Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

irfo
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 17, 2016 8:12 pm

Ljudi ba sta se sekirate, ne kontam, da ne prodjemo slobodu i da izgubimo i derbiju i ne izborimo evropu ja se ne bih sekiro boze moj to je fudbal prezivit ce se bez jedne godine u evropi, najvaznije je da su ove godine postavljeni jaki temelji za buducnost naseg kluba i to je glavno ovo manje vise, uzivajte i samo opusteno :shisha:

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:14 pm

Djulaga_ je napisao/la:Mozda mozemo iznenaditi Slobodu da Enis bude kreator igre, kad uzmemo koliko igra u odnosu na ostale na klupi :ganja:
Ruku na srce, Enis je sve svoje minute u ovoj polusezoni odradio sasvim korektno.. I ja ne smatram da je on kvalitet za Zelju ali bezveze je prozivati momka bez razloga..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

cikazubo
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:18 pm

Vrag je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Ko priželjkuje Mailsona u prvih 11 on očito slabo konta neke stvari.
Objasni Murinjo. Sta se to ne konta ? Sta su to do sada pokazali ljevaci Stanic, Kramaric i Memija da se moze reci da je Mailson taraba ?
Znaci ti bi ubacio Mailosna protiv Slobode u jednoj od najvaznijih utakmica sezone od prve minute il grijesim, igraca kojeg niko od navijaca vidio nije ali eto igrao dobro bajramski ?
Pa ljudi dragi nije ovo FM igrica, serete na Kerima, a meni je sve bolji i bolji na krilu (ne kazem da ga tu treba gurati, ali boljeg trenutno nemamo na tom mjestu, ni blizu ), sve vise pokusava povuci u sredinu sa krila, na kraju krajeva iz takvog jednog pokusaja smo i zabili u Tz..

Špekac1921
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:20 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Djulaga_ je napisao/la:Mozda mozemo iznenaditi Slobodu da Enis bude kreator igre, kad uzmemo koliko igra u odnosu na ostale na klupi :ganja:
Ruku na srce, Enis je sve svoje minute u ovoj polusezoni odradio sasvim korektno.. I ja ne smatram da je on kvalitet za Zelju ali bezveze je prozivati momka bez razloga..
Potpis Hadžija.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

BHDragons
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:23 pm

http://fkzeljeznicar.ba/informacija-o-p ... u-3/19659/" onclick="window.open(this.href);return false;
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:25 pm

Bravo :pljesak:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:27 pm

jeste, kerim zasad jedini ide sa krila u sredinu, a svi se slažete da to fali. i dalje on ne pokazuje baš ono što većina od njega očekuje, ali gol u tuzli u prvenstvu je njegov, nakon takvog prodora.
gradi željo boli te *****

Jaozinho22

ned apr 17, 2016 8:27 pm

cikazubo je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Ko priželjkuje Mailsona u prvih 11 on očito slabo konta neke stvari.
Objasni Murinjo. Sta se to ne konta ? Sta su to do sada pokazali ljevaci Stanic, Kramaric i Memija da se moze reci da je Mailson taraba ?
Znaci ti bi ubacio Mailosna protiv Slobode u jednoj od najvaznijih utakmica sezone od prve minute il grijesim, igraca kojeg niko od navijaca vidio nije ali eto igrao dobro bajramski ?
Pa ljudi dragi nije ovo FM igrica, serete na Kerima, a meni je sve bolji i bolji na krilu (ne kazem da ga tu treba gurati, ali boljeg trenutno nemamo na tom mjestu, ni blizu ), sve vise pokusava povuci u sredinu sa krila, na kraju krajeva iz takvog jednog pokusaja smo i zabili u Tz..
Buraz moj na FM-u je Mailson karina a Memiju odmah prodaš u Sporting za 1,5+ 2,6 miliona na 12 mjeseci o evrima pričam :ganja: :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

nookey
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:28 pm

Jesam li ja prespavao 10 dana a da to ne znam?
Po vasoj priči mi smo ispali iz kupa, izgubili od pitara i nismo dobili svinjski!
Jbm mu mater pa kakav je to mentalitet?
Ok nemamo riješenja za lijevu stranu, Bekrija nije u pravoj formi, pa eto im sanse da izginu i u srijedu i u nedjelju i da pokazu da mogu!
Sta ste se prepali, pitari nam bjeze dva boda a razmisljaju o tituli!
Ne skidajte gace unaprijed!
Nek oderu muda sa nas dobiju svi do kraja a vjerujte da cemo ih sve je.bati!

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:28 pm

23000 u ovoj sedmici.. Ide ovo jos uvijek fino..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

FKZ1921
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:30 pm

Tryg je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Dobro Tryg,jel ti podrzavas ovu upravu? Jel se slazes sa ovim sto ljudi rade?
U svakom pogledu.
Vidi,ne mozemo reci da podrzavamo upravu i sve ovo sto se radi,a imati pristup tako da kazemo da ne smijemo ni pomisliti sta ce se desiti ako ispadnemo u kupu i izgubimo derbi. Po toj logici,izlazak u evopu ove godine je vrijedniji i bitniji od svega toga. Ili,**** sve ovo sto se radi ako ne igramo evropu ove godine. A to naprosto ne moze biti tako. I nje tako.Nista od ovoga sto se radi nije podredjeno ovoj sezoni.
U klubu se rade ozbiljne stvari koje trebaju klub dugorocno staviti na ozbiljne temelje. I svodjenje cijele price na izlazak ili neizlazak ove godine u evropu,nije realno i nije ispravno.

BHDragons
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:30 pm

Smirite malo sve je dobro, pare se skupljaju, radovi u punom jeku, dobit ćemo Slobodu i pitare ,a i ako ne dobijemo nije kraj svijeta. Igra nije lepršava jer teško je uigrati ekipu za 3 mjeseca, mada i ovo što sad pokazuju je super. Idemo u Tuzlu po finale :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
1921!
Ni milimetra!

nookey
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:31 pm

Jos nesto...
Pogledajte stadion Barselone, izgubili sve u zadnjih deset dana i 80 milja veceras...
Sta trebaju, tjerati upravu igrace?
Ne ide nista preko noci treba strpljenja...

Grbavica
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:33 pm

Vrag je napisao/la:
Diskutujemo, nema potrebe za tim Murinjo i sličnim epitetima.
Mailson je defanzivno toliko neodgovoran da je to nevjerovatno. Vidjeli ste kako su igrači Slobode prolazili po krilima dok su igrali ovi koliko toliko defanzivno "odgovorni" i kakav je to bio propuh, a zamisli u tako važnoj utakmici kada ne smiješ primiti gol, staviti igrača koji ima 23 minute u našoj ligi do sad.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Vrag

ned apr 17, 2016 8:33 pm

cikazubo je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
Pa sto su ga doveli ? Da pjeva ?
Mi postenog napada nismo imali sa lijeve strane. 9 pobjeda, a Memija asistencija protiv Borca i udarac protiv Slobode to je to sto se tice lijeve strane. O cemu pricamo dalje ?
Gusimo mu potencijal.

cala
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:34 pm

Odlicno, za par sedmica ce biti gotovi i svi radovi za na zapadu ako se nastavi ovim tempom. Onda prelaze na istok.
Meni ce biti krivo ako ne izborimo Evropu zbog ove ekipe i uprave koja je sve ovo omogucila i vratila nam osmijeh na lice. Evropa treba njima nagrada biti a i nama koji smo pratili klub od pocetka sezone. Ali, daleko od katastrofe ako se ne izbori.
A vi prestanite porediti evropske klubove i njihove lose rezultate sa nasim. Nesto najgluplje sto se moze procitati na forumima.

ChWilla
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:35 pm

ne vidim ja uopšte da je on lošiji lijevo nego desno. generalno i dalje nije to to, ali nije bilo ni desno ove sezone. a to sa kontra stranom i ulaskom u sredinu svi danas rade.
gradi željo boli te *****

Simply Blue
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:36 pm

Nismo još ni ispali iz kupa, pitara ni na vidiku a već priča o neigranju u Evropi na tapetu.
Ima i gorih stvari od toga, evo recimo gore bi bilo dočekati ligu 12 sa odrađenim prijelaznim rokoom kao prošlog ljeta, to bi bio horor, pošto taj scenarij nećemo,na sreću, opet gledati ostaje nam samo da damo max. podršku ovoj upravi i navalimo na članske kada dođe vrijeme za to.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

nookey
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:39 pm

cala je napisao/la:Odlicno, za par sedmica ce biti gotovi i svi radovi za na zapadu ako se nastavi ovim tempom. Onda prelaze na istok.
Meni ce biti krivo ako ne izborimo Evropu zbog ove ekipe i uprave koja je sve ovo omogucila i vratila nam osmijeh na lice. Evropa treba njima nagrada biti a i nama koji smo pratili klub od pocetka sezone. Ali, daleko od katastrofe ako se ne izbori.
A vi prestanite porediti evropske klubove i njihove lose rezultate sa nasim. Nesto najgluplje sto se moze procitati na forumima.
Ne poredi niko klubove niti se mogu porediti nego odnos, prestanite sa nekim samosazaljevanjem i trebamo svi dici glavu a ne predavati se prije utakmice!

BHDragons
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:42 pm

Vjerujem da je Mulalić pročitao igru Slobode i da će pametno ući u igru u srijedu. Očekujem 1:3 aBd :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
1921!
Ni milimetra!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava