Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Paranoja
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 12, 2018 2:08 pm

Igrat će sutra vjerovatno i Šabanadžović i Žerić i još par njih jer 'Željo B' igra prijateljsku na pomoćnom protiv Pofalićkog, ne znam tačno u koiko sati..

Plava Porodica
Kontakt:

pon mar 12, 2018 2:08 pm

Ma dobro u ovom tekstu on više bocka savez što dopušta da se igra na ovakvim terenima i apsolutno ništa ne poduzima po tom pitanju, te klubove koji takođe ne planiraju ništa uraditi ni u narednih 10.godina.
A poentu je ubo, jedini poraz doživismo kad nijedan od dvojca nije igrao. I to se do kraja prvenstva i kupa ne smije ponoviti. Nije što su naši, nego što imaju nešto što Vranješ i Blagojević nemaju.
Anel mora startati u subotu, nabijem na ku.rac reprezentaciju. Eto toliko.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

damirfile
Kontakt:

pon mar 12, 2018 2:21 pm

Naredna utakmica je bitna možemo se odlijepiti. Ali kad razmislim da imamo igrati 2x sa širokim 2x sa Sarajevom , Zrinjski kući ..... Biće još puno muke do kraja za titulu.
Ono što nam treba je psihička stabilnost i rasterecenost. To nismo imali prošle pa izgubimo osvojenu titulu.
Kolo po kolo. Odmarati igrače , ići na mini pripreme kad god je moguće, karantina ovo ono. Psiha je čudo, sve oči su u Adzema uprte treba da bude i trener i psiholog.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon mar 12, 2018 2:31 pm

jedna stvar koja je strahovito bitna u ovom ciklusu lige za prvaka, a mnogi je zaboravljaju...

imas dva tima u ligi 6 gdje imamo tradiciju na nasoj strani (krupa i radnik)

protiv krupe je sve receno... 8 utakmica 7 pobjeda... sta ces vise...

protiv radnika smo imali godinama problema, pogotovo ns grbavici, a zahvaljujuci slavku smo razbili mit... prosle sezone smo ostvarili 5 pobjeda u 6 utakmica... ove sezone 2 pobjede u 2 utakmice... drugi timovi imaju problema s tim timovima, mi ne... to je prednost za nas...
100/94/37/34 - i to je to!

ChWilla
Kontakt:

pon mar 12, 2018 2:32 pm

ama vidjeli smo i juče i prekjuče da ništa neće igrati osim igrača danas, sad i ovdje...osim pokoje namještene utakmice. svi igraju i niko se ne sklanja nikome.
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

pon mar 12, 2018 2:37 pm

Stariji Saban je molio Adzema da mu dijete ne igra da se ne povrijedi, a Saban je tad bio neizostavan i morao je igrati jer Haris nije dobijao sansu.
Sigurno je ovo samo Adzemova odluka radi terena. Djaba rizikujes povredu tako mladom igracu a imas hvala Bogu sirinu.

Vjerujem da ce u Mostaru na ljepsem terenu igrati.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon mar 12, 2018 2:40 pm

Eh da je dvica u sirokom bila pisao bi smrad o tome kako bordo masina na pogon svoje djece dere sve redom.. Ovako ne smije nista o njima, pa daj udri po prvom, nadji bilo kakvu manu i ako ne znas razlog.
Popusi nam ga smradu :)

Simply Blue
Kontakt:

pon mar 12, 2018 2:42 pm

Jao fazona na izvještaju na 0:35..kao radi se punom parom, tastature se raspadaju :rofl: :ganja:
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon mar 12, 2018 2:44 pm

Uopste se ne sekiram za Sabanadzovica, sigurno ce dobiti svoje minute, i to ne simbolicne, do kraja sezone. Imamo i kup. Ne treba puno vratiti vrijeme unazad, samo do zavrsetka prosle sezone, i vidjeti koliko je maksimalno Adzem stedio Sabanadzovica zbog losih terena. Ista je situacija i sada, a tereni ce biti bolji, vrijeme je prelijepo. Jos najmanje 11 utakmica je pred nama, teskih, zahtjevnih, tako da ce nama ova sirina kadra itekako dobro doci i to ce doci do izrazaja tek kada se zakuha situacija.

Ove sa gg.ba ne treba ni previse komentarisati, clanak o Sarajevu neces kod njih procitati u situaciji kada im bjezimo trinaest (13, T-R-I-N-A-E-S-T) bodova. Nevjerovatno, ali nista cudno.

Odlican izvjestaj 1921.tv ekipe, svaka cast :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

azbaha
Kontakt:

pon mar 12, 2018 2:48 pm

MrkiMedo je napisao/la:
ned mar 11, 2018 10:03 pm
Na stranu igra i sve ostalo, nek se nekako javi administraciji kluba ili kome vec treba za ove stvari oko djecijih karata. Evo citam komentare na zvanicnoj, suje raja masovno i zale se svi. Ne znam kako je prosle godine bilo i jesu li placali, al eno bas kmece. Moje neko misljenje djeci do 7 godina pustiti besplatno, a ostalo jok.
ja sam jucer na istok uveo jedno dijete jer sam imao i svoju godisnju sa sobom. Nesto onaj zastitar sere ne moze, a govori otac:" Nema ni 7 godina", a fakat izgleda kao da nema.
Eto jedna scena, mozda je fakat do obezbijedjenja

Edis Mulalic 1921

pon mar 12, 2018 2:49 pm

Vjeruj nema zivota od sjecanja dao bih milijardu dolara za jedan sekund Zeljinog proljeca nananananananananana
Modus vivendi !

nookey
Kontakt:

pon mar 12, 2018 2:53 pm

pitari su u pravu nemamo vode, vidjeli ste da je Vojin dres prljav...

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon mar 12, 2018 3:02 pm

nookey je napisao/la:
pon mar 12, 2018 2:53 pm
pitari su u pravu nemamo vode, vidjeli ste da je Vojin dres prljav...
Nemamo svi Duljevica da nam donira masine za ves i susilice :placeodsmijeha:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

neroazzuro
Kontakt:

pon mar 12, 2018 3:15 pm

Ne bi ja ovde, vala, ništa dir'o.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon mar 12, 2018 3:22 pm

Ne upratih dobro, je li Krste preuzeo odgovornost
5. - 7. Okt 1992.

Plava Porodica
Kontakt:

pon mar 12, 2018 3:28 pm

40.bodEva 23.utakmice..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Okolele
Kontakt:

pon mar 12, 2018 3:32 pm

Jovo Pariubip je najavio da ce poginuti za ppobjdu u Mostaru..Hajde Vojo nastavi golgetersku seriju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Grbavica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon mar 12, 2018 3:49 pm

Simply Blue je napisao/la:Jao fazona na izvještaju na 0:35..kao radi se punom parom, tastature se raspadaju :rofl: :ganja:
Ipe tamo kuca neku trebu na instagramu slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ponosannavas
Kontakt:

pon mar 12, 2018 3:59 pm

Amidza je napisao/la:
pon mar 12, 2018 12:27 am
Da se nadovezem na pricu u vezi posjete. To je po meni puno dublji problem nego sto se generalno pretpostavlja i malo veze ima s fudbalom.

Euforija je bila zbog istoka i nece se ponoviti do iduceg slicnog projekta. Da napravis Alianz arenu, to bi bila aktuelna prica jedno 2 mjeseca, pa bi ti jebali mater jer nema dovoljno parking mjesta 3. mjesec. Doprinjela su proslogodisnjoj euforiji i "zvucna" igracka imena, te Slavkina zvaka, jer je govorio sto svaki derbi navijac voli da cuje, da ne kazem lagao.

Moramo shvatiti da je ovo samo povratak u realnost. Koliko god on bolan bio uopste nije iznenadjujuci, barem meni licno. Meni je prije svega cudno sto se vi cudite. Sarajevo je jednostavno takav grad, nenormalno cinican. Svoje ne cijeni, sve nipodostava, svemu se podsmjehuje...Na sve to dodaj tragikomican gubitak titule prosle godine, cinjenicu da se kroz medije ova liga srozava i pravi gorom nego sto objektivno jeste, los fudbal, lose sudjenje, lose terene itd.

Da ima preslikan, identican projekat ovome FK Zeljeznicar u HNL-u recimo, a da ovdje nema, mediji i javnost bi svakodnevno orgazme dozivljavali. Zasto? Zato jer onda mozes rec da je negdje drugo bolje, da mi ne znamo nista i da nikad necemo uraditi nesto slicno. Ovako, posto je taj projekat u BiH i u Sarajevu, on sam po sebi qrcu nevalja. Ako valja, daj da mu svaku manu nadjemo. Ako ih nema dovoljno, onda daj da ga poredimo sa projektima u zemljama gdje jedna opstina ima veci budzet nego nasa cijela drzava.

Zaustavi na ulici 10 ljudi koji se deklarisu kao navijaci FK Zeljeznicara, 8 od njih nece znati nabrojati vise od 5 prvotimaca, i samo ce ti valjati standardne floskule kako je nas fudbal smece, kako nam liga nista ne valja, kako Zeljo nikad nece moci nista u Europi, "pogledaj Dinamo i Partizan" i slicno. Ti su ljudi u vecini. Mi ovdje to gledamo nerealno, jer mnogi znaju svakog kadeta u glavu, ali obicna raja ne zna. Takvi pogledaju samo derbije i jos 2 tekme PLBiH godisnje, ali opet sve o svemu znaju. Isto kao sto misle da znaju sve o ekonomiji, a ne znaju tablicu mnozenja, sve o medicini a lijece se kod hodza i popova. Jednostavno smo takvi i toj toksicnoj atmosferi podilaze i mediji, kultivisu je svakodnevno. A Bosanac, Sarajlija pogotovo, sta vidi ili cuje, procita negdje, odmah misli da je istina, osim kad je stvarno istina.

Kad se pravo zakuha oko titule, kad dodju jace utakmice, i posjeta ce da se digne. Bice puno za derbije, u Europi. Ovih 4-5 milja danas je standard. I ovakvi smo miljama ispred ostatka lige.
Bravo @amidza! A tri puta bravo @AsharaK
Zadnja izmjena: ponosannavas, dana/u uto mar 13, 2018 12:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon mar 12, 2018 4:00 pm

Koji nam je omjer u bijelim dresovima?
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.

Prijava