E čuj onog odlazi nam Miske. Samo dao razlog onim govnima koja čitaju ovu temu da se naslađuju.
Ja neznam kada smo zadnji put igrali u "pravim" dresovima na pripremama? Sve budu one stare varijante ili neke treningmajice odnosno one stare garniture dresova od proslih sezona.LARS1921 je napisao/la:Jel se igra u novim dresovima, ili ce jos uvijek neka improvizacija biti?
Za Bogičevića je rečeno da se čeka klub za posudbu, a za Đermanovića nije zvanična objavila još ništaAmerigo je napisao/la:Upravo sam gledao trening ovih koji neće igrati protiv olimpika i Bogićević i Đermanović su jos tu znači li to da nisu riješili status jos uvijek ili da ostaju ...??
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakva odbrana, ko se brani?starigrad je napisao/la:ma, jah, napad je najbolja odbrana...Neandertalac je napisao/la:Sta kmecite bezveze. Sta ste se uskokodakali.
Placete mjesecima ovde zna li ko sta, izvjestavajte nas, sta se desava, kad ce ovo kad ce ono.
Samo sam prenio kako se odvijala skupstina. Prve informacije sa dvije strane, napominjem sa dvije strane su bile takve. Imas postove pa provjeri koliko se to meni samom svidjelo, reagovo kao i svi vi.
I prvi rekao kada je bilo glasanje, ishod. Znaci bio upucen a ne lupetao, uostalom, ima jos momaka, ibjasnice vam kako je bilo.
Isto kao kad je utakmica, napises gubimo i na kraju pobijedis, kazu ti sta si pisao da gubimo a mi na kraju pobijedili, sacekaj kraj, unosis nervozu, gdje trcis itd...
Bjez ba, i ja budala koji qurac i obavjestavam.
Bio sam tamo i to nije bio moj utisak prijatelju. Znači,ne bih puno na ovu temu i ne bih da se ide u raspravu oko ovoga jer je sve potpuno u redu. Od samog početka pa do samog kraja ja nisam vidio nijednu reakciju koja bi mogla dovesti u opasnost neizglasavanje uo i no . Sve je bilo apsolutno u redu i bez nekih posebnih tenzija. Bila su neka pitanja,bilo je par kritika,ali svaki član koji je iznosio svoje mišljenje još u prvoj rečenici je spomenuo kako daje apsolutnu podršku radu uprave i nadzornog odbora. Nijednog trenutka nije postojala opasnost da se desi ovo o čemu si pisao.Neandertalac je napisao/la:Sta kmecite bezveze. Sta ste se uskokodakali.
Placete mjesecima ovde zna li ko sta, izvjestavajte nas, sta se desava, kad ce ovo kad ce ono.
Samo sam prenio kako se odvijala skupstina. Prve informacije sa dvije strane, napominjem sa dvije strane su bile takve. Imas postove pa provjeri koliko se to meni samom svidjelo, reagovo kao i svi vi.
I prvi rekao kada je bilo glasanje, ishod. Znaci bio upucen a ne lupetao, uostalom, ima jos momaka, ibjasnice vam kako je bilo.
Isto kao kad je utakmica, napises gubimo i na kraju pobijedis, kazu ti sta si pisao da gubimo a mi na kraju pobijedili, sacekaj kraj, unosis nervozu, gdje trcis itd...
Slazem se brate nemoj vise ni obavjestavati ali ni najavljivati janje i slicno. Radije nastavi sa pesimizmomNeandertalac je napisao/la:Sta kmecite bezveze. Sta ste se uskokodakali.
ma pisaj levata ,nego bocccacio lijepo te je vidjetiLeon_Professional je napisao/la:Kakva bahatost, ne znam cime izazvana. Sve je bilo dobro dok se nije isfurao sa tim da je Amar Osim novi sef. Sad i ove neistine, ali hajd on je upravu.
@Minjore, pusti se tog, je li iko poslije greske ovako bahato se ponasa. Prihvati gresku i to je to.
cikazubo je napisao/la:Ovako nam i treba, necemo pisati saopstenja kao grupa, necemo praviti mirnu setnju u cast podrske upravi, necemo vrsiti pritisak na vladajuce strukture, necemo im pokazat koja je masa iza Želje, sve smo pustili da padne na ledja par ljudi iz uprave, ako se ovo sve obestini ovo je poraz nas navijaca koji smo sjedili pasivno skrstenih ruku i gledali kako nas unistavaju sa svih strana..
gdje je Zuban vise vani nego tu???? ne iznosi podatke koje nisu tacniMinjore je napisao/la:Zubanovic je manje tu a vise je vani. Treba ti covjek poput Cenana koji je stalno tu. Da damo covjeku sansu, da ne kukakmo kako nemamo skautaHadzijalagic je napisao/la:Ma dovodjenje Cenana je u najmanju ruku cudan potez.. Je li mogao Zuban raditi tu poziciju s obzirom da je u menadzerskim vodama? Mislim da bi to bio neki sukob interesa i sl.?![]()
@shzna bas jarane