Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Kapiten
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 17, 2016 10:33 pm

Hurmasica je napisao/la:Gdje je @KrajPrice da razbije malo ovu monotoniju i pesimizam u pm :ganja:
nema ni onog mirse sa svojim uletima odavno :rofl1:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:34 pm

Kapiten je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Gdje je @KrajPrice da razbije malo ovu monotoniju i pesimizam u pm :ganja:
nema ni onog mirse sa svojim uletima odavno :rofl1:
Mogli smo vala Andriju dovesti aaaaaaa :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSONN
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:35 pm

Pratite sutra zvaničnu

Veteran1965
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:35 pm

Prvo ne mogu vjerovat čovjek napiše da je Tiago obnovio povredu i da je sezona gotova za njega, a dva posta ispod ljudi kažu da mora biti u prvih 11 u Tuzli....dalje odavno se priča da je Mailson promašaj, i da se na njega uopšte ne računa, a neki bi da on bude iznenađenje u Tuzli....
Što se Kerima tiče slažem se i tačno je da on daje svoj maksimum i da je izvrsno angažovan ovog proljeća, ali da je takav bio jesenas nakon Europe, možda i ne bi dovodili desnog beka za prvih 11 nego neki back up za Kerima...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Kapiten
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:37 pm

Ma ne cita raja, a realno, i razumijem ih. Nasralo se u zadnjih 100 stranica al bas ono.

Samo... postovi @FKZ1921 se ne smiju fulati :D
Zadnja izmjena: Kapiten, dana/u ned apr 17, 2016 10:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

fk1921

LARSSON je napisao/la:Pratite sutra zvaničnu
Reci sad konju jedan :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Format
Kontakt:

Borac ce ispast ,dovest ovog Jovica nije los igrac a do kraja sezone istrpit lijevu stranu nikakve probe i bajramski turniri nije ovo turnir ,pustite mali fudbal tu je Zeba bolji od Rooneya pa igra u slobodi.

godrina
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:38 pm

hjoj atmosfere ovdje
jedino sto se slazem sa vecinom je da bas gusimo memiju na toj poziciji, kako bi izgledalo da se malo zamijene on i miroslav :r
ja imam bas neki osjecaj da cemo proci u finale..ne moze sloboda imati dvije onako sretne utakmice, ono je bila bas nafaka onakva 2 gola i nista vise, idemo u finale aBd
i onda sretni nafurani na derbi gdje ce zaha pojest teren, bit ce ko makelele nekad i majstorija bekrica za lendrica- zna se slijedi slavlje :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: godrina, dana/u ned apr 17, 2016 10:39 pm, ukupno mijenjano 1 put.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

LARSSONN
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:39 pm

fk1921 je napisao/la:

Što se častimo :D

Pa nešto će izbacit ***** li ga, svaki dan napišu bar jednu vijest, i sutra će nadam se :ganja: :rofl:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:39 pm

addyno1 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
barbarez je napisao/la: Kurceva ekipa
Trebamo ih kazniti samo za ono valjanje po terenu !

nije kurceva ekipa vec je siroki izuzetno dobra ekipa na svim pozicijama. izgleda da smo zaboravili kako su i protiv nas igrali i koliko su nas vile pronosale na toj utakmici
Upravo to i plus što Sloboda uopšte ne mora napasti već se zatvoriti i oduglovlačiti. Totalno različita utakmica od ove danas. Široki je po meni igrački najjača ekipa, njima fale navijači i euforija i zato su tu gdje jesu. Znam da se većina neće sa mnom složiti, ali ja da se pitam ja se u Tuzli ne bi bez potrebe zamarao. Mi smo svoje popušili ovdje i nema od Kupa ništa. Stavio bih Dinu, Mailsona, Begana, Đermu i još po kojeg prvotimca, a ove glavne igrače odmarao za derbi da izginu za pobjedu. Nadljudskim presingom i trkom razbiti pite i onda na krilima te euforije pred 15 milja napast na Zrinjski.

salle86
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:40 pm

delinjo je napisao/la:Tebe izuzetno cijenim kao forumaša pa mi je nejasno kako eto ti se mora ovo pojašnjavati. Niko nije rekao da smo mi u istom košu sa barselonom već da je situacija slična. Oni izgube par mečeva pa je uvijek 80 hiljada na tribinama. Nikad 50 ili 30.
Kod nas danas 8 hiljada a već sutra 4.
Navijači na baterije...

¸ma znam brate nego mi smijesno to da se stavlja bilo kako u isti kos jer ne ide ...samo to kazem...mi smo ZELJO i briga me i za Barselonu i real i ferencvaros i galatasaraj ...jedino eto postoji ta stvar da ni jedan klub na svijetu izgleda ne moze konstantno pobjedjivati ...mi nemamo stanovnika u drzavi koliko barsa ima navijaca ...ma nije to mjerilo ni bitno uopste...ako sam te uvrijedio postom nije mi bila namjera..izvinjavam se
Nije ni normalno da nam se u 3 dana prepolovi posjeta. A imaš samo 1 poraz i ostalo sve pobjede... Kakve su da svaka nosi 3 boda što nam je u ovom trenutku najbitnije.

A onda opet ti "navijači" koji malo dolaze pa malo ne dolaze na utakmice, prate želju koliko ja pratim Juventus i ne znaju zašto Jovan ne igra protiv Travnika, očekuju tiaga protiv Slobode iako se bar 5 puta napisalo da je obnovio povredu... Ti navijači su najglasniji kad treba kritikovati, psovati ili određivati ko treba igrati a ko ne.
Ne odnosi se ovo na tebe već se nadovezah.
I čuj onog Jel doveden Mailson da pjeva. Nije, doveden je da igra ako se može izboriti za 11...no on ne može ni za 18. I šta sad, mora i kao takav igrati samo jer je brazilac pa da se furamo kako imamo i njih.
Kome je Željo samo furka nek nađe kakvu drugu...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

fk1921

ned apr 17, 2016 10:41 pm

LARSSON je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:

Što se častimo :D

Pa nešto će izbacit ***** li ga, svaki dan napišu bar jednu vijest, i sutra će nadam se :ganja: :rofl:
Ma ja to tebi konju od milja :p hahahaha hoce hoce svaki pon izbaci zvanicna novu vijest :ganja:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

cikazubo
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:42 pm

Format je napisao/la:Borac ce ispast ,dovest ovog Jovica nije los igrac a do kraja sezone istrpit lijevu stranu nikakve probe i bajramski turniri nije ovo turnir ,pustite mali fudbal tu je Zeba bolji od Rooneya pa igra u slobodi.
Mislim da je on pod ugovorom kod hnk Rijeka.

HanibalTM
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:43 pm

Memija bi bio pumo bolji kad bi mu saigraci davali bolje lopte, on se slomi jureci njihova nabijanja (losa dodavanja). Kad mu je lopta u nogama, on je izuzetno dobar 1:1 ,a solidno i šutira, jedina značajna mana je njegov strah da centrira lijevom nogom. :D
Zadnja izmjena: HanibalTM, dana/u ned apr 17, 2016 10:45 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar über alles! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:44 pm

Ako je Siroki dao 3 mozemo i mi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

sergejevic

ned apr 17, 2016 10:45 pm

Amar jedan derbi prebaci Bukija u veznu liniju i proseta se Kosevom. Mora se nesto pokusat, nesto promjeniti, pa i fuliti. Takav je zivot, a sport posebno. Najgore je sada staviti recimo Memiju ili Lendrica lijevo i moliti Boga da ih krene. Nesto se moze uvijek iskombinovati, napraviti neka rokada, vidjeli smo da nam nasa standardna igra ne pali protiv Slobode, cak im i odgovara. Kada smo dobili u Tuzli nismo nista bolji, niti losiji bili od ovog kupa. Dobro, jesmo nazad bolje izgledali, ali naprijed nikako. Igraju ljudi na duel, mrtvo, mrljavo, na neki prekid koje Zeba odlicno izvodi, neku kontru. Nas dosadasnji pristup im lezi nenormalno, mi peglamo puno loptu, ulazimo bezveze u neke duele s njima, mrljamo, davimo. Siroki kada je ubrzao igru i napao direktno zabio je tri gola za pet minuta. Ovi se pogubili totalno jer im ne odgovara i nemaju nacin da odgovore.

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:45 pm

Sta je sa pregledom lige? Nekakve mi kineze pustili je.bo ih tan taman.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Format
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:47 pm

cikazubo je napisao/la:
Format je napisao/la:Borac ce ispast ,dovest ovog Jovica nije los igrac a do kraja sezone istrpit lijevu stranu nikakve probe i bajramski turniri nije ovo turnir ,pustite mali fudbal tu je Zeba bolji od Rooneya pa igra u slobodi.
Mislim da je on pod ugovorom kod hnk Rijeka.
Nije nije,sa Borcem ima ugovor

KrajPrice
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:50 pm

Svaki dan sam tu, citam forum redovno.
Prati zvanicnu:)
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:52 pm

Odvojiti 100.000KM za premije u slučaju izborene Europe, tek ćete da vidite koliko su fizički spremni naši igrači. :kafa:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava