Godinama je Jug 10km.. i onda u kupu kad smo se tukli s milicijom, pa i kad su zabrane bile al.Jug otvoren bio.Dolina je napisao/la:Sjeća li se ko koliko su prošle godine bile cijene karata za jug?
10 jug bio prošle godine.Dolina je napisao/la:Sjeća li se ko koliko su prošle godine bile cijene karata za jug?
Sta ce cmarovi, tuku ih zene kod kuce pa dodju da se istresu..pintol_TM87 je napisao/la:al kakvih psovki je bilo protiv travnika, zapitam se pa sta treba uraditi da budu zadovoljni..
enis, samir, stana, edis , svasta svasta
Jebena za nase protivnike.Elegant je napisao/la:Bice ovo jebena sedmica za nas klub.
Op opstorm_raider je napisao/la:Eh sad cemo i Amara vidjati na utakmicama.
Stize katarski kapital..storm_raider je napisao/la:Eh sad cemo i Amara vidjati na utakmicama.
Pile pasa moj bojim se da je kasno ovaj Kup ce nas unistiti sto se mene tice dok se Amar ne vrati ne treba igrati ovo takmicenje.pile87 je napisao/la:Ja to nekako ovako vidim mi Zeljo imali smo najmanje sansi za evropu na polusezoni sanse su nam bile skoro kao celiku i sada smo sebi odskrinuli vrata ne moze se reci da nismo dobri nego da je prednost koji su drugi imali jednostavno bila prevelika. Mi imamo najmanje za izgubiti tu nismo bili prvi cijelo vrijeme pa ispali bez sansi nego totalno kontra. Zato igraci hrabro i dati sve od sebe a navijaci maksimalna mobilizacija i podrska po ko zna koji put kazem mi smo ti koji guramo ekipu naprijed. Nije vrijeme da se traze mane u ekipi normalno da ih ima ovo je nova ekipa nego je vrijeme da stanemo uz ekipu da damo podrsku i poguramo ekipu do maksimuma. Analize na polusezoni treba praviti sada je vrijeme za bitku na terenu i tribinama moramo pokazati zasto smo najveci klub u drzavi i da taj klub ima najbolje navijace pokazimo sta je Zeljo.