Ruku na srce, Enis je sve svoje minute u ovoj polusezoni odradio sasvim korektno.. I ja ne smatram da je on kvalitet za Zelju ali bezveze je prozivati momka bez razloga..Djulaga_ je napisao/la:Mozda mozemo iznenaditi Slobodu da Enis bude kreator igre, kad uzmemo koliko igra u odnosu na ostale na klupi
Znaci ti bi ubacio Mailosna protiv Slobode u jednoj od najvaznijih utakmica sezone od prve minute il grijesim, igraca kojeg niko od navijaca vidio nije ali eto igrao dobro bajramski ?Vrag je napisao/la:Objasni Murinjo. Sta se to ne konta ? Sta su to do sada pokazali ljevaci Stanic, Kramaric i Memija da se moze reci da je Mailson taraba ?Grbavica je napisao/la:Ko priželjkuje Mailsona u prvih 11 on očito slabo konta neke stvari.
Potpis Hadžija.Hadzijalagic je napisao/la:Ruku na srce, Enis je sve svoje minute u ovoj polusezoni odradio sasvim korektno.. I ja ne smatram da je on kvalitet za Zelju ali bezveze je prozivati momka bez razloga..Djulaga_ je napisao/la:Mozda mozemo iznenaditi Slobodu da Enis bude kreator igre, kad uzmemo koliko igra u odnosu na ostale na klupi
Buraz moj na FM-u je Mailson karina a Memiju odmah prodaš u Sporting za 1,5+ 2,6 miliona na 12 mjeseci o evrima pričamcikazubo je napisao/la:Znaci ti bi ubacio Mailosna protiv Slobode u jednoj od najvaznijih utakmica sezone od prve minute il grijesim, igraca kojeg niko od navijaca vidio nije ali eto igrao dobro bajramski ?Vrag je napisao/la:Objasni Murinjo. Sta se to ne konta ? Sta su to do sada pokazali ljevaci Stanic, Kramaric i Memija da se moze reci da je Mailson taraba ?Grbavica je napisao/la:Ko priželjkuje Mailsona u prvih 11 on očito slabo konta neke stvari.
Pa ljudi dragi nije ovo FM igrica, serete na Kerima, a meni je sve bolji i bolji na krilu (ne kazem da ga tu treba gurati, ali boljeg trenutno nemamo na tom mjestu, ni blizu ), sve vise pokusava povuci u sredinu sa krila, na kraju krajeva iz takvog jednog pokusaja smo i zabili u Tz..
Vidi,ne mozemo reci da podrzavamo upravu i sve ovo sto se radi,a imati pristup tako da kazemo da ne smijemo ni pomisliti sta ce se desiti ako ispadnemo u kupu i izgubimo derbi. Po toj logici,izlazak u evopu ove godine je vrijedniji i bitniji od svega toga. Ili,**** sve ovo sto se radi ako ne igramo evropu ove godine. A to naprosto ne moze biti tako. I nje tako.Nista od ovoga sto se radi nije podredjeno ovoj sezoni.Tryg je napisao/la:U svakom pogledu.FKZ1921 je napisao/la:Dobro Tryg,jel ti podrzavas ovu upravu? Jel se slazes sa ovim sto ljudi rade?
Diskutujemo, nema potrebe za tim Murinjo i sličnim epitetima.Vrag je napisao/la:Objasni Murinjo. Sta se to ne konta ? Sta su to do sada pokazali ljevaci Stanic, Kramaric i Memija da se moze reci da je Mailson taraba ?Grbavica je napisao/la:Ko priželjkuje Mailsona u prvih 11 on očito slabo konta neke stvari.
Pa sto su ga doveli ? Da pjeva ?cikazubo je napisao/la:Znaci ti bi ubacio Mailosna protiv Slobode u jednoj od najvaznijih utakmica sezone od prve minute il grijesim, igraca kojeg niko od navijaca vidio nije ali eto igrao dobro bajramski ?Vrag je napisao/la:Objasni Murinjo. Sta se to ne konta ? Sta su to do sada pokazali ljevaci Stanic, Kramaric i Memija da se moze reci da je Mailson taraba ?Grbavica je napisao/la:Ko priželjkuje Mailsona u prvih 11 on očito slabo konta neke stvari.
Pa ljudi dragi nije ovo FM igrica, serete na Kerima, a meni je sve bolji i bolji na krilu (ne kazem da ga tu treba gurati, ali boljeg trenutno nemamo na tom mjestu, ni blizu ), sve vise pokusava povuci u sredinu sa krila, na kraju krajeva iz takvog jednog pokusaja smo i zabili u Tz..
Ne poredi niko klubove niti se mogu porediti nego odnos, prestanite sa nekim samosazaljevanjem i trebamo svi dici glavu a ne predavati se prije utakmice!cala je napisao/la:Odlicno, za par sedmica ce biti gotovi i svi radovi za na zapadu ako se nastavi ovim tempom. Onda prelaze na istok.
Meni ce biti krivo ako ne izborimo Evropu zbog ove ekipe i uprave koja je sve ovo omogucila i vratila nam osmijeh na lice. Evropa treba njima nagrada biti a i nama koji smo pratili klub od pocetka sezone. Ali, daleko od katastrofe ako se ne izbori.
A vi prestanite porediti evropske klubove i njihove lose rezultate sa nasim. Nesto najgluplje sto se moze procitati na forumima.