarno mogao postat veoma dobar igrač.

delinjo
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:59 am

diego1921 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Delinjo brate ne diraj mi Hrid,tu sam kosti ostavio :ganja: :ganja: Najbolje je govoriti Dado je najbolji i nece ti neko reci da pljujes nasu djecu,mi samo kazemo da moze vise i da je vrijeme da se trzne,tu ne vidim nista lose ! :shisha:
Hrid prava ekipa haha....ma boli me ona stvar sta ce neko reci ...nisu se bez razloga Amir i Baja prodali a on ne ...sve ima svoje ...ali otresao je Geru ...kad ga bude Sandrlend trazio prvo ce pitati jel otresao Geru :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Okolele
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:59 am

Nadam se da su Sadikovići svoje ispucali..Uhljebili se u Želji,primaju platu i ne misle nigdje da idu..Pet godina ih trpimo a nikad nista da naprave..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

diego1921
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:03 am

delinjo je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Hrid prava ekipa haha....ma boli me ona stvar sta ce neko reci ...nisu se bez razloga Amir i Baja prodali a on ne ...sve ima svoje ...ali otresao je Geru ...kad ga bude Sandrlend trazio prvo ce pitati jel otresao Geru :ganja:
Meni samo nije jasno kako je frajer bolje izgledao protiv Plzena nego danas,u evropi je pokazao da moze igrati dobar fudbal,al poslije evrope nije imao konstantu,lupam protiv Celika je odigrao dobro 2 poluvrijeme a u prvom se nije vidio ! Treba ga psihologu poslati,ima problem u glavi ! Volio bi da zaradimo dobre pare na njemu,al tesko ! :kafa:

Grbavica
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:06 am

delinjo je napisao/la:
To je jedna od dobrih stvari koje je Dado do sada uradio. I niko ne govori da treba dobiti zlatnu kopačku, samo dokazuje da Damir može protiv dosta kvalitetnijih, iskusnijih i dokazanijih igrača odigrati veoma dobro, što smo vidjeli u evropi. Ko to nije vidio, ili nije htio da vidi, ili je namjerno okretao glavu. Vidjelo se da može u ozbiljnijim utakmcama, a što tako ne igra u našoj ligi ne znam... E sad što se njemu sve uzima na zub i što se pokušava ismijati na svaki mogući način, pa i izjednačiti sa bratom je drugi par cipela.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

shzna
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:07 am

Da li neko ima sliku koreografije "Strah od Manijaka", protiv Veleža meščini, davno nekad bilo?
1987

mahalac_14
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:12 am

@diego možda smo bili saigrači :mrgreen: :mrgreen:

Zna li neko trenira li još onaj Salko Jazvin sa ekipom?

LARSSON
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:13 am

mahalac_14 je napisao/la:@diego možda smo bili saigrači :mrgreen: :mrgreen:

Zna li neko trenira li još onaj Salko Jazvin sa ekipom?
Nije on ni došao na probu, nije htio

Valjda konta da je Ibrahimovic :ganja:

Ajzea
Kontakt:

ned jun 19, 2016 1:15 am

braco je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Zerica bih od ove sezone polako poceo gurati u prvi tim. Nemamo sta cekati sa njim...
Yebo mater ako ima boljeg osjećaja za nekog navijača (bar što se tiče igračkog kadra) nego kad vidi da dijete njegovog kluba odigra dobru tekmu za prvi tim. S tim se ne može poredit nijedno dobro pojačanje sa strane pa makar doveli 3 Subića.

Ne treba pretjeivati u vezi Žere, kao ni za bilo kojeg drugog mladog igrača u smislu da ih se previše hvali ali momak bi stvarno mogao postat veoma dobar igrač.
:palacgore:
Plavi orkestar je napisao/la:Jad i cemer.Niko od ovih danas ne zasluzuje Zeljin dres sem malog Zere.
Prijatelju, reci da se salis, molim te.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.

Prijava