Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ž'21
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jun 18, 2016 8:32 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
SIMA_SIMAU je napisao/la:Do kraja priprema imat cemo mi odlicnu ekipu. Ispade bolje sto necemo evropu igrati :) sada imamo vise vremena da se slozi ekipa.

Po mene bi ovako bilo.

1. Kjosevski
2. Stevanovic
3. Husic
4. Kosoric
5. ????
6. Ugljesa
7. Hervas
8. Stevanovic
9. Lendric
10. Pozder
11. Blagojevic

S tim da bi Lendrica na lijevo krilo...i mozda Memiju na desni bek. Ali ima trener pa neka odredi
Pa gdje ces Lendrica na lijevo krilo? :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Kazem pokusati ne znam ni ja kako ovo uklopiti...po meni Pozder mora igrati...treba nam jedan da moze u skoku
Ma brate Lendru je Edis stavljao na lijevo krilo i tu je bio ocajan odmaknut od gola, nikakve koristi od njega. Slazem se da Pozder treba igrati ali ako on bude igrao onda cemo 4 4 2 igrati sa njim i lendrom u napadu a miroslav i jos neko pojacanje na.krilu uz dva veznjaka.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Re: FK Željezničar

sub jun 18, 2016 8:38 pm

Da nam je kako ovog Memisevica iz Radnika uzeti. On i Kosoric bili bi armirani beton
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

storm_raider
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:41 pm

Stvarno je vruce danas bilo. Oko 1500 ljudi je bilo, sve fino. Nikada nije dobro izgubiti, ali ovo je trening utakmica gdje se dosta kombinovalo. Od prve ekipe Beganovic je prvih 20 minuta bio najbolji igrac daleko, kasnije se izgubio. Ugljesa odlican, siguran, zna sve sa loptom, a ne libi se ni da osuta sa 30 metara. Meni je ipak Lazic bio najbolji. Napada okomito na gol i strasno je ekplozivan. Nikada ne znas sta ce uraditi. Dobrim driblingom je izbacio jednog igraca Olimpica kada je ovaj napravio zestok faul. Penal koji je sviran mi nikako nije jasan. Neka balon - lopta je bila nabijena u 5-6 metara i golman je preko Enisa i Hadzica pao. Mora da je Enis nesto uradio Hadzicu na zemlji. :rofl:

Druga ekipa, Javi trci, vidi se da zna, ima taj zadnji pas, prava pokretna martinela. Secerovic pozrtvovan, svadja se sa svima i vidi se da mu je stalo da se pokaze. Hasanovic mali je pokazao par dobrih stvari. Moglo se dosta toga vidjeti stvarno, a ovdje je falilo dosta igraca.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:57 pm

Ovo danas nije nikakvo mjerilo...do 22.06. doci ce potrebna pojacanja i imat cemo kompletnu ekipu. Idemo na pripreme spremiti se sto bolje i onda juris :titula:
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:59 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:Ovo danas nije nikakvo mjerilo...do 22.06. doci ce potrebna pojacanja i imat cemo kompletnu ekipu. Idemo na pripreme spremiti se sto bolje i onda juris :titula:
Znaci sljedecih 4 dana ce biti zanimljivi, vidjet cemo s cim raspolazemo i sta mozemo ocekivati..

exbabilon
Kontakt:

sub jun 18, 2016 9:00 pm

Stari mi je bio na tekmi, dosao nezadovoljan haos, svidio mu se samo Husic. Ono sto me posebno zabrinulo je sto za Spanca kaze da nije od neke trke, zna igrat, al da malo moze trcat... eto, ako neko moze rec malo vise za Spanca i jos ko se istakao pozitivno i negativno, ne bih ja donosio zakljucke o igri, eventualno o pojedinacnim akcijama nekih igraca...

Simply Blue
Kontakt:

sub jun 18, 2016 9:03 pm

storm_raider je napisao/la:Stvarno je vruce danas bilo. Oko 1500 ljudi je bilo, sve fino. Nikada nije dobro izgubiti, ali ovo je trening utakmica gdje se dosta kombinovalo. Od prve ekipe Beganovic je prvih 20 minuta bio najbolji igrac daleko, kasnije se izgubio. Ugljesa odlican, siguran, zna sve sa loptom, a ne libi se ni da osuta sa 30 metara. Meni je ipak Lazic bio najbolji. Napada okomito na gol i strasno je ekplozivan. Nikada ne znas sta ce uraditi. Dobrim driblingom je izbacio jednog igraca Olimpica kada je ovaj napravio zestok faul. Penal koji je sviran mi nikako nije jasan. Neka balon - lopta je bila nabijena u 5-6 metara i golman je preko Enisa i Hadzica pao. Mora da je Enis nesto uradio Hadzicu na zemlji. :rofl:

Druga ekipa, Javi trci, vidi se da zna, ima taj zadnji pas, prava pokretna martinela. Secerovic pozrtvovan, svadja se sa svima i vidi se da mu je stalo da se pokaze. Hasanovic mali je pokazao par dobrih stvari. Moglo se dosta toga vidjeti stvarno, a ovdje je falilo dosta igraca.
:palacgore: :palacgore: Mozda je većina razočarana jer je on došao u klub, ali ako je suditi po onom klipu što nam je Lars napravio..on je već upgrade na LW u odnosu na prošlu sezonu, mozda neznatam ali ipak upgrade. Čovjek ide direktno na protivnika, pokušava ga slomiti, izvlači se na desnu nogu. To neće uvijek proći, ali će protivnik uvijek biti pod pritiskom, a i omogućuje overlap našem LB, a u kombinaciji sa Husićem bi to sigurno izgledalo vrlo dobro. Još uvijek je rano, nismo puno vidjeli, ali ja sam zadovoljan njegovim angažmanom.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub jun 18, 2016 9:04 pm

exbabilon je napisao/la:Stari mi je bio na tekmi, dosao nezadovoljan haos, svidio mu se samo Husic. Ono sto me posebno zabrinulo je sto za Spanca kaze da nije od neke trke, zna igrat, al da malo moze trcat... eto, ako neko moze rec malo vise za Spanca i jos ko se istakao pozitivno i negativno, ne bih ja donosio zakljucke o igri, eventualno o pojedinacnim akcijama nekih igraca...

Ljudi mi se moramo pomoriti s tim da spanac nije trkac i da je on play i igrac poteza. Ima trkaca u sastavu koji ce trcati za njega a tu mislim na Secera, Ugljesu i ko vec bude tu.
Ja se ne brinem nimalo nego mi je sega vidjeti sve ove negativne komentare. Evo banalan primjer jucer Salzburg igrao prijateljsku sa nekom ekipom nikad cuo (kvota na Salzburg 1.05 :lol: ) i izgube. Tako da ovo danas nista ne znaci. To je to od mene

ChWilla
Kontakt:

sub jun 18, 2016 9:08 pm

na mene šećerović ostavio ubjedljivo najbolji utisak. trčati i kršiti može i ko nije fudbaler, ali on očito, na prvu i "umije" i trči ko navijen.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

sub jun 18, 2016 9:10 pm

Simply Blue je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Stvarno je vruce danas bilo. Oko 1500 ljudi je bilo, sve fino. Nikada nije dobro izgubiti, ali ovo je trening utakmica gdje se dosta kombinovalo. Od prve ekipe Beganovic je prvih 20 minuta bio najbolji igrac daleko, kasnije se izgubio. Ugljesa odlican, siguran, zna sve sa loptom, a ne libi se ni da osuta sa 30 metara. Meni je ipak Lazic bio najbolji. Napada okomito na gol i strasno je ekplozivan. Nikada ne znas sta ce uraditi. Dobrim driblingom je izbacio jednog igraca Olimpica kada je ovaj napravio zestok faul. Penal koji je sviran mi nikako nije jasan. Neka balon - lopta je bila nabijena u 5-6 metara i golman je preko Enisa i Hadzica pao. Mora da je Enis nesto uradio Hadzicu na zemlji. :rofl:

:palacgore: :palacgore: Mozda je većina razočarana jer je on došao u klub, ali ako je suditi po onom klipu što nam je Lars napravio..on je već upgrade na LW u odnosu na prošlu sezonu, mozda neznatam ali ipak upgrade. Čovjek ide direktno na protivnika, pokušava ga slomiti, izvlači se na desnu nogu. To neće uvijek proći, ali će protivnik uvijek biti pod pritiskom, a i omogućuje overlap našem LB, a u kombinaciji sa Husićem bi to sigurno izgledalo vrlo dobro. Još uvijek je rano, nismo puno vidjeli, ali ja sam zadovoljan njegovim angažmanom.
Upravo tako, sto ce reci da je jos jednom doveden igrac ciljano i proracunato, iako su mnogi osudjivali taj potez. Takodjer, iako se izvlaci na desnu nogu, danas je par puta uputio odlican centarsut lijevom. Inace, izvodio je kornere i ima ostar centarsut, nesto kao Kvesic iz najboljih dana u trku.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

droba
Kontakt:

sub jun 18, 2016 9:14 pm

Ova utakmica je prvenstveno odigrana zbog igrača na probi i igrača koji su potpisali prije nego što je trener novi došao i poslužila je da se Kostić upozna sa mogučnostima pojedinih igrača .Moje mišljne je da ce svi juniori osim Žerica na posudbu dok će se igračima na probi zahvaliti kao i štoperima iz drugog poluvremena. Ne može se na osnovu 45 min zakljucit jeli neko pojačanje ili nije ali se mogu vidjeti neke osnvne stvari. Samo lagano i sabur.
Zadnja izmjena: droba, dana/u sub jun 18, 2016 9:15 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

sub jun 18, 2016 9:15 pm

Za sad se čini da je Kostić pogodio sa oba nova igrača :) Koliko se čini :D

Plava Porodica
Kontakt:

sub jun 18, 2016 9:21 pm

Ama ljudi Šećer će igrati u prvih 11,to je 1/1.
Mene je fascinirao danas.Juče sam pisao o njemu e baš tako je i odigrao.I uglješa je bio dobar,ali ako će nam vezni red činiti Blagojević i Hervas,hajmo reći da su sigurni a nisu,onda definitivno Šećer ispred Uglješe u prvoj i to ako budemo igrali sa dva defanzivnija vezna i jednim hajmo reći AMF.
Lazićem sam oduševljen.Ne treba biti ljevak da bi bio dobar.Što je najbitnije jako brz,prvi korak ima,i ulazi u sredinu i ne libi se šutat.
A kakav je tek Husić upgrade na lijevom beku samo nastavi momčino :klanjase2:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

1921.ba
Kontakt:

sub jun 18, 2016 9:22 pm

FOTO: FK Željezničar – FK Olimpic 0:1

http://1921.ba/foto-fk-zeljeznicar-fk-olimpic-01-2352" target="_blank
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

amelaga
Kontakt:

sub jun 18, 2016 9:22 pm

Jeli Olimpik igrao sa prvim timom?

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jun 18, 2016 9:24 pm

Ako na osnovu danasnje tekme bude odlucivano ko ide u Kupres onda tamo necemo vidjeti Enisa, Dadu, Stanica i onu dvojicu sto su na probi..

Prolaznu ocjenu danas po meni su dobili Husic, Secerovic, Lazic, Osmankovic, Radinovic, Zeric, Pozder i Djenis (zbog borbe i pozrtvovanosti)..

Ostali ni tamo ni vamo, bar po meni..

Opet tek je pocetak priprema.. Mozda ovi sto sam ih nabrojao da otpadaju budu najbolji na kraju priprema ali ja nesto ne vjerujem u to..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

cala
Kontakt:

sub jun 18, 2016 9:28 pm

Nakon danasnje utakmice treba se zahvaliti barem petorici. A ona 2 sto su na probi su zalutali u fudbal.

ChWilla
Kontakt:

sub jun 18, 2016 9:32 pm

oni trebaju što prije razmišljati o prekvalifikaciji.
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

sub jun 18, 2016 9:33 pm

Ja bi im svima dao jos jednu sansu u narednoj prijateljskoj!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

salemprolic
Kontakt:

sub jun 18, 2016 9:35 pm

Sta je sa momcima koji su bili na posudbama prosle polusezone? Racuna li se na njih ikako? Ne bih puno komentarisao danasnju utakmicu, ipak je vecini ovo bila prva da zajedno igraju, trenirali su danas, pocetak je priprema, novi trener...ono sto je jasno je da su dvojica na probi, Hadzalic i Efendic daleko ispod svakog kriterija. Onaj Hadzalic sa trkom, kilama i gradjom i ne lici na fudbalera. Sad izabrati igrace koji idu na ostatak priprema, dobro ih spremiti i uigrati i bice to ok :)
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava