uto mar 13, 2018 7:41 pm
Meni nije jasno, ovi što su bili ozbiljni ( ne lars i leon hahah) vi bi sad gurali ove juniore, a juniori trebaju da uzmu titulu u svojoj konkurenciji kako bi se opet igrala Liga prvaka U19, i svejedno se idalje o tome piše, a niko to i ne pomisli, vi bi Joldiću pionire ostavili u juniorskoj konkurenciji svega mi..
Eldar je preko olimpika
Aldin je direktno
za Zrinjski: Projić > Mehremić ; Zec > Zajmović, jedino te dvije zamjene, jer nam užasno puše po lijevoj strani, a iskreno i Projić i Zec su bili okej na treninzima ništa nisu bolji ni Zajmović ni Projić što se tiče zalaganja, da li je do Ade ne znam, uglavnom to bi uradio da se koliko može zaustavi njihova desna strana, Bogi mora igrati čisto da Bilbiji jebe sve žensko od do. Da izvinete na riječniku. Ostatak ekipe povratak Siniše i to je to Ramović u 60 da uđe umjesto najlošijeg od ove trojice jer mislim da kad je svjež sigurno neće mašiti ono što je mašio u Mostaru zadnji put. Očekujem iskreno 0:2 onako optimistično nastavak serije Voje i jedna odbica na neko naše krilo Zakarića ili Zeca ( po mom izboru)
Sve do kraja Željo nema predaje !
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.