Valja nama i kup igrati pred ovog ludila od lige.
Padalo je dovoljno da pokisnes ko picka. Na kraju sam uzeo kartu za sjever. Petnaestak ljudi se iz principa vratilo kuci. Haj da je sjever bio pun pa bi i shvatio ali bio je poluprazan. Sraman potez..Amidza je napisao/la:Naravno da nece Baku kaznit.
Inace, malo vise fleksibilnosti treba imati. Na istok ne moze raja s kisobranom, na sjever ne mozes s kartama za istok. Sreca pa nije toliko padalo. Vranjes, Stevanovic, Blagojevic odlicni danas. Ovo opustanje kao pred kraj mi se nikako ne svidja.
A mozda da budemo pametni pa sve ove njegove izjave iskoristimo kao dodatnu motivaciju nasim igracima. Mislim da je to najpametniji potez jer je ocito da Savez ne benda ove izjave(u stvari benda ako ne dolaze od Bake). U svakom normalnom Savezu bi vec popio nekoliko kazni za jezik, ali eto....BlwD je napisao/la: ↑sri mar 07, 2018 5:55 pmJos sam poslije proslog kola htio napisati nesto povodom Sliskovicevih izjava, ali sam odlucio da ne pisem jer se ne tice ove teme. Sad moram stvarno. Znam da se u nekim drzavama suspenzijom kaznjava konstantno komentarisanje suđenja i saveza. Isto tako, ako se dobro sjecam, Petrovic je prosle godine dobio novcanu kaznu jer je komentarisao suđenje za samo jednu utakmicu.
Ovaj to radi konstantno. I to ne samo sudije kao zaseban organ. Ovo je rezultat toga sto ga u pocetku nisu kaznjavali, a svi znamo zasto nisu. Sad ga jednostavno niko i ne moze zaustaviti, radi sta hoce jer je vidio da moze. Najgore za nas a i za cijelu ligu je to sto je ovo samo jedan vid guranja Zrinjskog prema vrhu. I kao sto neko rece maloprije, dok se mediji pozabave njegovim izjavama, mnoge druge stvari ce proci ispod oka, kao ovo danasnje suđenje, a GOSK se vec i zaboravio jer eto zasluzeno su pobjedili nas.
Sramota...
Ne zelim sad ici u neke teorije zavjere, ali mislim da nismo ni svjesni sa kakvim se mutnim, ali odlicno organizovanim radnjama borimo...
Odlican kad ima konkurenciju.Ajzea je napisao/la:Kakav je samo bek Sinisa Stevanovic..
ma ja