Oni su nasi heroji iz djetinjstva, nasi Avengersi.

Oni su nasi heroji iz djetinjstva, nasi Avengersi.
Evo hocu se ja kladiti u cenera. Tebi 1 meni 2, X nikom nista.
Ma ko ga je podcijenio.. Masa koja vidi statistiku i njegova dva gola u prvoj polusezoni. A on kako dođe proigrasmo naprijed. Klasa koja asistira, koja ima dobar pas, pregled igre, ne trči u prazno već pametno. Normalno je da će doći i golovi. A evo sa ova četiri već ima odličnu statistiku za broj odigranih utakmica.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon mar 12, 2018 11:38 pmVojo je najvise podcijenjen igrac u nasoj ekipi.
Hocu reci, da se malo pa hajmo reci i premalo hvali u odnosu koliko nam valja. Pa frajer igra i veznjaka i spica i 10. Pretrci mnogo, ucestvuje u akcijama, razigrava. Protiv Krupe jednom je dosao i od stopera pokupio loptu na nasoj polovici. Uz to uspije dati i golove.
Jedina mana je sto slabije realizuje 1 na 1 sanse i na kraju zabije ga iz teze pozicije, Al da ima i to, igrao bi u Torinu![]()
Vojo kapa do poda za ove partije otkako si u Zelji.
Mene strasno podsjeca na Lendrica zelja,trka,borbenost samo zuji prava radilica.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon mar 12, 2018 11:38 pmVojo je najvise podcijenjen igrac u nasoj ekipi.
Hocu reci, da se malo pa hajmo reci i premalo hvali u odnosu koliko nam valja. Pa frajer igra i veznjaka i spica i 10. Pretrci mnogo, ucestvuje u akcijama, razigrava. Protiv Krupe jednom je dosao i od stopera pokupio loptu na nasoj polovici. Uz to uspije dati i golove.
Jedina mana je sto slabije realizuje 1 na 1 sanse i na kraju zabije ga iz teze pozicije, Al da ima i to, igrao bi u Torinu![]()
Ovo sam ja dogovorio prije par godina u svom pozoristu. Sa Numom dogovoreno da zavrsi dolazak FK Zeljeznicar,i da se gleda predstava a i da bude i promocina dresova i prodala clanskih,a kao i da bude i promocija naseg pozorista. Uzajamna korist.1921.ba je napisao/la: ↑pon mar 12, 2018 11:25 pm
FOTO: Sarajevski derbi u Kamernom teatru
http://1921.ba/foto-sarajevski-derbi-u- ... eatru-4431
Nevjerovatno kvalitetan igrac.south side je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 6:40 amMene strasno podsjeca na Lendrica zelja,trka,borbenost samo zuji prava radilica.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon mar 12, 2018 11:38 pmVojo je najvise podcijenjen igrac u nasoj ekipi.
Vala Vojo nije padavicar ko Mullermula je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 8:21 amNevjerovatno kvalitetan igrac.south side je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 6:40 amMene strasno podsjeca na Lendrica zelja,trka,borbenost samo zuji prava radilica.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon mar 12, 2018 11:38 pmVojo je najvise podcijenjen igrac u nasoj ekipi.
Tip igrača koje trener najviše voli.
Isto kao Muller u Bajernu.
Zato je doveden Nedim Hamzic, treba tek budzet da mu se odobri.kontranogama je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 8:17 amNa 1921 forumu Model pise o vaznosti PR za nas, i nije mu ta bezze. Vi koji ste oko kluba trebalo bi malo na to skrenuti paznju pa cak da budala iz slovenije za pocetak pise kad treba da se na nesto osvrne putem media ako vec nemamo nikoga ovde.
ps ovo budala ja imam pravo da mu kazem ostali ne uzimajte to zdravo za gotovo
super, jer stvarno ovo nase ne reagovanje na razne marifetluke je vise nego problematicno.storm_raider je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 8:46 amZato je doveden Nedim Hamzic, treba tek budzet da mu se odobri.kontranogama je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 8:17 amNa 1921 forumu Model pise o vaznosti PR za nas, i nije mu ta bezze. Vi koji ste oko kluba trebalo bi malo na to skrenuti paznju pa cak da budala iz slovenije za pocetak pise kad treba da se na nesto osvrne putem media ako vec nemamo nikoga ovde.
Tako znacikontranogama je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 8:54 amsuper, jer stvarno ovo nase ne reagovanje na razne marifetluke je vise nego problematicno.storm_raider je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 8:46 amZato je doveden Nedim Hamzic, treba tek budzet da mu se odobri.kontranogama je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 8:17 amNa 1921 forumu Model pise o vaznosti PR za nas, i nije mu ta bezze. Vi koji ste oko kluba trebalo bi malo na to skrenuti paznju pa cak da budala iz slovenije za pocetak pise kad treba da se na nesto osvrne putem media ako vec nemamo nikoga ovde.