Samo tiomladina1921zeljina je napisao/la: ↑pon mar 12, 2018 12:38 pmNisam Guardiola, niti se namećem da budem glavni neki analitičar (zašto uopće pišem ovo, kao da se pravdam?). To je samo moje viđenje, za koje mislim da je realno i opravdano argumentirano. Imaš pravo da se složiš, i da se protiviš. U kombinaciji Mehremić-Bogičević-Graovac-Stevanović, najslabija karika je Adi Mehremić. Pokažite argumente i ja ću promijeniti svoj stav.
Možda bi najbolje bilo da svoje mišljenje zadržim za sebe. Pošto jako puno pametujem.
Ubise nogama, kapa dole na ovom trudu i zalaganju. Bore se ko Vojo Ubiparip.
nije se odnosilo na tebe nego na Osima.omladina1921zeljina je napisao/la: ↑pon mar 12, 2018 12:38 pmNisam Guardiola, niti se namećem da budem glavni neki analitičar (zašto uopće pišem ovo, kao da se pravdam?). To je samo moje viđenje, za koje mislim da je realno i opravdano argumentirano. Imaš pravo da se složiš, i da se protiviš. U kombinaciji Mehremić-Bogičević-Graovac-Stevanović, najslabija karika je Adi Mehremić. Pokažite argumente i ja ću promijeniti svoj stav.
Možda bi najbolje bilo da svoje mišljenje zadržim za sebe. Pošto jako puno pametujem.
IvanOsim je napisao/la: ↑pon mar 12, 2018 11:41 amMoze li jedna cijenjena analiza igre Bogicevica ?omladina1921zeljina je napisao/la: ↑pon mar 12, 2018 11:31 amMomenti na izvještaju: 6:29, 7:48, 8:05 (djelimično se ispravio).
Da li je potrebno da ponovo pišem analize o Adiju Mehremiću? Svaka čast za spašen pogodak, ali do te situacije ne bi došlo da je bolje reagovao.
Majke mi moje ja sam krenuo slicno da napisem. Na stranu motivi ss.ba, generalno njihova nepismenost i sve to, ali ovaj Culic nije bardo. Vazda hoce nesto da ispadne mudar, poetican. Imam osjecaj da se radi o osobi koja o sebi ima nenormalno visoko misljenje, ono konta da je neshvacen i da ga obicni plebs ne moze provalit nikad, pa mu zato tekstovi ovakvi ispadnu. Samo sto on ne shvata da su na nivou Facebook statusa necijeg tetka iz Svedske, plus nenormalno pretenciozni...