Lazić i Krama su lijevo,to sam skonto.
I da je Mujaga u napadu,a štoperi Kemo i mešćini Enis.
I čini mi se da je desno Hadzalic,ko da desnom igra..
Trenutno najbolji pojedinac u ekipi FK Željezničar je Lazić.
jeko taj?AsharaK je napisao/la:Hadžalić je, nije Halvadžić
onaj sa probe što je došo ja msm, iz USAsajo10 je napisao/la:jeko taj?AsharaK je napisao/la:Hadžalić je, nije Halvadžić
ipak sam bio upravu. Na probi je, ne znam odakle je i sta je, nema ga ni na transfermarkt-u ..sajo10 je napisao/la:jeko taj?AsharaK je napisao/la:Hadžalić je, nije Halvadžić
Valjda preko onog Diskeruda, on je nešto twitovao za njegaLeon_Professional je napisao/la:ipak sam bio upravu. Na probi je, ne znam odakle je i sta je, nema ga ni na transfermarkt-u ..sajo10 je napisao/la:jeko taj?AsharaK je napisao/la:Hadžalić je, nije Halvadžić
Kakav je Kemo?Plava Porodica je napisao/la:Imamo posjed,nemamo zadnji pas.
crnamamba96 je napisao/la:Haris Hadžalić, nije Halvadžić i nije greška, momak je na probi iz SAD-a, a čudi me to da nema Džonija i Stitoua očito se nisu zalagali ni na treningu tako da nema prilike za njih ili ih možda ubaci drugih 45 minuta
Ma ništa nisu napravili osim onog penala..sajo10 je napisao/la:Kakav je Kemo?Plava Porodica je napisao/la:Imamo posjed,nemamo zadnji pas.
Neocijenjensajo10 je napisao/la:Kakav je Kemo?Plava Porodica je napisao/la:Imamo posjed,nemamo zadnji pas.
Mislis u Olimpiku ?krajisnik87 je napisao/la:Trenutno najbolji pojedinac u ekipi FK Željezničar je Enis Sadikovic !![]()
Igrači koji će dobiti priliku u drugom poluvremenu su Ćeman, Hodžurda, Duraković, Stanić, Hervas, Secerović, Halvadzić, Husić, Džoni, Pozder
I zdepasti. Onaj sto je na probu iz svicesajo10 je napisao/la:Igrači koji će dobiti priliku u drugom poluvremenu su Ćeman, Hodžurda, Duraković, Stanić, Hervas, Secerović, Halvadzić, Husić, Džoni, Pozder
Bas nema brate, sjedi u hladPlava Porodica je napisao/la:Lazić najbolji..eksplozivan ulazi u sredinu,ali ovi ostali slabo.
Dženis pogino,ali ima kila viška..