Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

addyno1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 17, 2016 11:46 pm

sergejevic je napisao/la:Amar jedan derbi prebaci Bukija u veznu liniju i proseta se Kosevom. Mora se nesto pokusat, nesto promjeniti, pa i fuliti. Takav je zivot, a sport posebno. Najgore je sada staviti recimo Memiju ili Lendrica lijevo i moliti Boga da ih krene. Nesto se moze uvijek iskombinovati, napraviti neka rokada, vidjeli smo da nam nasa standardna igra ne pali protiv Slobode, cak im i odgovara. Kada smo dobili u Tuzli nismo nista bolji, niti losiji bili od ovog kupa. Dobro, jesmo nazad bolje izgledali, ali naprijed nikako. Igraju ljudi na duel, mrtvo, mrljavo, na neki prekid koje Zeba odlicno izvodi, neku kontru. Nas dosadasnji pristup im lezi nenormalno, mi peglamo puno loptu, ulazimo bezveze u neke duele s njima, mrljamo, davimo. Siroki kada je ubrzao igru i napao direktno zabio je tri gola za pet minuta. Ovi se pogubili totalno jer im ne odgovara i nemaju nacin da odgovore.
ma ja bi samo tokom utakmice da memija i miro promijene ponekad strane, sto je i normalno u fudbalu. problem nam je samo lijevi bek, tu bas nemamo nikoga. kramaric je nazalost promasaj. ili memiju staviti na lijevog beka, a staviti bekrica lijevo a sredinu pojacat, tako da bi imali i bekrica koji bi ulazio u sredinu a i otvarao memiji da se ubacuje. plus sredina bi bila jaca, staviti dadu na mjesto koje je i igrao u evropskim utakmicama odmah iza spica ili dzenisa

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned apr 17, 2016 11:50 pm

Kjosevski- Sinisa, Kosoric, Bogi, Memija - Zaha, Zola, Blagoje, Bekric, Miro- Lendric.
@addyno1 dobro velis. Recimo sa Zolom bi imali dodatnu sigurnost u vezi ali s ovom.postavom puno prostora ostavljamo njihovoj desnoj strani..

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 17, 2016 11:55 pm

CARSONIO je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ja to nekako ovako vidim mi Zeljo imali smo najmanje sansi za evropu na polusezoni sanse su nam bile skoro kao celiku i sada smo sebi odskrinuli vrata ne moze se reci da nismo dobri nego da je prednost koji su drugi imali jednostavno bila prevelika. Mi imamo najmanje za izgubiti tu nismo bili prvi cijelo vrijeme pa ispali bez sansi nego totalno kontra. Zato igraci hrabro i dati sve od sebe a navijaci maksimalna mobilizacija i podrska po ko zna koji put kazem mi smo ti koji guramo ekipu naprijed. Nije vrijeme da se traze mane u ekipi normalno da ih ima ovo je nova ekipa nego je vrijeme da stanemo uz ekipu da damo podrsku i poguramo ekipu do maksimuma. Analize na polusezoni treba praviti sada je vrijeme za bitku na terenu i tribinama moramo pokazati zasto smo najveci klub u drzavi i da taj klub ima najbolje navijace pokazimo sta je Zeljo.
Pile pasa moj bojim se da je kasno ovaj Kup ce nas unistiti sto se mene tice dok se Amar ne vrati ne treba igrati ovo takmicenje.
Ma sve je u glavama igraca glava dobija utakmicu. Po meni najveci problem ovdje protiv seljakluka iz Tuzle je bio sto smo nasjeli na njihovu igru gdje se oni dobro snalaze kao i sve druge vasarske ekipe. Danas je siroki pokazao da kada igras svoju igru sloboda je jako ranjiva ruku na srce jako su opasni iz prekida i na to bas moramo obratiti paznju.
Po onome sto sam ja cuo igraci ce izginuti za prolaz.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

damirfile
Kontakt:

pon apr 18, 2016 12:00 am

BHDragons je napisao/la:Smiješne su cijene... Nego zna li se koliko smo karata dobili za Tz?
I mene ovo za tuzlu zanima.

ceze
Kontakt:

pon apr 18, 2016 12:05 am

Koliko su njima inače cijene za istok, zapad i jug?
One zvanične, bez popusta, znam da im je sjever 3 marke sa članskom ili kako tako nešto.

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 18, 2016 12:12 am

Ma ako će Brko prisustvovati ja se ne sikiram.On je rak rana svima,samo pojavom :mrgreen:
Još ako Lutvu pusti s lanca,ni titula nije daleko :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Анарки
Acta, non verba
Kontakt:

ceze je napisao/la:Koliko su njima inače cijene za istok, zapad i jug?
One zvanične, bez popusta, znam da im je sjever 3 marke sa članskom ili kako tako nešto.
5-8-10 inače, nema popusta nikada osim za derbi

Izlija
Moderator
Kontakt:

Nisu ove cijene od jučer, tako je unazad više godina samo se nadam da će naša uprava poslati protestnu notu komšijama. Nemogu oni porediti cijenu karte na natkrivenom dijelu sjevera i gologuzi jug na lavoru. Ili nek nam natkriju jug na Koševu ili nek smanje cijenu na 5 KM.
イビチャ・オシム

cala
Kontakt:

pon apr 18, 2016 12:21 am

Svake godine se zbog cijena premisljam bi li isao ili ne. Punimo dzep feningasu i co. a na nasim tekmama sramotna posjeta. ***** ti derbi navijace.

ceze
Kontakt:

pon apr 18, 2016 12:26 am

leet je napisao/la:
ceze je napisao/la:Koliko su njima inače cijene za istok, zapad i jug?
5-8-10 inače, nema popusta nikada osim za derbi
Istok, zapad i sjever sam mislio, da ne bude zabune. Ti si vjerovatno tako i napisao.

Znam i ja da su ovo standardne cijene za derbi, ali fakat puno raje će odbiti ovako, i to više svojih nego li naših, ali eto. Ovo je bila prilika da skupe lagano preko 20.000 ljudi na stadionu sa malo pristupačnijim cijenama.
Zadnja izmjena: ceze, dana/u pon apr 18, 2016 12:27 am, ukupno mijenjano 1 put.

pintol_TM87
Kontakt:

pon apr 18, 2016 12:27 am

Okolele je napisao/la::zeljeznicar1:

phpBB [video]
za mene najjace navijanje na derbiju u ovoj tekmi..koja je to spica bila..mislim da je ulaz bio 20

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 18, 2016 12:31 am

pintol_TM87 je napisao/la:

phpBB [video]
za mene najjace navijanje na derbiju u ovoj tekmi..koja je to spica bila..mislim da je ulaz bio 20
Definitivno, najbolje.navijanje,a i derbi bio pravi 4 gola pala, mislim da je cvaja karta bila.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

tm8782
Kontakt:

pon apr 18, 2016 12:32 am

Od sinoc nisam čitao forum i evo sad sve 300 i nešto post-ova. Ohanite malo ljudi. Svi bi mi volili da smo prvi da igramo ligu prvaka i sl. Da vam je neko ponudio na polusezoni dosadašnja dešavanja svi bi ih objeručke prihvatili. Znam ja da porastu apetiti i meni su ali... Da naglasim premiranja i slične stvari su već počele kod drugih klubova tako da očekujte do kraja svega.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 18, 2016 12:34 am

Plava Porodica je napisao/la:

phpBB [video]
Definitivno, najbolje.navijanje,a i derbi bio pravi 4 gola pala, mislim da je cvaja karta bila.
Ja mislim da je 15 bilo. Probacu naci kartu ali svejedno je vrh bilo.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ajzea
Kontakt:

pon apr 18, 2016 12:35 am

Plava Porodica je napisao/la:

phpBB [video]
15KM je bilo mislim. :)

delinjo
Kontakt:

pon apr 18, 2016 12:53 am

ja mislim da je na ovom derbiju karta bila 15 KM...jel ovo onaj derbi kada je Nyema desnog ili lijevog beka igrao :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Virtu4L

pon apr 18, 2016 12:53 am

Ostavite se derbija, to je trenutno nebitna utakmica. Ona u srijedu je mnogo važnija.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

diego1921
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:01 am

delinjo je napisao/la:ja mislim da je na ovom derbiju karta bila 15 KM...jel ovo onaj derbi kada je Nyema desnog ili lijevog beka igrao :D
Desnog,kad je Bekric usao umjesto Colica!!

pintol_TM87
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:02 am

delinjo je napisao/la:ja mislim da je na ovom derbiju karta bila 15 KM...jel ovo onaj derbi kada je Nyema desnog ili lijevog beka igrao :D
benjo je izasao u 30 mozda je tada otisao na desnog..lijevo je kvesa bio..

dobro rece, srijeda sloboda opletii

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 18, 2016 1:23 am

pile87 je napisao/la:
CARSONIO je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ja to nekako ovako vidim mi Zeljo imali smo najmanje sansi za evropu na polusezoni sanse su nam bile skoro kao celiku i sada smo sebi odskrinuli vrata ne moze se reci da nismo dobri nego da je prednost koji su drugi imali jednostavno bila prevelika. Mi imamo najmanje za izgubiti tu nismo bili prvi cijelo vrijeme pa ispali bez sansi nego totalno kontra. Zato igraci hrabro i dati sve od sebe a navijaci maksimalna mobilizacija i podrska po ko zna koji put kazem mi smo ti koji guramo ekipu naprijed. Nije vrijeme da se traze mane u ekipi normalno da ih ima ovo je nova ekipa nego je vrijeme da stanemo uz ekipu da damo podrsku i poguramo ekipu do maksimuma. Analize na polusezoni treba praviti sada je vrijeme za bitku na terenu i tribinama moramo pokazati zasto smo najveci klub u drzavi i da taj klub ima najbolje navijace pokazimo sta je Zeljo.
Pile pasa moj bojim se da je kasno ovaj Kup ce nas unistiti sto se mene tice dok se Amar ne vrati ne treba igrati ovo takmicenje.
Ma sve je u glavama igraca glava dobija utakmicu. Po meni najveci problem ovdje protiv seljakluka iz Tuzle je bio sto smo nasjeli na njihovu igru gdje se oni dobro snalaze kao i sve druge vasarske ekipe. Danas je siroki pokazao da kada igras svoju igru sloboda je jako ranjiva ruku na srce jako su opasni iz prekida i na to bas moramo obratiti paznju.
Po onome sto sam ja cuo igraci ce izginuti za prolaz.
Ma proci cemo vjerujte mi i onda rahat na derby kad znamo da smo u finalu. E sad realno siroki je danas pokazao koliko je ranjiva sloboda tri komada nije malo. Nama bi vrlo vazno bilo da zabijemo gol sto ranije ili uglavnom u prvom poluvremenu jedan i onda drugo ih stisnuti i napasti. Iskreno nije me strah da li ce nasi dati sve od sebe i izginuto na terenu, strah me terena koji je los i nadam se da ce nam svi ostati zdravi ako Bog da

Sent from my C5303 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava