i Vrsajevic je zabio gol na sp ...pa ne znaci da je igracinaEisenbahner1921 je napisao/la:Evo gledam danas u prvoj postavi Mađarske Zoltan Gera, njihova legenda koju je Dado otresao kao malog klinca u početku naše akcije za prvi gol protiv FTC-a na Koševu... Zablistaj Dado!
ma gluposti obicne....eto tako neki ljudi prate fudbal moj Larsone ....otresao Geru i dobit ce zlatnu kopacku....to je ono kao mi jednom u Olimpiku otresemo Hrid 9 : 1 ....ali se jedan brat hvalio kako mi je probacio kroz noge a 9 1 izgubili hahaLARS1921 je napisao/la:A i potencira se samo to sa gerom, da ne bude cijeli zivot Damir Sadikovic, koji je u duelu otresao Geru.
grijesis grijesisKeepTheBlueFlag je napisao/la:Mislim da se od Mujagica i Osmankovica necemo "hljeba najesti" kao od malog Žere. Daj Bože da grijesim
Delinjo brate ne diraj mi Hrid,tu sam kosti ostaviodelinjo je napisao/la:ma gluposti obicne....eto tako neki ljudi prate fudbal moj Larsone ....otresao Geru i dobit ce zlatnu kopacku....to je ono kao mi jednom u Olimpiku otresemo Hrid 9 : 1 ....ali se jedan brat hvalio kako mi je probacio kroz noge a 9 1 izgubili hahaLARS1921 je napisao/la:A i potencira se samo to sa gerom, da ne bude cijeli zivot Damir Sadikovic, koji je u duelu otresao Geru.![]()
Yebo mater ako ima boljeg osjećaja za nekog navijača (bar što se tiče igračkog kadra) nego kad vidi da dijete njegovog kluba odigra dobru tekmu za prvi tim. S tim se ne može poredit nijedno dobro pojačanje sa strane pa makar doveli 3 Subića.Ajzea je napisao/la:Zerica bih od ove sezone polako poceo gurati u prvi tim. Nemamo sta cekati sa njim...
Hrid prava ekipa haha....ma boli me ona stvar sta ce neko reci ...nisu se bez razloga Amir i Baja prodali a on ne ...sve ima svoje ...ali otresao je Geru ...kad ga bude Sandrlend trazio prvo ce pitati jel otresao Gerudiego1921 je napisao/la:Delinjo brate ne diraj mi Hrid,tu sam kosti ostaviodelinjo je napisao/la:ma gluposti obicne....eto tako neki ljudi prate fudbal moj Larsone ....otresao Geru i dobit ce zlatnu kopacku....to je ono kao mi jednom u Olimpiku otresemo Hrid 9 : 1 ....ali se jedan brat hvalio kako mi je probacio kroz noge a 9 1 izgubili hahaLARS1921 je napisao/la:A i potencira se samo to sa gerom, da ne bude cijeli zivot Damir Sadikovic, koji je u duelu otresao Geru.![]()
![]()
Najbolje je govoriti Dado je najbolji i nece ti neko reci da pljujes nasu djecu,mi samo kazemo da moze vise i da je vrijeme da se trzne,tu ne vidim nista lose !
Mene je isto Stana danas razocarao,brat ko da je na terminu !
Meni samo nije jasno kako je frajer bolje izgledao protiv Plzena nego danas,u evropi je pokazao da moze igrati dobar fudbal,al poslije evrope nije imao konstantu,lupam protiv Celika je odigrao dobro 2 poluvrijeme a u prvom se nije vidio ! Treba ga psihologu poslati,ima problem u glavi ! Volio bi da zaradimo dobre pare na njemu,al tesko !delinjo je napisao/la:Hrid prava ekipa haha....ma boli me ona stvar sta ce neko reci ...nisu se bez razloga Amir i Baja prodali a on ne ...sve ima svoje ...ali otresao je Geru ...kad ga bude Sandrlend trazio prvo ce pitati jel otresao Gerudiego1921 je napisao/la:Delinjo brate ne diraj mi Hrid,tu sam kosti ostaviodelinjo je napisao/la:
ma gluposti obicne....eto tako neki ljudi prate fudbal moj Larsone ....otresao Geru i dobit ce zlatnu kopacku....to je ono kao mi jednom u Olimpiku otresemo Hrid 9 : 1 ....ali se jedan brat hvalio kako mi je probacio kroz noge a 9 1 izgubili haha![]()
![]()
Najbolje je govoriti Dado je najbolji i nece ti neko reci da pljujes nasu djecu,mi samo kazemo da moze vise i da je vrijeme da se trzne,tu ne vidim nista lose !
Mene je isto Stana danas razocarao,brat ko da je na terminu !
To je jedna od dobrih stvari koje je Dado do sada uradio. I niko ne govori da treba dobiti zlatnu kopačku, samo dokazuje da Damir može protiv dosta kvalitetnijih, iskusnijih i dokazanijih igrača odigrati veoma dobro, što smo vidjeli u evropi. Ko to nije vidio, ili nije htio da vidi, ili je namjerno okretao glavu. Vidjelo se da može u ozbiljnijim utakmcama, a što tako ne igra u našoj ligi ne znam... E sad što se njemu sve uzima na zub i što se pokušava ismijati na svaki mogući način, pa i izjednačiti sa bratom je drugi par cipela.delinjo je napisao/la:ma gluposti obicne....eto tako neki ljudi prate fudbal moj Larsone ....otresao Geru i dobit ce zlatnu kopacku....to je ono kao mi jednom u Olimpiku otresemo Hrid 9 : 1 ....ali se jedan brat hvalio kako mi je probacio kroz noge a 9 1 izgubili hahaLARS1921 je napisao/la:A i potencira se samo to sa gerom, da ne bude cijeli zivot Damir Sadikovic, koji je u duelu otresao Geru.![]()
Nije on ni došao na probu, nije htiomahalac_14 je napisao/la:@diego možda smo bili saigrači![]()
![]()
Zna li neko trenira li još onaj Salko Jazvin sa ekipom?
braco je napisao/la:Yebo mater ako ima boljeg osjećaja za nekog navijača (bar što se tiče igračkog kadra) nego kad vidi da dijete njegovog kluba odigra dobru tekmu za prvi tim. S tim se ne može poredit nijedno dobro pojačanje sa strane pa makar doveli 3 Subića.Ajzea je napisao/la:Zerica bih od ove sezone polako poceo gurati u prvi tim. Nemamo sta cekati sa njim...
Ne treba pretjeivati u vezi Žere, kao ni za bilo kojeg drugog mladog igrača u smislu da ih se previše hvali ali momak bi stvarno mogao postat veoma dobar igrač.
Prijatelju, reci da se salis, molim te.Plavi orkestar je napisao/la:Jad i cemer.Niko od ovih danas ne zasluzuje Zeljin dres sem malog Zere.