Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 18, 2016 6:19 pm

Minjore je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Lazić najbolji..eksplozivan ulazi u sredinu,ali ovi ostali slabo.
Dženis pogino,ali ima kila viška..
Bas nema brate, sjedi u hlad
Ma ima brate..možda mi je i sunce udarilo :cigara:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sajo10
Kontakt:

sub jun 18, 2016 6:20 pm

Eh sad napokon mozemo ocekivati nesto! Ide puno bolja postava na teren. Pozder, Husic, Halvadzic, Hervas... :palacgore:

Neandertalac

sub jun 18, 2016 6:20 pm

boccaccio je napisao/la:@Neandertalac

Da,on je bio spreman da ode i tu nema sumnje, dao je mandat zajedno sa svima ostalima na raspolaganje. Da se izvještaji nisu izglasali pozitivno,danas bi razmišljali o potpuno novoj upravi. Međutim ono iza kulisa i ovo javno se jednostavno ne podudara. Ovo javno je bilo sve u redu. Oni koji možda postoje iza kulisa su imali šansu da izadju na megdan. Danas se nije vidjelo da uopste postoji neko iza kulisa. Sve je od samog početka pa do kraja išlo u tom pravcu da će sve biti izglasano pozitivno. Ako je i bila poneka kritika vezana za rad uo i no ,delegati su na početku prvo izrazili javnu podršku čelnicima,pa su onda rekli nešto o nekim stvarima za koje misle da postoji mogućnost napretka u odnosu na ovo što je do sada bilo. Da li postoje ljudi i priče iza kulisa,ja ne znam, ali ti ljudi nisu danas postojali na skupštini. Ako ih i ima unutar skupštine i oni su digli svoj glas u korist uo i no, te su tako dali svoj glas misimovicu. Samo sam to htio da raščistimo uz potpuno poštovanje prema tebi. Kada sam došao kući, ušao sam da čitam forum i naletim na taj tvoj post u kojem kažeš da miske odlazi..pa onaj poslije koji si napisao..a ja sam se pitao gdje sam to ja bio pa to nisam primijetio. Jednostavno to se nije dešavalo tako. Bio sam tu. Ljudi iza kulisa su ljudi iza kulisa,i njih uvijek ima i biće ih u svakom klubu,pa tako i kod nas. Vjerujem ti da oni postoje. Ali danas je bilo mirno i jednoglasno. Nadam se da se ne ljuti na mene,prosto sam imao potrebu.
Sve ostale isto molim da se ne ljute na neandertalca,jer je dobio info koje je zabrinuto podijelio sa svima. Tu nije bilo zle namjere,nego zabrinutosti sa njegove strane. Nema potrebe da se oko ovoga više vodi rasprava nego ide utakmica,nove aktivnosti i naravno najveća ljubav zvana Željo.
Ma nije sve crno i bijelo.

A bas kako ti rece zabrinutost, sok. To je taj prvi momenat. Uglavnom nebitno, nisam ja tema, bilo tako i gotovo, kome se ne svidja ima opciju ignore.

Samo da ne ne provociraju djecijim pokazivanjem muda na forumu.
Bas kontam sad na utakmici, sad ce Danan da me posapi. Govorim Piletu@ strah me, on me smiruje...

Nista tekme vidio nisam, cak ni da gubimo :-)
Željeznicar za život cijeli!

Plava Porodica
Kontakt:

sub jun 18, 2016 6:22 pm

Znači u drugom Ćeman, Husić lijevi bek,Šved ispred, štoperi hodzurda i durakovic,desni bek je nepoznanica,ispred Stana, sredina Šećer i Javi, Pozder i dzoni napad. 4-4-2
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sajo10
Kontakt:

sub jun 18, 2016 6:29 pm

Neznam kako ce proci Efendic ali drago mi je da klub napokon baca pogled i na potencijalne mlade igrace bosanskih korijena (mada nemoraju biti) koji igraju pod tudjom zastavom. Kosto bi neki rekli, macak u vreci. Radije takav igrac nego neki totalni anonimus. Vidjetcemo opet kazem. Bio je clan omladinski selekcija Svice i clan mladji kategorija Young Boysa. Nesto kao i Halvadzic, do sada se nazalost nije uspio probiti za svoje mjesto u seniorskom fudbalu.

Ono sto raduje jeste da je prosle sezone uuradio 24 utakmica i postigao 5 golova za U21 YB:a. Znaci nije sjedio po klupama ili tribinama. Cak je bio i jedan od boljih igraca mladog tima.
Prilika za Olimpic. Hadžić pogađa stativu.
Opet u pocetnim minutama... :roll: :roll:

Plava Porodica
Kontakt:

sub jun 18, 2016 6:57 pm

Sajo dobar ti ovaj,brz haos..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jun 18, 2016 7:01 pm

Hervas?
Željezničar ante portas !

Hurmasica
Kontakt:

sub jun 18, 2016 7:03 pm

Neka neko poslije utakmice napise malo detaljnije kakvi su igraci za nas smrtnike sto nismo bili u prilici da dodjemo :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

sub jun 18, 2016 7:04 pm

Efendić.
A hervas fin pas ima..ali opet preskakanje sredine..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sajo10
Kontakt:

sub jun 18, 2016 7:05 pm

Stanić ubacuje za Halvadžića, ali ovaj šutira pored gola.
Yebo ga ti Mirza.. :D

rodrigo87
Kontakt:

sub jun 18, 2016 7:07 pm

Pozder :pljesak: :pljesak:

sajo10
Kontakt:

sub jun 18, 2016 7:16 pm

Yebiga. Ipak poraz znaci. Steta.. Iskreno ne interesuje me toliko rezultat na pripremama jer nisu ni bitni (iako nikad nije lijepo gubiti, pa cak i kad je prijateljska u pitanju). Ako ce Kostic vidjeti ko mu je visak, ko nije. Ko zasluzuje mjesto u timu a ko ne. Ja sam zadovoljan na kraju krajeva. U prvenstvo treba se uci najbolje i najjace. A pripreme i jesu tu da vidis cemu raspolazes i eventualno novim igracima dati sansu.

Idemo dalje... Do iduce utakmice sa Mladosti ocekujemo svi puno vise od naseg Zelje. :)

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

sub jun 18, 2016 7:20 pm

slika

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 18, 2016 7:27 pm

Ma rezultat i timsku igru ne treba ni komentarisati, ovo su novi igraci i novi trener. Nisu skupa ni 7 dana, tako da bi to nezahvalno bilo komentarisati.
Akcenat je na igracima i bjihovim sposobnostima, nadam se da je Kosticu jasnija slika i da ce ubrzo rijesiti igracku krizaljku.
Eh hajde sad recite ko je sta pokazao :mrgreen:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Sviđa mi se oprema
Željezničar ante portas !

iggy2377

Injet cu moje misljenje od prve ekipe
Beganovic jedan dobar dupli pas i to je to,trudio se jeste ali brate ni B od njega kako je igrao gresaka jako puno,lopti u prazno itd
Lazic i Kramaric solidno su odradili kao i Ugljesa
A ovo ostalo ja bi hladno podjelio otkaze
Jest da su imali trening od 16h pa nastavili tekmu ali stvarno nista pokazali nisu.

Mirek11
Kontakt:

sub jun 18, 2016 7:30 pm

iggy2377 je napisao/la:Injet cu moje misljenje od prve ekipe
Beganovic jedan dobar dupli pas i to je to,trudio se jeste ali brate ni B od njega kako je igrao gresaka jako puno,lopti u prazno itd
Lazic i Kramaric solidno su odradili kao i Ugljesa
A ovo ostalo ja bi hladno podjelio otkaze
Jest da su imali trening od 16h pa nastavili tekmu ali stvarno nista pokazali nisu.
A druga ekipa? Hervas kakav je bio?
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

sub jun 18, 2016 7:32 pm

slika
Spoiler:
slika

Whisperer

sub jun 18, 2016 7:33 pm

Leon_Professional je napisao/la:Ma rezultat i timsku igru ne treba ni komentarisati, ovo su novi igraci i novi trener. Nisu skupa ni 7 dana, tako da bi to nezahvalno bilo komentarisati.
Akcenat je na igracima i bjihovim sposobnostima, nadam se da je Kosticu jasnija slika i da ce ubrzo rijesiti igracku krizaljku.
Eh hajde sad recite ko je sta pokazao :mrgreen:
Ova utakmica danasnja i poraz su dokazali da sadikovic enis nije kapicitet za zelje , ekipi prvoj samo krilo dovest i stopra , ali mnogima se treba zahvalit nekolicinu poslat na kajaljenje ili posudbu :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jun 18, 2016 7:35 pm

addyno1 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Ma dovodjenje Cenana je u najmanju ruku cudan potez.. Je li mogao Zuban raditi tu poziciju s obzirom da je u menadzerskim vodama? Mislim da bi to bio neki sukob interesa i sl.?
Zubanovic je manje tu a vise je vani. Treba ti covjek poput Cenana koji je stalno tu. Da damo covjeku sansu, da ne kukakmo kako nemamo skauta :palacgore:
@shzna bas jarane
gdje je Zuban vise vani nego tu???? ne iznosi podatke koje nisu tacni
U turskoj. Cuj ne iznosi neistine haha

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava