Radinovic, Secerovic i mislim Husic (broj 3) po mom misljenju pojacanja na tim pozicijama. ostali ce se morati dokazivati.
Hervas me nije nesto posebno dojmio...
sve u svemu, bice ovo ok.
Ima pregled igre i tacna dodavanja vidi se da zna ali jos je na adaptaciji da tako kazem jebiga ja mislim da je njemu najteze zbog jezika ova druga ekipa puno je bolje igrala i ovaj Pozdre bi mogao biti drugi Lendric, Husic explozivan i brz ali bas brz,Fina je ova druga ekipicaMirek11 je napisao/la:A druga ekipa? Hervas kakav je bio?iggy2377 je napisao/la:Injet cu moje misljenje od prve ekipe
Beganovic jedan dobar dupli pas i to je to,trudio se jeste ali brate ni B od njega kako je igrao gresaka jako puno,lopti u prazno itd
Lazic i Kramaric solidno su odradili kao i Ugljesa
A ovo ostalo ja bi hladno podjelio otkaze
Jest da su imali trening od 16h pa nastavili tekmu ali stvarno nista pokazali nisu.
ama drug da @Neandertalac voli tako zelju kosto prica, nebi pljuvoo po ovoj upravi tjero ovu upravu , pa nez zadnjih nez kolko on blati na rad uprave osporava rad ove uprave na celu sa vukoticem i misketom dejom koji su uradili za par mjeseci vise nego sto je jedna uradila uprava poslije rata. Mi svi trebamo stat iza ove uprave bit uz upravu i naseg zelju i skupa smo svi jaci sigurno .. Volim te Zeljoavlami97 je napisao/la:Sve je dobro što se dobro svrši. Drago mi je što je @Neandertalac bio sretan i ushićen nakon što je saznao da su Upravni i Nadzorni odbor dobili jednoglasnu podršku.
Doš'o vakat da se ne može nikome vjerovati. @neandertalac, ne želim da bilo kome solim pamet, a najmanje tebi, ali ako želiš mogu ti ponuditi jedan savjet. Malo Sabura i sve će biti OK. Voliš Želju, kao što ga i mi volimo. Moje obraćanje tebi je dobronamjerno, kao što bi bilo svim pravim navijačima Želje.
Sabur i sve bude kako treba. Pozdrav.
iggy2377 je napisao/la:Ima pregled igre i tacna dodavanja vidi se da zna ali jos je na adaptaciji da tako kazem jebiga ja mislim da je njemu najteze zbog jezika ova druga ekipa puno je bolje igrala i ovaj Pozdre bi mogao biti drugi Lendric, Husic explozivan i brz ali bas brz,Fina je ova druga ekipicaMirek11 je napisao/la:A druga ekipa? Hervas kakav je bio?iggy2377 je napisao/la:Injet cu moje misljenje od prve ekipe
Beganovic jedan dobar dupli pas i to je to,trudio se jeste ali brate ni B od njega kako je igrao gresaka jako puno,lopti u prazno itd
Lazic i Kramaric solidno su odradili kao i Ugljesa
A ovo ostalo ja bi hladno podjelio otkaze
Jest da su imali trening od 16h pa nastavili tekmu ali stvarno nista pokazali nisu.
Ali ova prva mi je bas zivac izvukla
Pa dobro sad ali bitno je da Kostic i Lesnik vide, kako bi napravili kvalitetnu selekciju i skratio spisak igraca sa kojim ce se ozbiljno pripremati i uigravati.chile je napisao/la:Onaj ko je nesto mogao zakljuciti i izvuci iz ove tekme danas ili je vidovit ili bas yeben strucnjak.
Laksa trening utakmica cisto da igraci imaju dodira s loptom da nije suhi trening.
Sent from my Plavo Sokocalo
Drug ovi iz prvih 45 min su na probi sem Ugljese,Lazica,Kramaric koji su da tako kazem sigurni ovo ostalo je ruku na srce katastrofa bez obzira da li je trening ili ne ali svi su zajedno 7 dana rade imaju kontakta sa loptom ali mislim da ce vecina njih biti na odstrelu ili ovi mladzi na posudbu,Ljesnik je vodio trening utakmicu a Kostic je bio na sjevernoj tribinichile je napisao/la:Onaj ko je nesto mogao zakljuciti i izvuci iz ove tekme danas ili je vidovit ili bas yeben strucnjak.
Laksa trening utakmica cisto da igraci imaju dodira s loptom da nije suhi trening.
Sent from my Plavo Sokocalo
Hodzurda i Durakovic ?droba je napisao/la:Iskreno prvo poluvrijeme i ekipa koja je igrala nista posebno . Mislim da ce iz one ekipe ostati Uglješa, Kemo kao cetvrti štoper, mozda mali Dino, D. Sadikovic kao rezerva, Lazic kao rezerva, Fejzic kao rezerva. Mujagic sa svojih osamnaest godina je spor i trom i najbolje ga je zajedno sa Beganovicem na kaljenje u Olimpic- Ostalo das papire i gotovo. Iz drugog tima oba stopera hladno otjerat i tu treba podhitno naci rješenje. Koliko sam ja danas cuo pregovaramo sa dva štopera, bekom, krilom i napadačem. Uglavnom samo lagano, a ovo je super test da se malo profilteriše ekipa. Igraci na probi 0 Bodova. Najvece pojačanje za mene je mali Žeric, ako bude slušao bice top igrač.
pozzz