Uplate u ponedeljak i utorak u Plavom salonu od 17:00 do 19:00.
Cijena puta:19 KM
SVI U tuzlu!!!
Svi!!Southboy je napisao/la:Uplate u ponedeljak i utorak u Plavom salonu od 17:00 do 19:00.
SVI U tuzlu!!!
Plava Porodica je napisao/la:Svi!!Southboy je napisao/la:Uplate u ponedeljak i utorak u Plavom salonu od 17:00 do 19:00.
SVI U tuzlu!!!
Elegant je napisao/la:Trebamo ih kazniti samo za ono valjanje po terenu !barbarez je napisao/la:Kurceva ekipaAjzea je napisao/la:Plače mi se, ne mogu da vjerujem ko nas je dobio..
bolji omjer od slobode od sirokog aBd i od pitara i zrinje...ne bi to los rasplet biojovanmaksimovic je napisao/la:zamislite da na kraju sezone svih prvih 5 timova ima isti broj bodova
Tebe izuzetno cijenim kao forumaša pa mi je nejasno kako eto ti se mora ovo pojašnjavati. Niko nije rekao da smo mi u istom košu sa barselonom već da je situacija slična. Oni izgube par mečeva pa je uvijek 80 hiljada na tribinama. Nikad 50 ili 30.delinjo je napisao/la:bravo za akciju,....fino ovo ide![]()
![]()
![]()
ali nesto naludje sto se moze procitati ovdje,uvijek oplacem kad neko napise izgubi i barsa mzoemo i mi haha ...brat nas strpa u isto kos sa barsom hladno...jos kaze kako moze u barseloni biti veceras 80 hiljada hahaha![]()
![]()
![]()
Itekako se može primjetiti razlika u pristupu kod Kerima sad u odnosu na prvi dio sezone...opet ga možemo vidjeti kako šprinta za igračem što mora biti dovoljan pokazatelj da daje sve od sebe a kad je tako onda mora doći i rezultat ili u ovom slučaju bolja igra i ono što treba i što se očekuje od njega.plavi kanarinac je napisao/la:Ne znam kako imate obraza reci nesto Memiji, podbaci ali i kada podbaci umre na terenu trceci i boreci se za svaku loptu
🤍
🤍
🤍
Ma bice ovo infarkt zavrsnica u prvenstvu.plavi kanarinac je napisao/la:bolji omjer od slobode od sirokog aBd i od pitara i zrinje...ne bi to los rasplet biojovanmaksimovic je napisao/la:zamislite da na kraju sezone svih prvih 5 timova ima isti broj bodova
ko je doveo mailsona? on je doveden ne od strane zelje i ostavljen zlu ne trebalo ako se ne dovede bolji. ja ne kontam vas neke, svaka utakmica vazna a vi bi experimentisali sa mailsonom, dinom hasanovicem itd...Vrag je napisao/la:Pa sto su ga doveli ? Da pjeva ?cikazubo je napisao/la:Znaci ti bi ubacio Mailosna protiv Slobode u jednoj od najvaznijih utakmica sezone od prve minute il grijesim, igraca kojeg niko od navijaca vidio nije ali eto igrao dobro bajramski ?Vrag je napisao/la:
Objasni Murinjo. Sta se to ne konta ? Sta su to do sada pokazali ljevaci Stanic, Kramaric i Memija da se moze reci da je Mailson taraba ?
Pa ljudi dragi nije ovo FM igrica, serete na Kerima, a meni je sve bolji i bolji na krilu (ne kazem da ga tu treba gurati, ali boljeg trenutno nemamo na tom mjestu, ni blizu ), sve vise pokusava povuci u sredinu sa krila, na kraju krajeva iz takvog jednog pokusaja smo i zabili u Tz..
Mi postenog napada nismo imali sa lijeve strane. 9 pobjeda, a Memija asistencija protiv Borca i udarac protiv Slobode to je to sto se tice lijeve strane. O cemu pricamo dalje ?
Gusimo mu potencijal.
Konto sam nešto slično napisati ali evo lakše staviti samo +1Plava Porodica je napisao/la:E jeste se nasrali zadnjih 20-tak stranica haos.
Bolje bi bilo da se prodiskutuje o radovima na Grbavici, o skupljenih nevjerovatnih 176 000 KM, o šansama u Tuzli šta i kako,a ne pričati kako ćemo popušit evropu.Ja ni po tabeli,a ni po uzvratu kupa ne viđoh da smo je popušili.Zato okrenite se narednoj utakmici i o ljepšim temama diskutujte.Ovo je katastrofa šta se načitah danas.
🤍
🤍
🤍
Pa mozda su ocekivali nesta drugo od njega. Greska strucnog staba, desava se svima, non stop, sta ces. Mora se promasiti negdje. Ako se to i ispostavi kao promasaj vidjecemo.Vrag je napisao/la:
Pa sto su ga doveli ? Da pjeva ?
Mi postenog napada nismo imali sa lijeve strane. 9 pobjeda, a Memija asistencija protiv Borca i udarac protiv Slobode to je to sto se tice lijeve strane. O cemu pricamo dalje ?
Gusimo mu potencijal.
+1Mirek11 je napisao/la:Dajmo ljudi nastavimo siriti ovu pozitivnu pricu i biti primjer drugima, ne odustajmo na prvoj prepreci i pokazimo jedinstvo. Svako neka radi svoj dio posla a nas (navijaca) je da dajemo podrsku ekipi i upravi, pogotovo sada jer ko ce ako mi necemo.
Sve je jos otvoreno, puno kombinacija i mi se ne trebamo unaprijed predavati a ni titule slaviti.
Ekipu treba ispratiti za Tuzlu i jasno dati poruku da smo uz njih te ko moze otici u Tuzlu i bodriti ih 90+minuta. Ici utakmicu po utakmicu, maximalno angazovano i aBd bice dobrih rezultata.
U klubu trebaju nastaviti forsirati pricu oko evropske Grbavice, fino to ide a a jos vise od mjesec dana je za akciju. Ganjati sponzore, donacije ... Kanton, oni koliko sam upratio nisu nista da li za razliku od opcina. Uskoro ce i istok krenuti.
Nemamo razloga kukati i biti razocarani jer do sada je puno pozitivnog uradeno, dugorocno se razmislja u svim segmentima sto je jako vazno a nadam se aBd da po zavrsetku sezone ce to biti jos vise izrazeno.
Samo jako do kraja Zeljo!
Mi smo Zeljini Zeljo je nas!