nema ni onog mirse sa svojim uletima odavnoHurmasica je napisao/la:Gdje je @KrajPrice da razbije malo ovu monotoniju i pesimizam u pm

nema ni onog mirse sa svojim uletima odavnoHurmasica je napisao/la:Gdje je @KrajPrice da razbije malo ovu monotoniju i pesimizam u pm
Mogli smo vala Andriju dovesti aaaaaaaKapiten je napisao/la:nema ni onog mirse sa svojim uletima odavnoHurmasica je napisao/la:Gdje je @KrajPrice da razbije malo ovu monotoniju i pesimizam u pm
Reci sad konju jedanLARSSON je napisao/la:Pratite sutra zvaničnu
fk1921 je napisao/la:Reci sad konju jedanLARSSON je napisao/la:Pratite sutra zvaničnu
Upravo to i plus što Sloboda uopšte ne mora napasti već se zatvoriti i oduglovlačiti. Totalno različita utakmica od ove danas. Široki je po meni igrački najjača ekipa, njima fale navijači i euforija i zato su tu gdje jesu. Znam da se većina neće sa mnom složiti, ali ja da se pitam ja se u Tuzli ne bi bez potrebe zamarao. Mi smo svoje popušili ovdje i nema od Kupa ništa. Stavio bih Dinu, Mailsona, Begana, Đermu i još po kojeg prvotimca, a ove glavne igrače odmarao za derbi da izginu za pobjedu. Nadljudskim presingom i trkom razbiti pite i onda na krilima te euforije pred 15 milja napast na Zrinjski.addyno1 je napisao/la:Elegant je napisao/la:Trebamo ih kazniti samo za ono valjanje po terenu !barbarez je napisao/la: Kurceva ekipa
nije kurceva ekipa vec je siroki izuzetno dobra ekipa na svim pozicijama. izgleda da smo zaboravili kako su i protiv nas igrali i koliko su nas vile pronosale na toj utakmici
Nije ni normalno da nam se u 3 dana prepolovi posjeta. A imaš samo 1 poraz i ostalo sve pobjede... Kakve su da svaka nosi 3 boda što nam je u ovom trenutku najbitnije.delinjo je napisao/la:Tebe izuzetno cijenim kao forumaša pa mi je nejasno kako eto ti se mora ovo pojašnjavati. Niko nije rekao da smo mi u istom košu sa barselonom već da je situacija slična. Oni izgube par mečeva pa je uvijek 80 hiljada na tribinama. Nikad 50 ili 30.
Kod nas danas 8 hiljada a već sutra 4.
Navijači na baterije...
¸ma znam brate nego mi smijesno to da se stavlja bilo kako u isti kos jer ne ide ...samo to kazem...mi smo ZELJO i briga me i za Barselonu i real i ferencvaros i galatasaraj ...jedino eto postoji ta stvar da ni jedan klub na svijetu izgleda ne moze konstantno pobjedjivati ...mi nemamo stanovnika u drzavi koliko barsa ima navijaca ...ma nije to mjerilo ni bitno uopste...ako sam te uvrijedio postom nije mi bila namjera..izvinjavam se
Ma ja to tebi konju od milja :p hahahaha hoce hoce svaki pon izbaci zvanicna novu vijestLARSSON je napisao/la:fk1921 je napisao/la:Reci sad konju jedanLARSSON je napisao/la:Pratite sutra zvaničnu
Što se častimo
Pa nešto će izbacit ***** li ga, svaki dan napišu bar jednu vijest, i sutra će nadam se![]()
Mislim da je on pod ugovorom kod hnk Rijeka.Format je napisao/la:Borac ce ispast ,dovest ovog Jovica nije los igrac a do kraja sezone istrpit lijevu stranu nikakve probe i bajramski turniri nije ovo turnir ,pustite mali fudbal tu je Zeba bolji od Rooneya pa igra u slobodi.
Nije nije,sa Borcem ima ugovorcikazubo je napisao/la:Mislim da je on pod ugovorom kod hnk Rijeka.Format je napisao/la:Borac ce ispast ,dovest ovog Jovica nije los igrac a do kraja sezone istrpit lijevu stranu nikakve probe i bajramski turniri nije ovo turnir ,pustite mali fudbal tu je Zeba bolji od Rooneya pa igra u slobodi.
Svaki dan sam tu, citam forum redovno.Hurmasica je napisao/la:Gdje je @KrajPrice da razbije malo ovu monotoniju i pesimizam u pm