Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

za_zivot_cijeli
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 18, 2016 7:36 pm

Radinovic, Secerovic i mislim Husic (broj 3) po mom misljenju pojacanja na tim pozicijama. ostali ce se morati dokazivati.
Hervas me nije nesto posebno dojmio...

sve u svemu, bice ovo ok.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

iggy2377

sub jun 18, 2016 7:37 pm

Mirek11 je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:Injet cu moje misljenje od prve ekipe
Beganovic jedan dobar dupli pas i to je to,trudio se jeste ali brate ni B od njega kako je igrao gresaka jako puno,lopti u prazno itd
Lazic i Kramaric solidno su odradili kao i Ugljesa
A ovo ostalo ja bi hladno podjelio otkaze
Jest da su imali trening od 16h pa nastavili tekmu ali stvarno nista pokazali nisu.
A druga ekipa? Hervas kakav je bio?
Ima pregled igre i tacna dodavanja vidi se da zna ali jos je na adaptaciji da tako kazem jebiga ja mislim da je njemu najteze zbog jezika ova druga ekipa puno je bolje igrala i ovaj Pozdre bi mogao biti drugi Lendric, Husic explozivan i brz ali bas brz,Fina je ova druga ekipica
Ali ova prva mi je bas zivac izvukla

Whisperer

sub jun 18, 2016 7:39 pm

avlami97 je napisao/la:Sve je dobro što se dobro svrši. Drago mi je što je @Neandertalac bio sretan i ushićen nakon što je saznao da su Upravni i Nadzorni odbor dobili jednoglasnu podršku.

Doš'o vakat da se ne može nikome vjerovati. @neandertalac, ne želim da bilo kome solim pamet, a najmanje tebi, ali ako želiš mogu ti ponuditi jedan savjet. Malo Sabura i sve će biti OK. Voliš Želju, kao što ga i mi volimo. Moje obraćanje tebi je dobronamjerno, kao što bi bilo svim pravim navijačima Želje.

Sabur i sve bude kako treba. Pozdrav.
ama drug da @Neandertalac voli tako zelju kosto prica, nebi pljuvoo po ovoj upravi tjero ovu upravu , pa nez zadnjih nez kolko on blati na rad uprave osporava rad ove uprave na celu sa vukoticem i misketom dejom koji su uradili za par mjeseci vise nego sto je jedna uradila uprava poslije rata. Mi svi trebamo stat iza ove uprave bit uz upravu i naseg zelju i skupa smo svi jaci sigurno .. Volim te Zeljo :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Mirek11
Kontakt:

sub jun 18, 2016 7:40 pm

iggy2377 je napisao/la:
Mirek11 je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:Injet cu moje misljenje od prve ekipe
Beganovic jedan dobar dupli pas i to je to,trudio se jeste ali brate ni B od njega kako je igrao gresaka jako puno,lopti u prazno itd
Lazic i Kramaric solidno su odradili kao i Ugljesa
A ovo ostalo ja bi hladno podjelio otkaze
Jest da su imali trening od 16h pa nastavili tekmu ali stvarno nista pokazali nisu.
A druga ekipa? Hervas kakav je bio?
Ima pregled igre i tacna dodavanja vidi se da zna ali jos je na adaptaciji da tako kazem jebiga ja mislim da je njemu najteze zbog jezika ova druga ekipa puno je bolje igrala i ovaj Pozdre bi mogao biti drugi Lendric, Husic explozivan i brz ali bas brz,Fina je ova druga ekipica
Ali ova prva mi je bas zivac izvukla
:palacgore: hvala!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ž'21
Kontakt:

sub jun 18, 2016 7:43 pm

Secerovic i Husic top pojačanja ako se moze suditi po ovih 45 minuta. Ovi ostali su okej i nadam se da se mogu popraviti kako bi napredovali i željo kao tim i oni kao individualci.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

chile
Kontakt:

sub jun 18, 2016 7:45 pm

Onaj ko je nesto mogao zakljuciti i izvuci iz ove tekme danas ili je vidovit ili bas yeben strucnjak.
Laksa trening utakmica cisto da igraci imaju dodira s loptom da nije suhi trening.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

LARSSON
Kontakt:

sub jun 18, 2016 7:46 pm

Naravno, danas smo zavrsili sa reprizom, bice postavljena sutra...Lijep pozdrav

Odgovor Alfa TV za onu emisiju sa Osimom

Mirek11
Kontakt:

sub jun 18, 2016 7:50 pm

chile je napisao/la:Onaj ko je nesto mogao zakljuciti i izvuci iz ove tekme danas ili je vidovit ili bas yeben strucnjak.
Laksa trening utakmica cisto da igraci imaju dodira s loptom da nije suhi trening.

Pa dobro sad ali bitno je da Kostic i Lesnik vide, kako bi napravili kvalitetnu selekciju i skratio spisak igraca sa kojim ce se ozbiljno pripremati i uigravati.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

sub jun 18, 2016 7:53 pm

Husić će izgleda biti pojačanje.Fino je odigrao. :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

iggy2377

sub jun 18, 2016 7:55 pm

chile je napisao/la:Onaj ko je nesto mogao zakljuciti i izvuci iz ove tekme danas ili je vidovit ili bas yeben strucnjak.

Drug ovi iz prvih 45 min su na probi sem Ugljese,Lazica,Kramaric koji su da tako kazem sigurni ovo ostalo je ruku na srce katastrofa bez obzira da li je trening ili ne ali svi su zajedno 7 dana rade imaju kontakta sa loptom ali mislim da ce vecina njih biti na odstrelu ili ovi mladzi na posudbu,Ljesnik je vodio trening utakmicu a Kostic je bio na sjevernoj tribini

1921.ba
Kontakt:

sub jun 18, 2016 7:56 pm

mene sunce ubilo ne znam za vas :rofl1:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

droba
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:01 pm

Iskreno prvo poluvrijeme i ekipa koja je igrala nista posebno . Mislim da ce iz one ekipe ostati Uglješa, Kemo kao cetvrti štoper, mozda mali Dino, D. Sadikovic kao rezerva, Lazic kao rezerva, Fejzic kao rezerva. Mujagic sa svojih osamnaest godina je spor i trom i najbolje ga je zajedno sa Beganovicem na kaljenje u Olimpic- Ostalo das papire i gotovo. Iz drugog tima oba stopera hladno otjerat i tu treba podhitno naci rješenje. Koliko sam ja danas cuo pregovaramo sa dva štopera, bekom, krilom i napadačem. Uglavnom samo lagano, a ovo je super test da se malo profilteriše ekipa. Igraci na probi 0 Bodova. Najvece pojačanje za mene je mali Žeric, ako bude slušao bice top igrač.

pozzz

chile
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:01 pm

Znam ja to sve ali ova utakmica je bas trening...mnogo vise svi oni pokazu ma svakodnevnom treningu.
Ako ces gledati ucinak niti jedan od 22 igraca koji su istrcali nista nije pokazao.
Cak i istezanje vise se Ljesnik istezao od igraca iza gola.
Kao sto rekoh klasicni trenig spating... nadam se da bas on ne odlucuje o igracima koji ce ostati a koji otici jer realno niko nista nije pokazao.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:02 pm

Ne mozemo nista suditi nakon ove utakmice ako je tako mozemo nazvati...nasi su imali trening prije nje. Sjetite se vremena dok je Amar bio gubili smo prijateljske od puno gorih klubova ali smo zato u prvenstvu dominirali.

Sto se tice prvog poluvremena, Radinovic je veliko pojacanje ali onaj br.18 je zalutao u fudbalm mislim da je to Hadzalic.
Drugo poluvrijeme puno ozbiljnika ekipa...Pozder ima smisla kao i Secer. Husic je odlicno pojacanje...Hervas momak se jos adaptira na sto bi se reklo okolinu, nije ni njemu lako.

Falili su danas Kosoric, dva Stevanovica, Memija, Lendric, Blagojevic, Kjosevski.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

TheSvenderMan
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:03 pm

Prijatno sam iznenadjen lazicem. Ima odlican centarsut cak je u par navrata dobio aplauze. Drago mi je radi njega pogotovo jer niko nije znao sta da ocekuje pa je zato i bilo kojekakvih komentara

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hurmasica
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:04 pm

Naravno da neće odlučivati samo na osnovu ove utakmice. Prije svega zna kako su igrali pojedini prošle sezone, pa onda kako su radili na treninzima ovih dana i tek onda dođe ova utakmica. Nakon svega mogu formirati mišljenje o nekim igračima i odlučiti šta sa njima dalje :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:05 pm

droba je napisao/la:Iskreno prvo poluvrijeme i ekipa koja je igrala nista posebno . Mislim da ce iz one ekipe ostati Uglješa, Kemo kao cetvrti štoper, mozda mali Dino, D. Sadikovic kao rezerva, Lazic kao rezerva, Fejzic kao rezerva. Mujagic sa svojih osamnaest godina je spor i trom i najbolje ga je zajedno sa Beganovicem na kaljenje u Olimpic- Ostalo das papire i gotovo. Iz drugog tima oba stopera hladno otjerat i tu treba podhitno naci rješenje. Koliko sam ja danas cuo pregovaramo sa dva štopera, bekom, krilom i napadačem. Uglavnom samo lagano, a ovo je super test da se malo profilteriše ekipa. Igraci na probi 0 Bodova. Najvece pojačanje za mene je mali Žeric, ako bude slušao bice top igrač.

pozzz
Hodzurda i Durakovic ? :D

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:06 pm

Kakav je Zera bio?! Pisalo je u ovom tekstualnom da je bio najagilniji..

Hurmasica
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:08 pm

Vala baš ne budite škrti na riječima, napišite malo detaljnije kakvi su igrači :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

BHDragons
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:12 pm

Ko su bili 38 i 18?
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava