Tako je nasi nisu htjeli...ChWilla je napisao/la:da si htio "završiti" mogao si. i bez amara i bez nijaza i bez ikoga.
neće on biti smijenjen ni zbog juga ni zbog sjevera, nego što ne zna...cikazubo je napisao/la:JUG je dao svoj sud danas sto se tice Edisa, mislim da je to sasvim dovoljno, ko ce uzet pljuvace sa sjevera za ozbiljno..
Nece biti smijenjen prije svega, a to jel zna il ne zna ti nisi relevantan da prosudis..ChWilla je napisao/la:neće on biti smijenjen ni zbog juga ni zbog sjevera, nego što ne zna...cikazubo je napisao/la:JUG je dao svoj sud danas sto se tice Edisa, mislim da je to sasvim dovoljno, ko ce uzet pljuvace sa sjevera za ozbiljno..
ChWilla je napisao/la:ma ohladiti piće za srijedu i ipak navijati za radnik
Cala moze se pošteno napraviti uspjeh.Pošteno je jedini i ispravan nacin.Ako je neko nekoga premirao protiv nas to ništa ne znaci ako ti dobro odigraš,zabiješ 2-3 komada i pobjediš.Pa necemo valjda kupovati utakmice kuci od nekog Rudara.Uostalom ako cemo placati bodove zašto uopšte dovoditi igrace,davati im plate...cala je napisao/la:Ne moze se posteno napraviti neki uspjeh i ovoj ligi. Kako im to nije jasno?ChWilla je napisao/la:ove dvije tekme si i ovako mogao završiti za 20 hiljada. i to velikodušno dajem, da se udaraju nogama u guzicu što su uzeli toliko, iako nemaš nikoga nigdje. opredjeljenje je da se to neće raditi, a je li to dobro i loše neka cijeni svako za sebe po svom moralnom kompasu.pinki je napisao/la:I ja ne mogu da vjerujem da nasi hoce posteno u ovoj ligi. Ljudi moji kad je Amar bio svi su se tresli od straha jer niko nije smio pomisliti da nam pravi smicalice, a sad pitarski savez kroji sudbinu...
Jedino mozda da imamo 11 Miroslava da zuje po terenu onda se ne bi bojali ni saveza ni klubova...
Ovako ako nastavimo ista nas sudbina ceka i iduce sezone zapamtite!
Afera punac vam je dokaz, satrace nas odmah u startu ako nesto ne poduzmemo...
Svi iz top 4 su premirali ekipe da igraju protiv direktnih konkurenata, neki i ofirno kupovali utakmice. Samo mi glumimo postenjacine. Na ulaganje od par desetina hiljada maraka, dobijes €200.000 za svako odigrano kolo. Ako to nije dobra investicija, ja ne znam sta je.
Ako nista danas smo se rijesili tebe, tvojih drugara i vama slicnihmavi je napisao/la:Šta reći nakon današnje utakmice? Ako Edis ostane, većina moje raje je odlučila, uključujući i mene, da do daljnjeg više neće ići na Željine utakmice. I, zaista, dosta raje ima takvo mišljenje. Pa, sada, ako ova uprava ima nijet da radi protiv sebe i Želje, bujrun, neka im je sa srećom. Vidim po izjavama nakon utakmice da Edisu nije preostalo ni mrvice ponosa i časti i da ne želi svojevoljno da odstupi s klupe. Žalosno, brate.
Nema ovdje juga i sjevera, ovdje ima Zeljo. A Zeljo zasluzuje boljeg trenera od Edisa.cikazubo je napisao/la:JUG je dao svoj sud danas sto se tice Edisa, mislim da je to sasvim dovoljno, ko ce uzet pljuvace sa sjevera za ozbiljno..
Rako da se citiram.Valter je napisao/la:De ba ljudi koga mi ovdje foliramo, ima još jedna kombinacija koja bi nam koliko-toliko zalječila ove rane oko neizlaska u Europu. Da Sloboda pobjedi Pitare i izgubi u finalu od Radnika, da Široki pobjedi Drinu i Radnik i da komšije budu četvrte bez Europe. Nažalost u ovoj kombinaciji Petrović bi pustio Slobodu da uzme kup jer mu je bitnije da je Sarajevo u Europi nego Radnik.
Rako da se citiram.Valter je napisao/la:De ba ljudi koga mi ovdje foliramo, ima još jedna kombinacija koja bi nam koliko-toliko zalječila ove rane oko neizlaska u Europu. Da Sloboda pobjedi Pitare i izgubi u finalu od Radnika, da Široki pobjedi Drinu i Radnik i da komšije budu četvrte bez Europe. Nažalost u ovoj kombinaciji Petrović bi pustio Slobodu da uzme kup jer mu je bitnije da je Sarajevo u Europi nego Radnik.
Slazem se do rijeci a isti ovi koji su za kupovinu tekmi bi bili najzesci kad bi nas neki pekari eliminisali,posteno pa dokle doguramoPlavi orkestar je napisao/la:Cala moze se pošteno napraviti uspjeh.Pošteno je jedini i ispravan nacin.Ako je neko nekoga premirao protiv nas to ništa ne znaci ako ti dobro odigraš,zabiješ 2-3 komada i pobjediš.Pa necemo valjda kupovati utakmice kuci od nekog Rudara.Uostalom ako cemo placati bodove zašto uopšte dovoditi igrace,davati im plate...cala je napisao/la:Ne moze se posteno napraviti neki uspjeh i ovoj ligi. Kako im to nije jasno?ChWilla je napisao/la:
ove dvije tekme si i ovako mogao završiti za 20 hiljada. i to velikodušno dajem, da se udaraju nogama u guzicu što su uzeli toliko, iako nemaš nikoga nigdje. opredjeljenje je da se to neće raditi, a je li to dobro i loše neka cijeni svako za sebe po svom moralnom kompasu.
Svi iz top 4 su premirali ekipe da igraju protiv direktnih konkurenata, neki i ofirno kupovali utakmice. Samo mi glumimo postenjacine. Na ulaganje od par desetina hiljada maraka, dobijes €200.000 za svako odigrano kolo. Ako to nije dobra investicija, ja ne znam sta je.
Slazem se do rijeci a isti ovi koji su za kupovinu tekmi bi bili najzesci kad bi nas neki pekari eliminisali,posteno pa dokle doguramoPlavi orkestar je napisao/la:Cala moze se pošteno napraviti uspjeh.Pošteno je jedini i ispravan nacin.Ako je neko nekoga premirao protiv nas to ništa ne znaci ako ti dobro odigraš,zabiješ 2-3 komada i pobjediš.Pa necemo valjda kupovati utakmice kuci od nekog Rudara.Uostalom ako cemo placati bodove zašto uopšte dovoditi igrace,davati im plate...cala je napisao/la:Ne moze se posteno napraviti neki uspjeh i ovoj ligi. Kako im to nije jasno?ChWilla je napisao/la:
ove dvije tekme si i ovako mogao završiti za 20 hiljada. i to velikodušno dajem, da se udaraju nogama u guzicu što su uzeli toliko, iako nemaš nikoga nigdje. opredjeljenje je da se to neće raditi, a je li to dobro i loše neka cijeni svako za sebe po svom moralnom kompasu.