Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ponosannavas
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 15, 2018 9:08 am

cikazubo je napisao/la:
sri mar 14, 2018 7:49 pm
bogi je napisao/la:
sri mar 14, 2018 7:25 pm
Da odgovorim ovom pametnom, što se trenira na glavnom, trenira se jer se na njemu neće igrati do 31.3. i mogu sebi priuštiti da je lijepo vrijeme pa nema kaljuge, i normalna je trava. :)
A ja ću pisati sve radi dobrobiti kluba i kritikovati ono što vidim radi istog. Forum služi da se iznese mišljenje, ja izgleda jedina budala pa otišao gledao treninge po onim kišama i snijegu (možeš pitati igrače za dokaz) i pokušavam vama reći šta se radi da ne budete s manjka informacija i da ne postavljate pitanja tipa Gdje je Projić ? Gdje je Žerić i slično vas 90 % ovdje stavlja Žerića na klupu a on još nije počeo ni uigravanje sa ekipom. Toliko o vašem čitanju i mojih postova, i praćenju treninga i svog voljenog kluba.
Ma pusti, samo ti piši dešavanja s treninga.
Baš je teško nekom novinaru ili skautu drugog kluba doći na tribinu pomoćnog i ispratiti trening na kojem ionako može vidjeti šablonske trenažne jedinice koje su uobičajene kod većine profesionalnih klubova.
I zar neko misli da ozbiljni timovi poput Zrinjskog npr nemaju skauting protivnika i svih realnih formacija i opcija u kojem isti protivnik može istrčati.
Neki prave pentagon od jbnog treninga, a ljudi nam i tribinu napravili da fino možemo gledat još na instagramu objave i termine u zadnje vrijeme :D
Samo ti piši info sa treninga ali ne moraš napisati kojih 11 će početi. Ako skautiraju pbar nek se namuče sa raznim opcijama a ne da znaju tačno koja je.

Plava Porodica
Kontakt:

čet mar 15, 2018 9:15 am

Vortex je napisao/la:
čet mar 15, 2018 8:37 am
Ako se travnjak kvalitetno odradi i ako zaista bude kao onaj na Allianz Stadiumu u Torinu onda je to vrh. Jer je taj stadion što se tiče terena ispred mljama ispred ostalih stadiona u Italiji. I uživo stvarno izgleda prejebeno. Fakat, meni bi sad ovakav stadion kakav jeste uz taj novi travnjak, pokriveni istok i led panelne reklame oko terena bio vrh. Stvarno nije nešto neralno a moćno je i vala da se realizuje zalio bih pošteno sa P.P.
:pivo:
Znači trošimo godišnji oko Grbavice :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

nookey
Kontakt:

čet mar 15, 2018 9:20 am

ma mi ako ne dobijemo minimalno 6 žutih i možda jedan crveni i ne pobijemo se s njima dole, nema pozitivnog rezultata...

Hare79
Kontakt:

čet mar 15, 2018 9:23 am

Vjerovatno postoji provodiv plan za nov teren i krov na istoku do kraja godine, i što se mene tiče narednih pet godina ne moraju ništa više uraditi. Stvarno kapa do poda! Kaka oni riješe to finansiranje, to samo oni znaju. Zato i nama treba malo strpljenja ako na sportskom planu ne bude sve idealno.
Kada je riječ o jugu i zapadu u naredne dvije godine, tu sam malo skeptičan, vjerovatno se tu radi o nekom idealnom vremenskom okviru do 100og rođendana, i stvarno ne vidim kako misle namaknuti sredstva za to kada od opštine svake godine dobijemo 200.000, a od Kantona 500.000 za ovu godinu. Pretpostavljam da će se nekom investitoru prrodati pomoćni teren i da će nam tom mjestu biti izgrađene zgrade. A opet ne možeš to prodati dok nemaš alternativu za treniranje, tako da mislim da će to ipak potrajati malo duže... U Mostaru trebaju sad zapeti kao da se radi o životu i smrti. Ako ih dobijemo, bježimo onda pet bodova a lakši nam raspored u narednim utakmicama. Moramo to iskoristiti i zadnje kolo odigrati sa konama bez srkleta, čisto da se proslavi titula u prisustvu FK Sarajevo i HZ. Neprocjenjivo... Neko je neki dan predložio, ako fakat budemo prvaci prije zadnjeg kola, ne bih dao da HZ prisustvuju utakmici jer će sigurno neki belaj napraviti samo da pokvare slavlje. O tome treba razmisliti...

Plava Porodica
Kontakt:

čet mar 15, 2018 9:55 am

Ja bih im u inat dao cijeli sjever i besplatan ulaz, da ne bi bilo kakvog "bojkota"..
A potrpaćemo se mi na one stepenice ispod Juga :D
Ali daleko je od toga, i prošle sezone smo kontali ko će nam pjevat na proslavi..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cikazubo
Kontakt:

čet mar 15, 2018 10:01 am

Meni je ovo stvarno nevjerovatno, do prije samo par mjeseci smo pricali o tim terenima i postavljali tekstove kako i koji bi nas najjeftinije izasao, uzimali smo za primjer Poljud i Bilino a usput su se spominjali i ovi hibridni tereni u smislu sta se u svijetu sad radi i kako je preskupo da bi uopste zamisljali, tad je sve to bila naucna fantastika..
Dupla, teren, krov, fasada, ima da gori sve za par mjeseci ako Bog da.
Samo strpljenja, neko je dobro napisao, moramo istrpiti sve probleme jer pravimo klub, a bicr ih bilo sportskih ili ovih administrativnih koji nas cekaju od strane opstine, al ona slika ce postati stvarnost ako budemo strpljivi i pametni u to ne sumnjam.

Na proslavi titule pustit i kone svakako, ko zna do kad cemo ih jos imat kako im ide s ovim kinezom :D
A valjalo bi i neku zastavu okrenut kad svi budemo na terenu :DD:

zubanovic89
Kontakt:

čet mar 15, 2018 10:04 am

EUFOOORRIIIIJAAAAAAAAAAAA

Grbavica
Kontakt:

čet mar 15, 2018 10:13 am

Korak po korak. Nije jos vakat za euforiju.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet mar 15, 2018 10:18 am

Vidim opet se titula slavi :r ... koga smo izvukli u pretkolu LP? :kafa:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Hurmasica
Kontakt:

čet mar 15, 2018 10:19 am

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet mar 15, 2018 10:22 am

Jeko dragan

nookey
Kontakt:

čet mar 15, 2018 10:27 am

Minjore je napisao/la:
čet mar 15, 2018 10:22 am
Jeko dragan
mislim da je sudio u Krupi ako se ne varam

exbabilon
Kontakt:

čet mar 15, 2018 10:28 am

Ma dupla kruna vise od svega.

Vortex
Kontakt:

čet mar 15, 2018 10:43 am

Plava Porodica je napisao/la:
čet mar 15, 2018 9:15 am
Vortex je napisao/la:
čet mar 15, 2018 8:37 am
Ako se travnjak kvalitetno odradi i ako zaista bude kao onaj na Allianz Stadiumu u Torinu onda je to vrh. Jer je taj stadion što se tiče terena ispred mljama ispred ostalih stadiona u Italiji. I uživo stvarno izgleda prejebeno. Fakat, meni bi sad ovakav stadion kakav jeste uz taj novi travnjak, pokriveni istok i led panelne reklame oko terena bio vrh. Stvarno nije nešto neralno a moćno je i vala da se realizuje zalio bih pošteno sa P.P.
:pivo:
Znači trošimo godišnji oko Grbavice :D
Ma ne mora se godišnji na to trošit. To se čuva za Evrope, al može se dosta ostalog slobodnog vremena potrošiti oko Grbavice :DD:

Hurmasica
Kontakt:

čet mar 15, 2018 10:52 am

FK Željezničar i JP ONSA potpisali ugovor o korištenju terena

https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... ena/31249/
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet mar 15, 2018 10:53 am

nookey je napisao/la:
čet mar 15, 2018 9:20 am
ma mi ako ne dobijemo minimalno 6 žutih i možda jedan crveni i ne pobijemo se s njima dole, nema pozitivnog rezultata...
moji kandidati za zute: bogicevic, blagojevic, stevanovic, hajdarevic, mehremic a za crvene: bogicevic i eventualno stevanovic ili mehremic
100/94/37/34 - i to je to!

exbabilon
Kontakt:

čet mar 15, 2018 10:53 am

Hurmasica je napisao/la:
čet mar 15, 2018 10:52 am
FK Željezničar i JP ONSA potpisali ugovor o korištenju terena

https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... ena/31249/
Dajgle mi nastavnika fizickog sto se uhljebio, satro direktor...

ChWilla
Kontakt:

čet mar 15, 2018 11:03 am

**** bukiju koncepciju...
gradi željo boli te *****

shzna
Kontakt:

čet mar 15, 2018 11:17 am

Vjeruj nema
Zivota od sjecanjaaa
Dao bih milijardu maraka
Za jedan sekund plavog proljeca

:baklja:
1987

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet mar 15, 2018 11:30 am

Hurmasica je napisao/la:
čet mar 15, 2018 10:19 am
slika
dobro je nema macica ili bilo koga iz drugog diejla mostara
100/94/37/34 - i to je to!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.

Prijava