Da nam nece njega

Čekaj malo!boccaccio je napisao/la:@Neandertalac
Da,on je bio spreman da ode i tu nema sumnje, dao je mandat zajedno sa svima ostalima na raspolaganje. Da se izvještaji nisu izglasali pozitivno,danas bi razmišljali o potpuno novoj upravi. Međutim ono iza kulisa i ovo javno se jednostavno ne podudara. Ovo javno je bilo sve u redu. Oni koji možda postoje iza kulisa su imali šansu da izadju na megdan. Danas se nije vidjelo da uopste postoji neko iza kulisa. Sve je od samog početka pa do kraja išlo u tom pravcu da će sve biti izglasano pozitivno. Ako je i bila poneka kritika vezana za rad uo i no ,delegati su na početku prvo izrazili javnu podršku čelnicima,pa su onda rekli nešto o nekim stvarima za koje misle da postoji mogućnost napretka u odnosu na ovo što je do sada bilo. Da li postoje ljudi i priče iza kulisa,ja ne znam, ali ti ljudi nisu danas postojali na skupštini. Ako ih i ima unutar skupštine i oni su digli svoj glas u korist uo i no, te su tako dali svoj glas misimovicu. Samo sam to htio da raščistimo uz potpuno poštovanje prema tebi. Kada sam došao kući, ušao sam da čitam forum i naletim na taj tvoj post u kojem kažeš da miske odlazi..pa onaj poslije koji si napisao..a ja sam se pitao gdje sam to ja bio pa to nisam primijetio. Jednostavno to se nije dešavalo tako. Bio sam tu. Ljudi iza kulisa su ljudi iza kulisa,i njih uvijek ima i biće ih u svakom klubu,pa tako i kod nas. Vjerujem ti da oni postoje. Ali danas je bilo mirno i jednoglasno. Nadam se da se ne ljuti na mene,prosto sam imao potrebu.
Sve ostale isto molim da se ne ljute na neandertalca,jer je dobio info koje je zabrinuto podijelio sa svima. Tu nije bilo zle namjere,nego zabrinutosti sa njegove strane. Nema potrebe da se oko ovoga više vodi rasprava nego ide utakmica,nove aktivnosti i naravno najveća ljubav zvana Željo.
Svaka cast LArsone
Ja mislim da je ovo 442sajo10 je napisao/la:Konta li neku koju formaciju bi mogli igrati? Hmm
Hoce da se kutarišemo sadikovicaAsharaK je napisao/la:Odlično će doć ova prijateljska