Objasnjavao je mislim tm87 zasto smo ponudili za duljevica te parefanaticZeljin je napisao/la:Nesto kontam ako smo mogli ponuditi za Duljevica 400 000, sto nebi ponudili Radniku za Memisevica 120 000, mislim da bi ga pustili za te pare... A sigurno bi profitirali sa njim...
Prezvakana tema buraz, ta ponuda od 400 000 eura uopce nije mjerilo buduceg dovodjenja igraca. Jos ce vode proteci Miljackom dok mi ponudimo 50-100 hiljada eura za nekog igraca. To je jedini minus kod tog poteza, sto sad raja misli kad su mogli 400 hiljada za Dulju, sto ne skrse 400 hiljada eura na neka druga pojacanja.. Mi smo ga samo htjeli proslijedit nekom za neke vece pare i to je sve.fanaticZeljin je napisao/la:Nesto kontam ako smo mogli ponuditi za Duljevica 400 000, sto nebi ponudili Radniku za Memisevica 120 000, mislim da bi ga pustili za te pare... A sigurno bi profitirali sa njim...
ama nema otoga nista , sigurno bi sa njim profitirali, mlad brz on i aco stub bi pravi bili , koda gledam da ce on put turske poslije evrope .fanaticZeljin je napisao/la:Nesto kontam ako smo mogli ponuditi za Duljevica 400 000, sto nebi ponudili Radniku za Memisevica 120 000, mislim da bi ga pustili za te pare... A sigurno bi profitirali sa njim...
Emira Hadzica smo platili 20.000 KM plus procenat ako bude isao u inostranstvoOmar500 je napisao/la:Jedino sto mozemo je placati sitna obestecenja za talentovane momke iz BiH, kao sto se za Viscu platilo ja msm 15 hiljada, neka me ispravi neko ako grijesim. Ali to naleti jednom u par godina, igrac kao Visca, tako da...
Otprilike danas je sjedio na zapadu skupa sa igracima ostalimChWilla je napisao/la:znači bekrić je ili kostur ekipe ili na odlasku. na testiranju nije.
Ne razumijem na osnovu čega zaključujes da se sa Dadom nešta dešava...diego1921 je napisao/la:Po meni najbolji danas Ugljesa,Secerovic,Lazic,Husic ! Stanic me razocarao,treba mu se zahvaliti.Halvadzic isto izgubljen,ne znam sto ga nisu prebacili na desnu stranu a Zerica iza Pozdera.Zera mali imao par dobri poteza od njega mozemo ocekivati nesto.Dzenis se treudio,Dado i Mujagic slabi,ne znam sta se desava s Dadom ,svaki put kontam bice bolje al nista..Uglavnom da sacekamo ove jace pripremne pa da vidimo kako ce sve to izgledati.Br 18 zalutao,ne znam ni kako je dosao kod nas na probu !
Meni se. I da ni Hodzurda neće ići, onakvu nezainteresovanost odavno nisam vidioHadzijalagic je napisao/la:Ako na osnovu danasnje tekme bude odlucivano ko ide u Kupres onda tamo necemo vidjeti Enisa, Dadu, Stanica i onu dvojicu sto su na probi..
Prolaznu ocjenu danas po meni su dobili Husic, Secerovic, Lazic, Osmankovic, Radinovic, Zeric, Pozder i Djenis (zbog borbe i pozrtvovanosti)..
Ostali ni tamo ni vamo, bar po meni..
Opet tek je pocetak priprema.. Mozda ovi sto sam ih nabrojao da otpadaju budu najbolji na kraju priprema ali ja nesto ne vjerujem u to..
Moje misljenje da nam nije potreban, bolje nekog mladjeg za treceg napadaca, a jos je i skup da bi grijao klupuBrkoo je napisao/la:Sta mislite o Stevi Nikolicu,? razisao se sa Zrinjskim, ima 31 godinu.
Moje misljenje je da bi bio dobar za klupe, strasan igrac za ovu ligu..
Brkoo je napisao/la:Sta mislite o Stevi Nikolicu,? razisao se sa Zrinjskim, ima 31 godinu.
Moje misljenje je da bi bio dobar za klupe, strasan igrac za ovu ligu..
isto mislim teško, ali evo da vidimo košpicare...storm_raider je napisao/la:Nisam ga vidio, ali cisto sumnjam. Tesko. Mada i da jeste, njegova stvar. Taman da poblize vidi ono sto ne moze imati.
Na zagrijavanju je jos takav bio.Plava Porodica je napisao/la:Hodžurda danas-kakva kurcobolja za igrom..ma nije ni potrčao.
Ispisnicu momentalno napisati.
Baš sam živce pogubio radi njega..