Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 18, 2016 4:12 pm

Jel istina da je Miske igrao menadžera na skupštini? :kafa:
E čuj onog odlazi nam Miske. Samo dao razlog onim govnima koja čitaju ovu temu da se naslađuju.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

avlami97
Kontakt:

sub jun 18, 2016 4:14 pm

Žao mi je što neću biti na tekmi. Sina sam zadužio da skenira stanje igrača, postavke, formacije, način kretanja u oba pravca itd. itd., te da obrati pažnju na način vođenja ekipe ŠSŠ .
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Neandertalac

sub jun 18, 2016 4:15 pm

Sta kmecite bezveze. Sta ste se uskokodakali.
Placete mjesecima ovde zna li ko sta, izvjestavajte nas, sta se desava, kad ce ovo kad ce ono.
Samo sam prenio kako se odvijala skupstina. Prve informacije sa dvije strane, napominjem sa dvije strane su bile takve. Imas postove pa provjeri koliko se to meni samom svidjelo, reagovo kao i svi vi.
I prvi rekao kada je bilo glasanje, ishod. Znaci bio upucen a ne lupetao, uostalom, ima jos momaka, ibjasnice vam kako je bilo.

Isto kao kad je utakmica, napises gubimo i na kraju pobijedis, kazu ti sta si pisao da gubimo a mi na kraju pobijedili, sacekaj kraj, unosis nervozu, gdje trcis itd...

Bjez ba, i ja budala koji qurac i obavjestavam.
Željeznicar za život cijeli!

LARSSON
Kontakt:

sub jun 18, 2016 4:18 pm

Jel se igra u novim dresovima, ili ce jos uvijek neka improvizacija biti?

sajo10
Kontakt:

sub jun 18, 2016 4:19 pm

LARS1921 je napisao/la:Jel se igra u novim dresovima, ili ce jos uvijek neka improvizacija biti?
Ja neznam kada smo zadnji put igrali u "pravim" dresovima na pripremama? Sve budu one stare varijante ili neke treningmajice odnosno one stare garniture dresova od proslih sezona.

Amerigo
Kontakt:

sub jun 18, 2016 4:21 pm

Upravo sam gledao trening ovih koji neće igrati protiv olimpika i Bogićević i Đermanović su jos tu znači li to da nisu riješili status jos uvijek ili da ostaju ...??

Sent from my iPhone using Tapatalk

LARSSON
Kontakt:

sub jun 18, 2016 4:23 pm

Amerigo je napisao/la:Upravo sam gledao trening ovih koji neće igrati protiv olimpika i Bogićević i Đermanović su jos tu znači li to da nisu riješili status jos uvijek ili da ostaju ...??

Sent from my iPhone using Tapatalk
Za Bogičevića je rečeno da se čeka klub za posudbu, a za Đermanovića nije zvanična objavila još ništa

1921.ba
Kontakt:

sub jun 18, 2016 4:30 pm

https://www.facebook.com/1921.ba/photos ... 0864812100" target="_blank

eto još malo od danas braćo... čujemo se poslije utakmice :zeljeznicar1:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Neandertalac

sub jun 18, 2016 4:32 pm

starigrad je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Sta kmecite bezveze. Sta ste se uskokodakali.
Placete mjesecima ovde zna li ko sta, izvjestavajte nas, sta se desava, kad ce ovo kad ce ono.
Samo sam prenio kako se odvijala skupstina. Prve informacije sa dvije strane, napominjem sa dvije strane su bile takve. Imas postove pa provjeri koliko se to meni samom svidjelo, reagovo kao i svi vi.
I prvi rekao kada je bilo glasanje, ishod. Znaci bio upucen a ne lupetao, uostalom, ima jos momaka, ibjasnice vam kako je bilo.

Isto kao kad je utakmica, napises gubimo i na kraju pobijedis, kazu ti sta si pisao da gubimo a mi na kraju pobijedili, sacekaj kraj, unosis nervozu, gdje trcis itd...

ma, jah, napad je najbolja odbrana...
Kakva odbrana, ko se brani?
Mislis da se pravdam ovim postom?

Reci, je li ili nije tako kako sam napisao?

To sto su vijesti bile takve pa se nisu svidjele nikome je druga stvar.
Ne mijesajte kruske i jabuke.

Nike dzaba ona; nije se rodio ko je raji ugodio.
Željeznicar za život cijeli!

boccaccio
Kontakt:

sub jun 18, 2016 4:32 pm

Bio sam tamo i to nije bio moj utisak prijatelju. Znači,ne bih puno na ovu temu i ne bih da se ide u raspravu oko ovoga jer je sve potpuno u redu. Od samog početka pa do samog kraja ja nisam vidio nijednu reakciju koja bi mogla dovesti u opasnost neizglasavanje uo i no . Sve je bilo apsolutno u redu i bez nekih posebnih tenzija. Bila su neka pitanja,bilo je par kritika,ali svaki član koji je iznosio svoje mišljenje još u prvoj rečenici je spomenuo kako daje apsolutnu podršku radu uprave i nadzornog odbora. Nijednog trenutka nije postojala opasnost da se desi ovo o čemu si pisao.
Pročitao sam tvoju reakciju poslije i vidio da se čak i panično ne slazes sa tom mogućnosti da miske ode,tako da ću generalno zaključiti da si bio loše obaviješten iz nekog razloga. Pa čak i sa oba izvora koja su ti to javila. Stvarno,ali stvarno,sve je bilo savršeno u redu,kao što je bilo u redu da je bilo i nekih pitanja,na koja su se dobili odgovori.
I uo i no su još ranije dali svoje mandate skupštini,pa su mozda tvoji izvori krivo pomislili da se tu nešto dešava,ali evo kažem ti da nije bilo ni najmanje drame u cijeloj priči. Svi su bili jednoglasni na kraju, valjda onaj ko se ne slaže neće podići ruku kada je glasanje. To je to. Veliki pozdrav za tebe.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jun 18, 2016 4:33 pm

Slazem se brate nemoj vise ni obavjestavati ali ni najavljivati janje i slicno. Radije nastavi sa pesimizmom

Sent from my C5303 using Tapatalk

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub jun 18, 2016 4:40 pm

Momak je iznio svoje misljenje i ono sto je cuo. Isto tako sto vecina iznese za eventualne transfere i fuli, a niko ih ne napada. Znaci, nema potrebe da ga bilo ko napada ako nema kvalitetan odgovor na njegove postove.

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 18, 2016 4:42 pm

Kakva bahatost, ne znam cime izazvana. Sve je bilo dobro dok se nije isfurao sa tim da je Amar Osim novi sef. Sad i ove neistine, ali hajd on je upravu.
@Minjore, pusti se tog, je li iko poslije greske ovako bahato se ponasa. Prihvati gresku i to je to.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub jun 18, 2016 4:43 pm

Nego jel vaze karte od Hajduka za ovu prijateljsku :zeljeznicar1:
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

CARSONIO
Kontakt:

sub jun 18, 2016 4:45 pm

Leon_Professional je napisao/la:Kakva bahatost, ne znam cime izazvana. Sve je bilo dobro dok se nije isfurao sa tim da je Amar Osim novi sef. Sad i ove neistine, ali hajd on je upravu.
@Minjore, pusti se tog, je li iko poslije greske ovako bahato se ponasa. Prihvati gresku i to je to.
ma pisaj levata ,nego bocccacio lijepo te je vidjeti :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Model1964

sub jun 18, 2016 4:48 pm

cikazubo je napisao/la:Ovako nam i treba, necemo pisati saopstenja kao grupa, necemo praviti mirnu setnju u cast podrske upravi, necemo vrsiti pritisak na vladajuce strukture, necemo im pokazat koja je masa iza Želje, sve smo pustili da padne na ledja par ljudi iz uprave, ako se ovo sve obestini ovo je poraz nas navijaca koji smo sjedili pasivno skrstenih ruku i gledali kako nas unistavaju sa svih strana..
:palacgore:
Ovo me je podsjetilo na 1991-92 :)
Kada smo spremali otpor bilo je * Šta radite majmuni, u haps vas treba, zbog vas cemo izginuti
Kada je počeo rat * Ma nece ovo kod nas, brzo ce proc, dobro je nepuca se
Jadna nam majka, kakvi smo :r
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

avlami97
Kontakt:

sub jun 18, 2016 4:52 pm

Sve je dobro što se dobro svrši. Drago mi je što je @Neandertalac bio sretan i ushićen nakon što je saznao da su Upravni i Nadzorni odbor dobili jednoglasnu podršku.

Doš'o vakat da se ne može nikome vjerovati. @neandertalac, ne želim da bilo kome solim pamet, a najmanje tebi, ali ako želiš mogu ti ponuditi jedan savjet. Malo Sabura i sve će biti OK. Voliš Želju, kao što ga i mi volimo. Moje obraćanje tebi je dobronamjerno, kao što bi bilo svim pravim navijačima Želje.

Sabur i sve bude kako treba. Pozdrav.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

boccaccio
Kontakt:

sub jun 18, 2016 4:59 pm

@Neandertalac

Da,on je bio spreman da ode i tu nema sumnje, dao je mandat zajedno sa svima ostalima na raspolaganje. Da se izvještaji nisu izglasali pozitivno,danas bi razmišljali o potpuno novoj upravi. Međutim ono iza kulisa i ovo javno se jednostavno ne podudara. Ovo javno je bilo sve u redu. Oni koji možda postoje iza kulisa su imali šansu da izadju na megdan. Danas se nije vidjelo da uopste postoji neko iza kulisa. Sve je od samog početka pa do kraja išlo u tom pravcu da će sve biti izglasano pozitivno. Ako je i bila poneka kritika vezana za rad uo i no ,delegati su na početku prvo izrazili javnu podršku čelnicima,pa su onda rekli nešto o nekim stvarima za koje misle da postoji mogućnost napretka u odnosu na ovo što je do sada bilo. Da li postoje ljudi i priče iza kulisa,ja ne znam, ali ti ljudi nisu danas postojali na skupštini. Ako ih i ima unutar skupštine i oni su digli svoj glas u korist uo i no, te su tako dali svoj glas misimovicu. Samo sam to htio da raščistimo uz potpuno poštovanje prema tebi. Kada sam došao kući, ušao sam da čitam forum i naletim na taj tvoj post u kojem kažeš da miske odlazi..pa onaj poslije koji si napisao..a ja sam se pitao gdje sam to ja bio pa to nisam primijetio. Jednostavno to se nije dešavalo tako. Bio sam tu. Ljudi iza kulisa su ljudi iza kulisa,i njih uvijek ima i biće ih u svakom klubu,pa tako i kod nas. Vjerujem ti da oni postoje. Ali danas je bilo mirno i jednoglasno. Nadam se da se ne ljuti na mene,prosto sam imao potrebu.
Sve ostale isto molim da se ne ljute na neandertalca,jer je dobio info koje je zabrinuto podijelio sa svima. Tu nije bilo zle namjere,nego zabrinutosti sa njegove strane. Nema potrebe da se oko ovoga više vodi rasprava nego ide utakmica,nove aktivnosti i naravno najveća ljubav zvana Željo.

LARSSON
Kontakt:

sub jun 18, 2016 5:04 pm

http://ofsajd.ba/" target="_blank

Biće nešto tekstualno, koliko mognemo :D

addyno1
Kontakt:

sub jun 18, 2016 5:07 pm

Minjore je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Ma dovodjenje Cenana je u najmanju ruku cudan potez.. Je li mogao Zuban raditi tu poziciju s obzirom da je u menadzerskim vodama? Mislim da bi to bio neki sukob interesa i sl.?
Zubanovic je manje tu a vise je vani. Treba ti covjek poput Cenana koji je stalno tu. Da damo covjeku sansu, da ne kukakmo kako nemamo skauta :palacgore:
@shzna bas jarane
gdje je Zuban vise vani nego tu???? ne iznosi podatke koje nisu tacni

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava