Ali hajde de, odigraj utakmicu života
P.S. Na sport1 piše 6 igrača na klupi, ko je sedmi

Da je Žera trebao igrati,igrao bi..Ili daj ga u postavu samo zato sto je nas pa neka odigra kako odigra..Žera osim one utakmice u Širokom kad je zabio gol nikad nista nije pokazao kad je dobijao priliku i jos konstantno nespreman..Plava Porodica je napisao/la: ↑sub mar 17, 2018 2:25 pmMa da smo i na ratnoj nozi sa Zecom opet je Žera trebo ispred Zaima..
Ali hajde de, odigraj utakmicu života
P.S. Na sport1 piše 6 igrača na klupi, ko je sedmi![]()
Šta tek Bekrić zna...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub mar 17, 2018 2:35 pmStanić: Znam napamet kako funkcioniše Željezničar
“Znam da su u Željezničaru onda formu tempirali za srijeud, da ih je pomjeranje termina poremetilo više nego nas. Mi smo se sve vrijeme pripremali tu, znali smo kakav nas teren čeka. Sada je drugačije, znaju termin i da teren neće biti loš, doći će dan prije u Međugorje i bit će spremni”, rekao je pouzdani bočni fudbaler koji je u prethodnoj polusezoni nastupao za Plave.
“Dugo godina sam proveo u Željezničaru, znam napamet kako klub funkcionište. Prvo mjesto bio je cilj na početku sezone, takve su im ambicije i sada, ali nakon što sam došao u Mostar, shvatio sam da nisu ništa veće od naših. Zato su i došle te titule. Ima Željezničar sada dva boda više, ali mi to u derbiju možemo anulirati”, kazao je Stanić u razgovoru za Dnevni list te dodao kako će sutrašnji meč otići na stranu onog ko bude manje griješio.
Adzeme, povuci igrace da ne igramo djaba.![]()
![]()
![]()
Tuce i Stana su nas procitali.
Jamak je za njih igracina. A bgm i ljudska velicina.storm_raider je napisao/la: ↑sub mar 17, 2018 2:36 pmGledaj ti legende i izjava... pa Jamak ovo sebi nikad nije dozvolio.
Zeljeznicar - Zrinjski 2:1; prosle godine; Jamak se raduje kao malo dijete. A gledaj ovih lesinara.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub mar 17, 2018 2:38 pmJamak je za njih igracina. A bgm i ljudska velicina.storm_raider je napisao/la: ↑sub mar 17, 2018 2:36 pmGledaj ti legende i izjava... pa Jamak ovo sebi nikad nije dozvolio.