pon mar 05, 2018 8:55 pm
Nisam bio tu i nisam gledao tekmu protiv Zrinjskog, danas dosao i upalio snimak. Koliko vidim, veliko nezadovoljstvo igrom i porazom. Nije bilo previse dobro, ali nije bilo ni toliko lose. Ne znam gdje su neki poletili, pa mi smo samo za bod bili bolji do ovog kola od Zrinjskog. Dok su neki bili kriticki nastorjeni prema nekim stvarima u prelaznom roku, dosta vas je govorilo sto se sekirate, pogledajte tabelu i opustite se. Ti sto su puno gledali tabelu su sad nezadovoljni jer su zanemarili stvarno stanje stvari, a ono je takvo da mi nista bolji tim nemamo od Zrinjskog.
Dobar dio utakmice smo mi stajali ravnopravno na terenu, go smo dobili iz nicega, a nismo dovoljno bolji da u Mostaru stisnemo Zrinjski i okrenemo tekmu. Nismo bili toliko bolji i kad smo bili najdominantniji, sad nismo pogotovo. I onih 0:4 bi bilo 1:0 ili 2:0 da Veca nije odbranio penal.
Borba za titulu je tek pocela, sve je otvoreno. U srijedu uzimamo i mi i Zrinjski, oni ulaze kao prvi u LzP, pa cemo vidjeti. Uzmemo ih na Grbavici i X u Mostaru, eto nas u egalu. To ova ekipa moze, ali toliko je mala razlika u kvaliteti da situacija moze biti i suprotna.
Bilbiji sve najgore!